Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Młotowiertarka akumulatorowa SDS+

Featured Replies

Napisano

1J. Wywiercę tym dziurę fi6, fi8 pod żyrandol albo karnisz w dobrym żelbecie?

Jest wyprzedaż Dexter-a li-ion po 99zł i zastanawiam się czy nie odpocząć czasem od jazgotu zwykłej 1000W?

Napisano

skoro da się wywiercić taką dziurę starą celmą z przystawka udarową to będzie się dało i tym, kwestia tylko ile siły trzeba do tego przyłożyć i ile czasu to zajmuje. (a i tak obstawiam, że będzie łatwiej niż wspomnianą celmą)

Przy sporadycznym użytkowaniu będzie taki sam odcisk na półce robiło jak coś z 3J i kablem pod 230V ;)

To jakaś stacjonarna promocja w LM? Bo w ofercie wyprzedaży czegoś takiego nie ma.

Napisano
  • Autor

Być może lokalna wyprzedaż? Na stronie stoi coś koło 300zł.

Jedyny problem ze zwykłą 1000W, nie licząc jazgotu jest taki, że w dobry żelbet, nawet fi6 trzeba czasem się namęczyć.

Ciekaw jestem czy coś takiego będzie szło w takim przypadku bez wysiłku jak większe SDS+ czy trzeba będzie cisnąć jak zwykłą?

Edytowane przez Joki

Napisano

Zwykła wiertarką w żelbecie zawsze się trzeba namęczyć, wywierciłem, wspomnianym wyżej zestawem celmy, kilka dziur w mieszkaniu i wiem ile mnie to siłowania kosztowało ;)

Na bank nie będzie tak szybko jak SDS+ mającym 3J gdzie dłużej trwa wyciąganie z walizki i podpinanie jakiegoś przedłużacza niż wiercenie 4. dziur pod półkę ;] ale wywiercisz, najwyżej fi4 i potem rozwiercisz do 6 czy 8.

Napisano

@@Joki gdzie ta promocja bo bym przygarnal :-) kolega ma boscha jakiegoś aku za 400 zł i jestem tym zachwycony, ale do wiercenie pod koleczki na zyrandol czy wieszak trochę mi szkoda kasy.

Ostatnio wiercilem tym w fubdamencie zelbetowym kolek 6 i poszło lekko a to chyba 0,7J ma.

Edytowane przez Chalek

Napisano
  • Autor

LM w Białymstoku ma wystawione na środku jako wyprzedaż ale po południu jak byłem to już niewiele zostało.

Napisano

LM w Białymstoku ma wystawione na środku jako wyprzedaż ale po południu jak byłem to już niewiele zostało.

a no fakt....od 27 ma trwać wyprzedaż towarów które wyszły z oferty a zalegają na  tzw zapasie....zupełnie o tym zapomniałem bo jestem na urlopie

w każdym sklepie tej sieci taka wyprz jest...tak więc...powodzenia w polowaniu

Napisano
  • Autor

Tak BTW to więcej naprawdę dobrych ofert tam widziałem. Okapy skośne, jakieś fikuśne przecenione z 1500 na 500, bojlery, grzejniki, płytki, itd.

Solidne przeceny.

Napisano

Dexter-a li-ion po 99zł

A aku jest w zestawie?

Napisano
  • Autor

Jest, chociaż malutki. Na trzy dziury fi6 może wystarczy? ;)

1,3Ah.

Napisano
  • Autor

Nawet o tym pomyślałem wczoraj ale już nie dam rady czasowo, więc nie proponowałem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.