Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kia do obejżenia

Featured Replies

Napisano

Sprowadzony ja bym odpuscil. Najtansza na mobile jest za 5k. wiec pewnie cofniety ze hej. Silnik :hmm: Troszku moze byc problematyczny o wiele gorsza konstrukcja od 1.6. Dodatkowo Gniezno i plac pelen aut :facepalm:

Edytowane przez wujekcybul

Napisano

Sprowadzony ja bym odpuscil. Najtansza na mobile jest za 5k. wiec pewnie cofniety ze hej. Silnik :hmm: Troszku moze byc problematyczny o wiele gorsza konstrukcja od 1.6. Dodatkowo Gniezno i plac pelen aut :facepalm:

Zeby tak każdy diesel był tak problematyczny jak 2,0CRDI :hehe:

Napisano

Gniezno. Nie jedź, proszę. Nie ma po co. Tam są najgorsze ulepy w kraju. Cena podejrzanie niska + komis w Gnieźnie... jeśli nie masz więcej jak 20km to nie jedź, serio. Szansa ze będzie ok to jakieś 1%. I WCALE nie przesadzam. Byłem wiele razy.  

Napisano

u mnie 2.0 140KM w kia ceed nie chciał się zepsuć przez 190kkm, piłowany każdego dnia.

jak dla mnie ten silnik jest nieśmiertelny.

Napisano

u mnie 2.0 140KM w kia ceed nie chciał się zepsuć przez 190kkm, piłowany każdego dnia.

U mnie 1,4 w Cee'd też nie chce. Ale "jak ktoś ma nieszczęść kupę, złamie palec wycierając... nos"  :phi:

Napisano

U mnie 1,4 w Cee'd też nie chce. Ale "jak ktoś ma nieszczęść kupę, złamie palec wycierając... nos"  :phi:

Że tak powiem...Ty zepsułeś Lanosa :hehe:8]

Napisano

Ja nie mowie, ze zly ale gorszy od tego 1.6. 

Napisano

niech mody cos z tym ortem w tytule zrobia bo arz kłóje

Napisano
  • Autor

Gniezno. Nie jedź, proszę. Nie ma po co. Tam są najgorsze ulepy w kraju. Cena podejrzanie niska + komis w Gnieźnie... jeśli nie masz więcej jak 20km to nie jedź, serio. Szansa ze będzie ok to jakieś 1%. I WCALE nie przesadzam. Byłem wiele razy.  

Za pózno kupiony tzn kupił.. :hehe:  Pomierzony ....dach 100um...cała reszta 80-90um..Jedzie ładnie ksiązka jest..dalej nie wnikam...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.