Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dylemat zakupowy

Featured Replies

Napisano
17 minut temu, Kiwal napisał:

Chyba faktycznie wezmę sobie kodjaqa na weekend i go protestuje na różne sposoby.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Przymierzalem sie dzisiaj do niego 

Nie jezdzilem

To co rzucilo mi sie w oczy to to ze autko jest duze ... to raczej klasa touarega i q7 niz q5 

Wewnatrz fajnie dla kierowcy 

Miejsca nie ma az tyle jak w superb

Troche slabo z widocznoscia  krawedzi przodu ale czujki z przodu i po problemie

Plastiki te ktorych niekoniecznie widac od razu ... bardzo mizernej jakosci (np pokrycie wnetrza klapy tylnej)

Wersja byla 7 osobowa ... tym samym bardzo maly bagaznik ... duzo mniejszy niz w outlanderze wersji 7 osobowej ale na plus ze sa fotele a nie deski ...

Fajny bajer to listwa ktora sie pojawia na brzegu drzwi po to zeby pod marketem nie porysowac komus drzwi.

Podsumowujac powiem tak 

Auto wezme pod uwage za rok jak bede zmienial. W wolnej chwili sprobuje pozyczyc i zrobic nim kilka km. Bo zapowiada sie dobrze

To co sie rzuca w oczy to to ze dany egzemplarz byl chyba jednym z pierwszych .... a to drzwi sie nie domykaly a to fotel skrzypial a to to a to tamto ... za rok powinno byc znaczaco lepiej ...

Jeden najwiekszy minus to czas oczekiwania ... okolo pol roku ... 

Moze cos jest gdzies na placu jakims ale ....

Napisano
  • Autor

Siedziałem w Kodjaqu i to co mnie zdziwiło to mała ilość miejsca. Nie to że auto jest ciasne ale spodziewałem się czegoś więcej. Plastiki tam gdzie masz z nimi styczność jest ok, reszta budżetowa. Bagażnik też jakoś nie wyglądał na te setki litrów. To co mi się najmniej podobało to audio które stresujesz tylko dotykowo, brakuje mmi czy idrive rozwiązania. Strasznie cienka kierownica. Reszta do docenienie po jezdzie.

• 4 miesiące później...
Napisano
  • Autor

Maly update. Nastepca A4 bedzie A4

Musze tylko poczekac az wyprodukuja....

Napisano
Dnia 23.03.2017 o 12:09, kanu napisał:

Weź A6 w kombi, będziesz miał w nim to co już miałeś w A4, chyba że ci się znudził juz wygląd środka aut z grupy VAG :)

Jest wbrew pozorom spora różnica między A4 a A6 widoczna właśnie po użytkowaniu w trybie trasa/ autostrada. Jeżeli ktoś lubi poruszać się szybciej autostradami (niekoniecznie patrzy na przyspieszenie to celowałbym w schodzące A6). 

Jak nie zależy na "prestiżu", koszty  eksploatacji są istotne, i najlepszy stosunek cena do jakości to superb  4x4 

Napisano
Dnia 23.03.2017 o 13:28, Kiwal napisał:

Skode Superb kombi moge wziac z 4x4 i 190HP diesel i absolutnie wszystkim co jest do tikniecia w konfiguratorze (razem z Telewizorem, webasto, szklanym dachem, skora, uchwytami na tablety, smietniczkami itd)

Koniec tematu :)

Audi A6 to podstawowa wersja A6 kombi z automatem i tym samym silnikiem co Skoda 190HP plus drobne dodatki. Na wiecej budget nie wystarczy.

A4 jest pomiedzy - czyli polowa gadgetow Superba, ale zdecydowanie wiecej niz w A6

A co z SUV? Nie sprawdzi sie to na autostradach?

Nie, szumi, pali dużo, wolniej jeździ.

tak. Mam Pajero , X3 i Patrola małego. miałem Outlandera, Patrola długiego.

EDIT: ha ha , nie doczytałem do końca i dat nie zuważyłem :)

Spokojnej jazdy.

Edytowane przez mati1.6dohc

Napisano
9 godzin temu, Kiwal napisał:

Maly update. Nastepca A4 bedzie A4

Musze tylko poczekac az wyprodukuja....

To jak już zrobisz parę tysięcy nowym to zdaj relację, może za 4 lata zmienię z B8 na B9 :phi:

Napisano
  • Autor

Obecne A6 już trochę traci myszka. Natomiast jest to cały czas fajne auto na długie podróże. I pomimo czasu cały czas ceniące się wysoko...Dlatego wybrałem A4. A jakbym miał większy budget to bym się nie zastanawiał i brał V6 diesla w A6 kombi...tylko że to już ponad 300 tys wychodzi.

Napisano
  • Autor

Z jazd testowych wychodzi duża różnica pomiędzy modelami. Elektroniki tu jest już full. MMI jest genialne. Wyciszenie z opcjonalnymi szybami świetne. Regulowane podwozie w którym czuć różnice ( nie jak w Superbie)...
Pożyjemy zobaczymy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.