Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Naprawa siedzienia - skora

Featured Replies

Napisano

Czy ktos mi moze doradzic, jak naprawic takie uszkodzenie?

Tapicerka to czarna Dakota w BMW.

DSC_0579.JPG

DSC_0581.JPG

DSC_0582.JPG

DSC_0583.JPG

DSC_0584.JPG

DSC_0585.JPG

Napisano
1 minutę temu, Tiomek napisał:

Czy ktos mi moze doradzic, jak naprawic takie uszkodzenie?

Za dużo nie widać na tych zdjęciach, ale ja bym to przeleciał czarną czy jakimś podobnym kolorem do tej tapicerki wilbrą i jak wyschnie, całość przepolerował preparatem do skór. Na cokolwiek  więcej szkoda czasu i pieniędzy.

Napisano
  • Autor
10 minut temu, amazaque napisał:

Za dużo nie widać na tych zdjęciach, ale ja bym to przeleciał czarną czy jakimś podobnym kolorem do tej tapicerki wilbrą i jak wyschnie, całość przepolerował preparatem do skór. Na cokolwiek  więcej szkoda czasu i pieniędzy.

Problem sa ubytki na szfie...

Napisano
5 minut temu, Tiomek napisał:

Problem sa ubytki na szfie...

Chyba na szefie? ;)

Nic z tym nie zrobisz. Tylko wszyć nowe. Zupełnie nieopłacalne. Już lepiej poszukać innego fotela.

Napisano

Pojedz do jakiegos centrum detailingu. Koledze we wro przy duzo wiekszym ubytku za 500 pln zrobili tak ze boczek wyglada jak nowy

Napisano

Detaling sie klania. Ten koleszka co w tvn turbo w samochod kup i zrob cuda robi z bardzo zniszczona skora. Jak po taniosci to trzeba do garbarni sie udac i jakis preparat kupic.

Napisano

Zacznij od youtube - powinieneś tam znaleźć sporo filmów instruktażowych jeśli chciałbyś to zrobić we własnym zakresie.

Napisano

Wersja po skrajnej taniości - kupić takie zestawy na allegro do renowacji skóry - tańsze od 2 dyszek, droższe okolice 4, ale nie opłaca się droższych bo dodają jeno naparstek acetonu i jakiegoś innego odtłuszczacza/rozpuszczalnika.

Sam tym robiłem kierownice oraz siedzenia - efekt przechodzi najśmielsze oczekiwania, jak na 2 dychy - kiera jak nowa, a tego typu przetarcia też nieźle maskuje - zestaw składa się z farby bazy oraz bezbarwnego, są jeszcze ze szpachlą - ale tego nie testowałem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.