Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Auto na dojazdy do pracy do 6000 zł

Featured Replies

Napisano

Od września będzie potrzebne drugie auto w w rodzinie na dojazdy do pracy dla żony. Mamy zamiar przeznaczyć na to auto do ok 6000 zł. Do pracy będzie ok 10 km w jedną stronę.

Co kupić w tej cenie? Ja tymczasowo oglądam Pandy II, Fabie i Renault Clio, ew. Corsa C (Seicento odpada). Wiem, że za ta kasę i w tym wieku niestety stan tych aut będzie co najwyżej dobry, o ile cokolwiek się trafi. O ile mechanikę sobie ogarnę bez problemów to interesowało by mnie to, żeby to auto nie rdzewiało na potęgę. Co doradzicie w tym oszałamiającym budżecie?

Napisano

Corsa C też raczej nie rdzewieje. Tylko aby nie 1.0.

Napisano
Dnia 9.07.2018 o 15:21, czachabrava napisał:

Fabia/206/Clio

clio nie polecam, w 15 latkach sypią się czujniki od elektryki i potrafi nie odpalać

bardziej poszukałbym yarisa I z dobrą blachą

Napisano
21 godzin temu, bielaPL napisał:

clio nie polecam, w 15 latkach sypią się czujniki od elektryki i potrafi nie odpalać

bardziej poszukałbym yarisa I z dobrą blachą

Ile w takim 1.2 8V masz tych czujników? jak nawet padnie, to cena za nowy jest smiesznie niska.

Napisano
Dnia 9.07.2018 o 08:42, Smigiel napisał:

Od września będzie potrzebne drugie auto w w rodzinie na dojazdy do pracy dla żony. Mamy zamiar przeznaczyć na to auto do ok 6000 zł. Do pracy będzie ok 10 km w jedną stronę.

Co kupić w tej cenie? Ja tymczasowo oglądam Pandy II, Fabie i Renault Clio, ew. Corsa C (Seicento odpada). Wiem, że za ta kasę i w tym wieku niestety stan tych aut będzie co najwyżej dobry, o ile cokolwiek się trafi. O ile mechanikę sobie ogarnę bez problemów to interesowało by mnie to, żeby to auto nie rdzewiało na potęgę. Co doradzicie w tym oszałamiającym budżecie?

Zdrowe Punto 2fl , hyundai getz , chevrolet kalos, czy cos takiego :oki:

Napisano

Ile w takim 1.2 8V masz tych czujników? jak nawet padnie, to cena za nowy jest smiesznie niska.
To tak nie działa. Wymienisz czujnik położenia wału i za rok znowu pada :)
Napisano
Dnia 9.07.2018 o 08:42, Smigiel napisał:

Co kupić w tej cenie? 

Weź lanosa z giełdy AK za 2.5k a resztę $$$ będziesz miał na paliwo, opony, ubezpieczenie i ewentualne naprawy przez kolejne 3 lata. Samochód szału nie robi wśród sąsiadów, ale nie rdzewieje od samego patrzenia jak 15 letnie fiaty, części są dostępne wszędzie i w cenie złomu i każdy Mietek naprawi go w garażu.

• 1 miesiąc później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.