Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bravo w automacie - warto?

Featured Replies

Napisano

Witam

Coraz częściej myślę o zmianie auta. W grę wchodzi samochód z automatyczną skrzynią biegów. Nie mam uczulenia na Fiaty, więc kolejnym autem mógłby być Fiata. Fiat Bravo II z silnikiem 1.6 120KM ze skrzynią Dual Logic. Opinie nt tej skrzyni są skrajne. Często spotykam ogłoszenia, w których napisano - uszkodzona skrzynia biegów. W serwisie Fiat, w którym robię serwis olejowy ostrzegają mnie przed tą skrzynią. Czy faktycznie jest to jeden wielki niewypał?

Napisano

Sama skrzynia raczej nie sprawia problemów. Ale raczej osprzęt blaznuje. Sprzęgło,pompa plus czujniki. Pytanie czy chcesz się w to bawić i cię na to stać. 

Napisano

jesli oczekujesz skrzyni automatycznej (tu musisz się zastanowić czy dwusprzęgłowa czy z przekładnią hydrokinetyczną), to Dual Logic nie spełnia tych założeń

Napisano
15 godzin temu, bochumil napisał:

No właśnie niespecjalnie. Chcę mieć auto niezawodne i tanie w naprawie, dlatego Fiat :)

Jeżeli w serwisie Cię ostrzegają, więc nie rozumiem, nad czym się jeszcze zastanawiasz?

Napisano
  • Autor

Ten sam serwis twierdzi, że w 8 zaworowym Multijecie jest hydrauliczna regulacja luzów zaworowych. Także wolę popytać. Żeby nie było, olej i filtry zawożę swoje i jestem obecny przy wymianie ;-)

Napisano

Lepiej kup już 2.0 multijet. Posprawdzaj auto w cinsoft Gliwice u cinka a nie w aso. Koleś siedzi w dizlach po uszy. Przetrzepie ci silnik tak że fiu fiu. Ja bym w automatik duallogic się nie bawił. Poza tym jeżeli byłby to automat rewelacja pakowali by w inne auta budżetowe...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.