Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tam majówka... Lutówka, to jest to!

Featured Replies

Napisano

Dzisiaj jest 13 stopni C, więc spędziłem 90 minut na motorze. Sporo ludzi już jeździ. Trochę wiatr przeszkadzał, ale było naprawdę przednio.

Z poniedziałku na wtorek mam tzw. dzień wolny (wychodzi ok. 36h), więc zaczynam znowu rutynowo sprawdzać prognozę pogody tylko na te 2 dni... :skromny:

Napisano

weź nie wkurzaj ludzi !! u mnie -12 :( moto sprzedane, został skuter, ale nie mam odwagi odpalić w taką pogodę 

Napisano
  • Autor
5 minut temu, Olas1 napisał:

weź nie wkurzaj ludzi !! u mnie -12 :( moto sprzedane, został skuter, ale nie mam odwagi odpalić w taką pogodę 

Dopiero teraz zaczaiłem, że u Was ziąb. Ale jak u Was było ciepło, to u nas był dramat. Więc sorry, ale taką mamy dzisiaj pogodę :)

MT07 sprzedana? A jak w Abakusie? Dalej je macie?

Napisano
5 godzin temu, Olas1 napisał:

U mnie +18*C :skromny:

Napisano

To ja zgłaszam wniosek racjonalizatorski aby banować odpowiedzi o temperaturze + 1x, bo sa wkurzające!;l

Edytowane przez 1Marek1

Napisano
11 godzin temu, pickwick napisał:

Dopiero teraz zaczaiłem, że u Was ziąb. Ale jak u Was było ciepło, to u nas był dramat. Więc sorry, ale taką mamy dzisiaj pogodę :)

MT07 sprzedana? A jak w Abakusie? Dalej je macie?

MT07 poszła w świat. Będzie kobitka nią teraz pomykać. 

A w Abacus wiele nowości :) łącznie z HD :) mały ale prawdziwy HD 

Napisano
3 minuty temu, Olas1 napisał:

MT07 poszła w świat. Będzie kobitka nią teraz pomykać. 

A w Abacus wiele nowości :) łącznie z HD :) mały ale prawdziwy HD 

Mały Sporciak czy 750tka?

Napisano

883 Iron. Mały, ale ponoć fajne na miasto. 

Napisano
Dnia 28.02.2018 o 10:54, Olas1 napisał:

Teraz można miec Irona 1200 za niewiele więcej!

Napisano
9 godzin temu, 1Marek1 napisał:

Teraz można miec Irona 1200 za niewiele więcej!

Super. Można też mieć 8 letnie audi za niewiele mniej. 

Napisano
  • Autor
Dnia 2/28/2018 o 04:54, Olas1 napisał:

Kusisz. :hehe: :oki:

Napisano
Dnia 28.02.2018 o 10:54, Olas1 napisał:

no ponoć... jak masz 160 cm wzrostu. powyzej katorgra - musisz montować akcesoryjne podnóżki:)

no i ta "prawdziwość" HD w odniesieniu do sporciaka... no podyskutowałbyś sobie z kolegami z MC zrzeszonych wokół Sportka:)

Edytowane przez jimbo22

Napisano
28 minut temu, jimbo22 napisał:

no ponoć... jak masz 160 cm wzrostu. powyzej katorgra - musisz montować akcesoryjne podnóżki:)

no i ta "prawdziwość" HD w odniesieniu do sporciaka... no podyskutowałbyś sobie z kolegami z MC zrzeszonych wokół Sportka:)

Mam 182cm i spoko, siedzi się wygodnie. Mam kolegę, który ma też ze 180cm i mówił, że jest naprawdę ok.

Co do prawdziwości, to nie jest to moja opinia, bo się na tym nie znam, tylko ludzi którzy sprzedają HD. Patrząc na reakcje ludzi na ostatnich targach moto, nie mam podstaw by się obawiać o ten model :) 

Napisano
1 minutę temu, Olas1 napisał:

Mam 182cm i spoko, siedzi się wygodnie. Mam kolegę, który ma też ze 180cm i mówił, że jest naprawdę ok.

przejedz się >20 min. jak przy takim wzroscie kolana nie będą dokuczać, to albo pogratulować samozaparcia, albo masz juz zalozone sety wysunięte:)

1 minutę temu, Olas1 napisał:

Co do prawdziwości, to nie jest to moja opinia, bo się na tym nie znam, tylko ludzi którzy sprzedają HD. Patrząc na reakcje ludzi na ostatnich targach moto, nie mam podstaw by się obawiać o ten model :) 

aaaaa, no jak sprzedawca marki permanentnie mającej kłopoty finansowe, mowi ze segment budzetowego HD, w ktory teraz bardzo mocno inwestują... to jest to... to spoko :)

tak sie czepiam. ale zasadniczo - HD sportster to jest taki chlopiec do bicia w srodowiskach motocyklowych... oczywiscie inna sprawa ze "te" srodowiska motocyklowe to trochę najbardziej spaczone :)

Napisano
Dnia 3.03.2018 o 07:32, Olas1 napisał:

Super. Można też mieć 8 letnie audi za niewiele mniej. 

Tylko po co mi 8 letnie Audi :hehe:

Edytowane przez 1Marek1

Napisano
6 godzin temu, jimbo22 napisał:

Melduję się - 176 cm i jeździło się wygodnie. :ok:

6 godzin temu, jimbo22 napisał:

Ja tam się na "prawdziwości" nie znam, ale w takim razie, co powiedzieć o tym "harleju"? :phi:

16-hd-street-750-1-520x245.jpg

Napisano
1 godzinę temu, Pyrekcb napisał:

Melduję się - 176 cm i jeździło się wygodnie. :ok:

Magia HD jednak dziala:) nie ważne jak boli - HD jadę, jest git!

1 godzinę temu, Pyrekcb napisał:

Ja tam się na "prawdziwości" nie znam, ale w takim razie, co powiedzieć o tym "harleju"? :phi:

16-hd-street-750-1-520x245.jpg

to jest coś co zdejmie brzemię ze Sportstera. Tego teraz panowie z brzuszkami będą się czepiać na swoich zlotach:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.