Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2019 Hyundai Elantra

Featured Replies

Napisano

Asia plus USA u nas to jest tak absurdalnie drogie, ze nikt tego nie kupuje. Dodatkowo u nas jest 1.6 GDI i 1.6CRDI ani silnika ani cech uzasadniajacych duza kwote. A szkoda mnie sie nawet i obecna generacja podoba. Lubie male sedany.

Napisano
Godzinę temu, OZI napisał:

Darth Vader...f9100a43c30b8cc8ea33c57dd29be7dd.jpg

Sent from my Samshiite Note8

i światła jak w VW

Napisano
6 godzin temu, wujekcybul napisał:

Asia plus USA u nas to jest tak absurdalnie drogie, ze nikt tego nie kupuje. Dodatkowo u nas jest 1.6 GDI i 1.6CRDI ani silnika ani cech uzasadniajacych duza kwote. A szkoda mnie sie nawet i obecna generacja podoba. Lubie male sedany.

Nie jest taki mały, rozstaw osi 2700.

Napisano
6 godzin temu, wujekcybul napisał:

Dodatkowo u nas jest 1.6 GDI i 1.6CRDI ani silnika ani cech uzasadniajacych duza kwote. A szkoda mnie sie nawet i obecna generacja podoba. Lubie male sedany.

A ile to jest duża kwota?

Bo jak szukałem w kwietniu to było tańsze niż i30/cee'd w jakiejkolwiek wersji nadwoziowej z tymi silnikami.

O np. TAKI 

Napisano
2 godziny temu, DamU napisał:

A ile to jest duża kwota?

Bo jak szukałem w kwietniu to było tańsze niż i30/cee'd w jakiejkolwiek wersji nadwoziowej z tymi silnikami.

O np. TAKI 

Nie wiem to jest uzywany. Nie mowimy o wersji classic plus bo jest bidna nawet jak na moje standardy tylko o comfort a to juz 73900 bez metaliku. Jaby przefiltrowac tych wszystkich pseudobrokerow i inne ofert, ktore uwzgledniaja max rabaty na grupy zawodowe i odkup to mozna przyjac 70k za niedoladowany silnik a jak ktos nie umi negocjowac to 75k. IMO to jest duzo skoro konkurencja ma w tej kwocie turbinki.

https://www.otomoto.pl/oferta/hyundai-elantra-1-6-mpi-128-km-comfort-r17-polar-white-ID6AoZxh.html#07f5cdceda

Edytowane przez wujekcybul

Napisano
2 godziny temu, sdss napisał:

Nie jest taki mały, rozstaw osi 2700.

Chodzilo mi o klase kompaktow. Bardzo zgrabne auto.

Napisano
32 minuty temu, OZI napisał:

Bardziej jak Sonata.

chodziło mi nie o kształt samego klosza ale to co sie swieci. Jakos mi sie z Arteonem skojarzylo. Dwie rownolegle kreski - tylko w VW idzie w gore ;)

2019-Volkswagen-Arteon-R-Line-tailliht.j

Napisano
  • Autor

chodziło mi nie o kształt samego klosza ale to co sie swieci. Jakos mi sie z Arteonem skojarzylo. Dwie rownolegle kreski - tylko w VW idzie w gore [emoji6]
2019-Volkswagen-Arteon-R-Line-tailliht.jpg&key=9bf70d923aa2e039c752bfb73ef80ec2ead10a0afa42834550e6d774e7d1de47
A to fakt..[emoji106]

Sent from my Samshiite Note8

Napisano

Idą troche stylistycznie w strone Lexa z tym Lordem Wiaderem na dziobie. Mi sie podoba, lubie ostre linie. Stąd pewnie bardziej podobała mi się KIA niż odpowiedniki o rubensowskich kształtach w macierzystym koncernie np Sportage vs ix35 czy Ceed vs i30

ix35-Sportage-1.jpg

Edytowane przez Filipfm

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.