Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ktoś z serwisu suzuki jest tu?

Featured Replies

Napisano

Bo potrzebuję informacje w jaki sposób ASO wykonuje odgrzybianie klimy w modelu Splash.

Czy tam idzie się dostać do parownika i polać go odgrzybiaczem? Może coś trzeba odkręcić, poluzować? Oczywiście bez demontażu całej deski rozdzielczej....

Może ktoś widział jak oni to robią?

Napisano
1 godzinę temu, exor napisał:

Bo potrzebuję informacje w jaki sposób ASO wykonuje odgrzybianie klimy w modelu Splash.

Czy tam idzie się dostać do parownika i polać go odgrzybiaczem? Może coś trzeba odkręcić, poluzować? Oczywiście bez demontażu całej deski rozdzielczej....

Obstawiam, że odgrzybianie klimy w ASO polega na dopisanie usługi do faktury i nic więcej. Ewentualnie standardowe ozonowanie i tyle. Wierzysz, że mechanik będzie dostawał się do parownika, żeby tam odgrzybiać? 

Napisano

Nie Suzuki, ale może naprowadzę - w Cruze dostałem się do parownika przez otwór po wyjęciu filtra kabiny - wężyk wsunąłem tamtędy i dalej przez szparę za łopatkami wentylatora, od którego na lewo jest parownik. Może i w Suzuki tak się da?

Napisano
6 godzin temu, exor napisał:

Suzuki się lansuje używaniem rozwiązań Tunap. Fakt, że w Splash-u pomaga dokładnie na rok ;]

Napisano
  • Autor
Godzinę temu, bartekm napisał:

Suzuki się lansuje używaniem rozwiązań Tunap. Fakt, że w Splash-u pomaga dokładnie na rok ;]

Zaje. Znaczy sie pryskaja tym parownik? Nie wiesz dokladnie którędy? 

Napisano
12 godzin temu, exor napisał:

Zaje. Znaczy sie pryskaja tym parownik? Nie wiesz dokladnie którędy? 

Niestety tego nie wiem, bo zawsze im zostawiałem auto rano i odbierałem wieczorem po komplecie przeglądów ;-)

W każdym razie na rok był spokój z zapachami zawsze :)

Napisano
1 godzinę temu, bartekm napisał:

Niestety tego nie wiem, bo zawsze im zostawiałem auto rano i odbierałem wieczorem po komplecie przeglądów ;-)

W każdym razie na rok był spokój z zapachami zawsze :)

Nigdy nie odgrzybiałem parownika, ba raz w życiu odgrzybiałem klimatyzację na przestrzeni ostatnich 11 lat w różnych autach jakie miałem. Bez tego zabiegu nie mam problemu z zapachami, etc.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.