Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kable do odpalania - różnice

Featured Replies

Napisano

Ale co się dziwisz: tak kiedyś było, że parametry na opakowaniu raczej pokrywały się z zawartością opakowania... może dodatkowo dziadek - humanista, technicznie upośledzony, ślepo wierzy w opis...  

A to źle, że kiedyś pisano prawdę, Dzisiaj na każdym badziewiu masz znaczek CE, ze niby spełnia wszelkie normy, szkoda tylko, ze nie spełnia podstawowej funkcji do jakiej jest przewidziane :hehe:

W sumie jest chyba jeszcze inspekcja handlowa-sprawdzać i karać, pieniążki na 500+ same się znajdą ;]

Napisano

Nie wiem jednak jak jest z izolacją tych przewodów, tzn. czy nie robią się bardzo sztywne na mrozie ?

Nie ma problemu, moje jeżdżą cały rok w bagażniku, w sobotę (-19*C) wyjąłem je i są całkowicie normalne, może lekko sztywniejsze niż w +20, ale bez wyraźnej różnicy (2x3m, 16mm2)

Napisano

Dzisiaj na każdym badziewiu masz znaczek CE, ze niby spełnia wszelkie normy, szkoda tylko, ze nie spełnia podstawowej funkcji do jakiej jest przewidziane

Ale o którym "CE" piszesz: Conformité Européenne czy China Export? 

Edytowane przez borbet

Napisano

Ale co się dziwisz: tak kiedyś było, że parametry na opakowaniu raczej pokrywały się z zawartością opakowania... może dodatkowo dziadek - humanista, technicznie upośledzony, ślepo wierzy w opis...       to jest takie (odchodzące powoli) pokolenie: zamiast ujarzmić kompa i konto w banku, to dymają na pocztę z wszelkimi płatnościami, bo "bez stempla się nie liczy"...  

Pan niby po technikum czy liceum zawodowym. Co dalej nie wiem, bo nie miałem czasu na dłuższą rozmowę.

A co do wiary w opis czy bycia "technicznym inaczej" to niestety często i niestarzy tak mają...

Napisano

Na opakowaniu masz napisane ile prądu dany zestaw jest w stanie zapodać. Kupiłem kiedyś taki zestaw do ciężarówek i skończyły się problemy z odpalaniem z kabli   ;) 

Napisano

Na opakowaniu masz napisane ile prądu dany zestaw jest w stanie zapodać. Kupiłem kiedyś taki zestaw do ciężarówek i skończyły się problemy z odpalaniem z kabli

Tyle że opis swoje a parametry swoje. Szczególnie w chinolach za grosze...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.