Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

dylematy przed zakupem Tipo

Featured Replies

Napisano
50 minut temu, czachabrava napisał:

Też się rozglądałem za Tipo, ale po wizycie w salonie mi przeszło. Może jak to auto z podstawowym wyposażeniem by kosztowało 40 tys, a t-jet 50 to by była dobra oferta. Ale za biede T-jet HB wołali 54tys...

Trzeba szukać w necie niestety. Jak trafisz w lokalnym salonie na znudzonego pana Nicmisięniechce i nawet nie ma punktu zaczepienia do rozmowy :no:

Pojawiają się dobre oferty, tylko trzeba pilnować tematu. 55tyś. za tipo golasa z wolnossącym 1.4 to oczywiście śmiech na sali jak za 2 tyś więcej jest astra, golf lub seat leon na wyprzedaży.

Napisano

Trzeba szukać w necie niestety. Jak trafisz w lokalnym salonie na znudzonego pana Nicmisięniechce i nawet nie ma punktu zaczepienia do rozmowy :no:
Pojawiają się dobre oferty, tylko trzeba pilnować tematu. 55tyś. za tipo golasa z wolnossącym 1.4 to oczywiście śmiech na sali jak za 2 tyś więcej jest astra, golf lub seat leon na wyprzedaży.
ja m.in. dla tego chwale tipo że kupiłem na wyprzedaży za 46kpln plus za 1300 pełny pakiet ubezpieczeniowy.

Wysłane z mojego LG-K430 przy użyciu Tapatalka

Napisano
14 godzin temu, BOGUS napisał:

ja m.in. dla tego chwale tipo że kupiłem na wyprzedaży za 46kpln plus za 1300 pełny pakiet ubezpieczeniowy.

I według mnie jest to dobra cena za te auto. Tak jak startowali z ceną 42800pln. Mi pakiet ubezpieczeń zaproponowali za 2000pln do tego :) Poczekam może jeszcze do kolejnych wyprzedaży. Chociaż myślałem, że w czerwcu posucha w sprzedaży i coś się ugra. Ba nawet na placu jakieś 50% aut z tamtego roku to było tipo. Półrocze, wyprzedaże, a auta dalej stoją. Śmiem twierdzić, że zbytnio teraz się to nie sprzedaje.

Napisano

I według mnie jest to dobra cena za te auto. Tak jak startowali z ceną 42800pln. Mi pakiet ubezpieczeń zaproponowali za 2000pln do tego [emoji4] Poczekam może jeszcze do kolejnych wyprzedaży. Chociaż myślałem, że w czerwcu posucha w sprzedaży i coś się ugra. Ba nawet na placu jakieś 50% aut z tamtego roku to było tipo. Półrocze, wyprzedaże, a auta dalej stoją. Śmiem twierdzić, że zbytnio teraz się to nie sprzedaje.
sprzedaje.
tylko handlowcy jak zrobią limit to maja wywalone na reszte. a na fizola szczegolnie

Napisano

Dla mnie to dziwne, że w środku roku stoi tyle jeszcze aut z tamtego roku i nikomu nie zależy by je sprzedać w dobrej cenie dla klienta byle się pozbyć. Przecież jak dalej te sztuki z placu bedą w tej cenie to doczekają się wyprzedaży pod koniec roku i tak zjadą z ceną. W miescie ościennym mają salon skody i tam już fabii dawno nie ma z ubiegłego roku, to samo z rapidem.

Napisano
Dla mnie to dziwne, że w środku roku stoi tyle jeszcze aut z tamtego roku i nikomu nie zależy by je sprzedać w dobrej cenie dla klienta byle się pozbyć. Przecież jak dalej te sztuki z placu bedą w tej cenie to doczekają się wyprzedaży pod koniec roku i tak zjadą z ceną. W miescie ościennym mają salon skody i tam już fabii dawno nie ma z ubiegłego roku, to samo z rapidem.
bo kura patrząc na to co na drodze to najlepszy i najszybszy bolid który wszędzie się zmieści i wszędzie wjedzie...taki ford od vaga

Napisano
Dnia 8.06.2018 o 11:36, czachabrava napisał:

Też się rozglądałem za Tipo, ale po wizycie w salonie mi przeszło. Może jak to auto z podstawowym wyposażeniem by kosztowało 40 tys, a t-jet 50 to by była dobra oferta. Ale za biede T-jet HB wołali 54tys(za wersje z lakierem metallic i podłokietnikiem wychodziło prawie 60)  Za niewiele wiecej zaproponowali mi astre 1.4 140KM. I astra na mnie zrobiła lepsze wrazenie, teraz mam zamiar jeszcze zobaczyć nową megane i zdam relacje.

Rok temu, tyle ile śpiewali mi za Tipo SW z LPG, kupiłem Insignie A po demo z bogatszym wyposażeniem (fakt, że schodzący model).

• 2 miesiące później...
Napisano

witajcie, przepraszam ze przeszkadzam ale chciałem zapytać czy ktoś z Was brał przedłużoną gwarancję  na auto już mniejsza z tym czy do 3,4 czy 5 lat?

chdzi mi bardziej czy jest sens i co przemawia za a co przeciwko, 

dziękuję za info ;)

Napisano
13 godzin temu, centoadam napisał:

witajcie, przepraszam ze przeszkadzam ale chciałem zapytać czy ktoś z Was brał przedłużoną gwarancję  na auto już mniejsza z tym czy do 3,4 czy 5 lat?

dziękuję za info ;)

Kwestia indywidualna.

Pytanie czy akceptujesz konieczność jeżdżenia na płatne przeglądy i uwiązanie do ASO w dłuższym okresie i dodatkową opłatę za gwarancję. Czyli na ile wyceniasz swój spokój i ryzyko.

Najczęściej po usunięciu usterek fabrycznych w okresie gwarancji nic się przez kolejne 2-3 lata w nowych autach nie dzieje. Ale zawsze można mieć pecha ;) 

Napisano
dziękuję za info [emoji6]
Zastanawiałem się. Ale uznałem że jak przez dwa lata nie zacznie się sypać to szkoda kasy. Przeczytaj wyłączenia i sam zdecyduj.

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.