Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[KzAK] drabina

Featured Replies

Napisano

jakaś wielofunkcyjna, ma służyć (i zostać w domu) i do malowania ale i do dostawania się w chwili obecnej na piętro (chociaż do dostawania się do roboty na piętro rozważam zrobienie tymczasowej drewnianej) ... zwykła aluminiowa i marketowa (np. ok. 300 zł) wystarcza czy trochę dołożyć, żeby nie mieć stracha i żeby trochę posłużyła ?

Napisano

tylko  i wyłącznie  firmy Krauze,  innych  nie bierz 

Napisano
39 minut temu, MeMpHiS napisał:

mam taką i jestem bardzo zadowolony
krause
półka na narzędzia, bardzo szerokie stopnie, stabilna:oki:

Też polecam, najlepsza jaką miałem. ;]

Napisano

witaj
jak do domu to rozważ 3 segmentowa 3x7 lub 3x9 z funkcją stawiania na schodach. firma jak przedpiszcy

Wysłane z mojego LG-K430 przy użyciu Tapatalka

Napisano

Od około 10 lat używam zawodowo KRAUSE MultiMatic 4x3. Drabina lekko nie ma, a ja innej nie chcę.

Napisano
19 godzin temu, BOGUS napisał:

witaj
jak do domu to rozważ 3 segmentowa 3x7 lub 3x9 z funkcją stawiania na schodach. firma jak przedpiszcy

Kiedyś kupiłem 3x7 i w moim przypadku była za krótka żeby spokojnie coś podziałać np. przy rynnach, także długość trzeba dobrać do potrzeb ;] ja muszę kupić 3x8 i będzie ok.

Napisano

Ile metrow użytkowych ma taka drabina 3x7. 

Czy jest wysrarczajaco bezpieczna w użytkowaniu gdy rozciągnięte jest to do końca?

Kilka razy pozyczalem taką 3x9 lub jeszcze dłuższą, ale nigdy nie rozkladalem jej do końca balem się ze jestem za ciężki. Rozlozona w połowie byla bardzo stabilna. Ale czy byla by taka rizlozona na 100%?

Napisano

Kiedyś kupiłem 3x7 i w moim przypadku była za krótka żeby spokojnie coś podziałać np. przy rynnach, także długość trzeba dobrać do potrzeb ;] ja muszę kupić 3x8 i będzie ok.

Właśnie chodzi o to że drabina może być tak samo za krótka jak i ...za długa bo się nie zmieści w pimieszczeniu.

Napisano
2 godziny temu, karolchyla napisał:

Kilka razy pozyczalem taką 3x9 lub jeszcze dłuższą, ale nigdy nie rozkladalem jej do końca balem się ze jestem za ciężki. Rozlozona w połowie byla bardzo stabilna. Ale czy byla by taka rizlozona na 100%?

3x9 taką jak podawałem w linku obcinałem gałęzie na max rozstawieniu, utrzymało bez problemu 100 kilo i piłę ;]

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.