Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wypadek. Szpital. Co dalej

Featured Replies

Napisano
41 minut temu, Chalek napisał:

A powiedz mi, jak znajde klienta na wrak w wyzszej cenie to nie musze przez pzu sprzedawac? 

Nie musisz. Ja sprzedałem gdzie indziej.

Napisano
2 godziny temu, Chalek napisał:

A powiedz mi, jak znajde klienta na wrak w wyzszej cenie to nie musze przez pzu sprzedawac? 

Jaki wrak? To naprawia i sladu nie bedzie. Wystaw troche drozej niz Ci PZU napisalo na otototo. Pojdzie w jeden dzien.

Napisano
To trzeba przyznać, szybko działają. Nie ważne, że potrafią zaniżyć wycenę, dowalić amortyzację i wypiąć się na naprawę auta. Interwencję u rzecznika ubezpieczonych też zlewają. Najważniejsze, że szybko działają :ok:
Chciales robic gotowkowo? Jaka byla wartosc auta?
Napisano
  • Autor
9 godzin temu, wujekcybul napisał:

Jaki wrak? To naprawia i sladu nie bedzie. Wystaw troche drozej niz Ci PZU napisalo na otototo. Pojdzie w jeden dzien.

Tak tez zrobilem i klient w poniedzialek zabiera 3k drozej 😉

Napisano
Dnia 28.04.2018 o 13:00, Chalek napisał:

Tak możesz sprzedać komuś drożej , tylko wtedy od ubezpieczalni dostaniesz mniej także szkoda zachodu

Napisano
Teraz, Fatal napisał:

Tak możesz sprzedać komuś drożej , tylko wtedy od ubezpieczalni dostaniesz mniej także szkoda zachodu

Najpierw dostanie wycenę wraku i odszkodowanie. Potem może sprzedać za ile chce.

Napisano
48 minut temu, rwIcIk napisał:

Najpierw dostanie wycenę wraku i odszkodowanie. Potem może sprzedać za ile chce.

oczywiście że tak , tylko jak to zrobi wcześniej to ubezpieczalnia zgłosi się do niego aby podał kwotę za którą sprzedał wrak i resztę mu dopłacą

Napisano
  • Autor

Spoko, wycene itp od pzu juz dostalem. 

Czekam tylko na przelew od nich 😀

Napisano
Dnia 4/28/2018 o 10:21, Fatal napisał:

Sam miałem do czynienia  z PZU i byłem zadowolony :) , wielu znajomych też tak mówi , także myślę że coś w tym jest , oczywiście jak każda ubezpieczalnia leci w kulki , to gdzie bym miał się ubezpieczyć chyba nigdzie :)

OK, to już jakiś powód. Wcześniej napisałeś tylko, że PZU szybko załatwia sprawę i to u nich się teraz ubezpieczysz jakby to miało być decydujacym argumentem.

Oni mieli kiedyś taką fajną reklamę, "duży może więcej". Czasem takie właśnie mam wrażenie, jak widzę ich zlewanie człowieka, który niewiele może ;]

Napisano
12 minut temu, Igorek napisał:

OK, to już jakiś powód. Wcześniej napisałeś tylko, że PZU szybko załatwia sprawę i to u nich się teraz ubezpieczysz jakby to miało być decydujacym argumentem.

Oni mieli kiedyś taką fajną reklamę, "duży może więcej". Czasem takie właśnie mam wrażenie, jak widzę ich zlewanie człowieka, który niewiele może ;]

nie mówię że nie masz racji :) wiem wszyscy mają w d.... :( przykre ale prawdziwe

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.