Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jeździ ktoś wannami?

Featured Replies

Napisano

Pytanie mam o koszty wynajmu.

Potrzebuje wozić kruszywa w pętli 70km potrzebuje ok 10 aut i dostałem ofertę 13zł/t trochę wydaje mi się drogo. Podzielcie się swoimi stawkami za km lub t ładunku.

Dodam że zlecenie stałe na 20 dni roboczych.

Dziękuję

Napisano
22 godziny temu, RABIN napisał:

Potrzebuje wozić kruszywa w pętli 70km potrzebuje ok 10 aut i dostałem ofertę 13zł/t trochę wydaje mi się drogo.

Podejdź do tego w następujący sposób (trochę teoretyczny):

Weź ładowność naczepy, tak żeby było przepisowo z masą całkowitą całego zestawu, czyli w uproszczeniu 29 ton.

Pomnóż to przez zaproponowaną stawkę, czyli 13 zł za tonę. Da to razem 377 zł za kurs (2x35km).

I teraz odpowiedz sobie na pytanie , czy to drogo, czy nie. Czy sam, mając firmę transportową, podjąłbyś się tego zlecenia?

I już będziesz wiedział.

Napisano

A to dlatego "wannami" jeżdżą nie prawdziwi kierowcy tylko jakieś tumany cholera wie skąd wyrwani. 

Bez obrazy ale na drodze ci z "wannami" są nieprzewidywalni. Czasami takie manewry uskuteczniają że aż grozą wieje...

Napisano
  • Autor

Dla mnie zdecydowanie za drogo v -) popatrz na to że strony rynku a nie kierowcy. Do tego firma ma stała robotę dla wszystkich swoich aut a o to dziś trudno. 

• 2 tygodnie później...
Napisano
Dnia 11.02.2017 o 12:09, RABIN napisał:

Dla mnie zdecydowanie za drogo v -) popatrz na to że strony rynku a nie kierowcy. Do tego firma ma stała robotę dla wszystkich swoich aut a o to dziś trudno. 

Na 20 dni...

Napisano
  • Autor

Tak na początek na 20 dni jak nie dają ciała będzie kontrakt na 12 mce. Wstępnie dobgrany temat . 

Napisano
7 godzin temu, RABIN napisał:

Tak na początek na 20 dni jak nie dają ciała będzie kontrakt na 12 mce. Wstępnie dobgrany temat . 

To zaproponuj podpisanie kontraktu na te 12 miesięcy. 20 dni dla firmy która ma te 10 zestawów to jest popierdułka.

• 1 miesiąc później...
Napisano
Dnia 23.02.2017 o 01:10, Danielpoz. napisał:

To zaproponuj podpisanie kontraktu na te 12 miesięcy. 20 dni dla firmy która ma te 10 zestawów to jest popierdułka.

Dokladnie. Szczegolnie, ze te zestawy nie stoja raczej na placu caly miesiac.

• 3 miesiące później...
Napisano

Wiem że temat stary ale także się wypowiem 

Drogo nie drogo pytanie ile kursów dziennie zrobisz, jeżeli jeden kurs a resztę dnia masz stać na załadunku/rozładunku to interes bez sensu. Na takie coś powinna być stawka godzinowa tak jak jest np przy wożeniu masy(asfaltu). takie jest moje zdanie.

• 2 miesiące później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.