Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Toyota Corolla 2l diesel 2003

Featured Replies

Napisano

Czy w tym aucie są jakieś typowe bolączki, problemy lub pewne wybuchy jakiegoś podzespołu? Wiem że w Toyotach z tych roczników są problemy ze skrzyniami biegów ale to chyba z silnikami benzynowymi.

Auto krajowe, trochę ponad 200tyś od pierwszego właściciela z pewnego rąk.

Silnik 2 litry 90KM model przed liftem, sedan.... brzydal ;)

Napisano

Hej. Zależy kto nią jeździł :)

Silnik udany jeżeli się o niego dbało - mam dokładnie taki sam silnik, przelot 264kkm i z silnikiem nic się nie dzieje jedyne bolączki to drogi rozrząd z napinaczem.

Skrzynia i reszta pancerna - polecam autko.

Nie wiem jaką cenę masz za nią ale ja za combi van z 03r w kolorze białym z usterkami do ogarnięcia będę chciał dostać między 4,5 a 5 tysięcy.

Napisano

Hmmm dobra cena...jeżeli jest wszystko tip top... w takim razie ja będę musiał opuścić do 4kzł :)

Napisano

Toyota, VW trzymają ceny - jak cena za wysoka to możesz za te same pieniądze kupić lepiej wyposażoną Megane II z podobnego rocznika...

kolega rok temu kupił Megane II z 2003r za 6800zł ale ma niezłe wyposażenie...więc uważam, że Twoja corolla ma dobrą cenę...za dobre samochody się płaci...

Ps. jak lubisz grzebać w aucie to sprzedam CI moją corollę i sobie będziesz dłubał hehe

Napisano
  • Autor

Auto nie dla mnie i nie mam zamiaru w nim grzebać. :) 

Smutne wnętrza mają te corolle to już nawet vw jakoś bardziej stylistyką imponują.

Napisano
Auto nie dla mnie i nie mam zamiaru w nim grzebać. [emoji4] 

Smutne wnętrza mają te corolle to już nawet vw jakoś bardziej stylistyką imponują.

Moja baba jakos zyje tym wnetrzem moze i nudne ale spasowane na dobrym poziomie nic nie skrzypi :)

Go Hard or Go Home

Napisano
  • Autor

Co do jakości to ja wiem że ok. Mama jeździ stara corolla i tam nadal wszystko jest na swoim miejscu :)

Czy omawiane auto ma 2mas?

Napisano
6 godzin temu, Danielpoz. napisał:

Czy omawiane auto ma 2mas?

Wersja 116KM ma.

Napisano
  • Autor

Czyli ten konkretny model o którym mowa faktycznie mało podatny na koszty.

Napisano
14 godzin temu, Danielpoz. napisał:

Czyli ten konkretny model o którym mowa faktycznie mało podatny na koszty.

Drogie wtryski DENSO.

Napisano

90KM nie ma dwumasy i nie ma filtra cząstek stalych.

Póki co wtryski i wszystko działa idealnie, znam kilka sztuk 90KM z przebiegiem ponad 600kkm i żadna nie miała problemów z silnikiem ani z wtryskami i o dziwo T też oryginalne.

Napisano
  • Autor
6 godzin temu, aviator napisał:

Drogie wtryski DENSO.

Jest możliwość regeneracji?

Napisano
  • Autor

Dziekuję za wszystkie odpowiedzi. Jutro podjadę z mamą i jeśli się spodoba to zmieni auto. Obecnie jeździ corolla 1.3 z 2000r i sam nie wiem czy ta zmiana może wyjść na dobre...

Napisano

Główny problem to wiek, a co za tym idzie przebiegi kosmiczne i ogólne zużycie wszystkiego. Do 400kkm te auta jeżdżą bezawaryjnie, dalej nie wiem - nie miałem do czynienia.

Napisano
12 godzin temu, Danielpoz. napisał:

Dziekuję za wszystkie odpowiedzi. Jutro podjadę z mamą i jeśli się spodoba to zmieni auto. Obecnie jeździ corolla 1.3 z 2000r i sam nie wiem czy ta zmiana może wyjść na dobre...

Jeżeli stan techniczny obecnego auta jest dobry, nie zżarła go rdza, to nad taką zmianą mocno bym się zastanowił.

Napisano
Dnia 2/5/2017 o 23:11, mazi napisał:

Do 400kkm te auta jeżdżą bezawaryjnie,

Jako właściciel, nieźle się uśmiałem :D Co do skrzyń, to z forum wynika, że w dieslach padają, w benzynach wyją. 

Wiem że w Toyotach z tych roczników są problemy ze skrzyniami biegów ale to chyba z silnikami benzynowymi.

Edytowane przez teg

Napisano
2 godziny temu, teg napisał:

Jako właściciel, nieźle się uśmiałem :D Co do skrzyń, to z forum wynika, że w dieslach padają, w benzynach wyją. 

Mamy 265kkm i skrzynia działa perfekcyjnie nic nie wyje.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.