Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Głośniki na tylnią półkę w Sedanie - jakie ?

Featured Replies

Napisano

WItam ... mam pytanie jakie sa dobre i polecane przez was glosniki na tylnia polke do sedana ?

W dalszej przyszlosci na przod pojda PowerBass`y CK6 + wygluszenie, a jeszcze pozniej jakis sub + wzmak do bagaznika zlosnik.gif

I teraz pytanko, czy jest sens zakladac glosniki, czy zainwestowac w sub`a ?

Pozdrawiam

Napisano

Ze 2 lata temu kupiłem sobie głośniki na tylnią półkę. To był moj błąd bo te pieniadze powinienem wsadzić w przedni zestaw. Sopranów z tyłu niesłychać, dzwięk jest płytki. Moim zdaniem nie warto.

Napisano

> Ze 2 lata temu kupiłem sobie głośniki na tylnią półkę. To był moj

> błąd bo te pieniadze powinienem wsadzić w przedni zestaw.

> Sopranów z tyłu niesłychać, dzwięk jest płytki. Moim zdaniem nie

> warto.

A ja mam owalne pioneerki w półce i pięknie grają smile.gif

Napisano

> A ja mam owalne pioneerki w półce i pięknie grają

Jak je tam zmieściłeś ? Masz może foto ?

Napisano

> Jak je tam zmieściłeś ? Masz może foto ?

Nie mam foto. Oczywiście w otwory oryginalne nie weszły. Wząłem szlifierkę kątową i wyciąłem sobie otwory takie żeby głośniki się zmieściły.

Napisano
  • Autor

a jaki model masz ?

bo ogolnie nie bardzo mi sie usmiecha sub, bo woze pelnowymiarowa oponke bo mam gaz smile.gif

Pozdrawiam

Napisano

> a jaki model masz ?

> bo ogolnie nie bardzo mi sie usmiecha sub, bo woze pelnowymiarowa

> oponke bo mam gaz

> Pozdrawiam

Niestety modelu nie pamiętam. Powiem tylko że niedawno kupiłem je w mediamarkt i pewnie na stanie jeszcze są. Najlepsze jest to że tam na miejscu można sobie zrobić odsłuch głośników, więc w ciemno nie kupujesz. mnie najbardziej właśnie te przypadły do gustu.

Moc - 240 wat - tyle pamiętam.

Napisano

> WItam ... mam pytanie jakie sa dobre i polecane przez was glosniki na

> tylnia polke do sedana ?

> W dalszej przyszlosci na przod pojda PowerBass`y CK6 + wygluszenie, a

> jeszcze pozniej jakis sub + wzmak do bagaznika

> I teraz pytanko, czy jest sens zakladac glosniki, czy zainwestowac w

> sub`a ?

> Pozdrawiam

Ja mam w fabryczne miejsca wsadzone (w mojej są fabryczne maskownice), pasują takie jak z przodu, tylko bez dystansów, 165mm. Ja mam hertz hv 165+zwrotnica+wysokotonowe też hertz'e. Świetne głośniki. Jak i tam masz zamiar montować suba, to nie inwestuj za bardzo w tylne głośniki. Jak zależy Ci, żeby pasażerowie z tyłu mieli dobrze, to wsać jakieś, żeby tylko średnie i wysokie tony ładnie grały. Na subie nie oszczedzaj. Sam nie mam, ale z doświadczenia znajomych wiem, że tani badziew tylko buczeć potrafi. Polecam JBL'e suber grają, albe ostatnio kolega kolega tu na forum polecał intertechnik mdk 8. Mój szwagier kupił właśnie taki, wsadził go do skrzynki 25l i daje idealnie. Mały ale ptrafi

pozdroofka cool.gif

Napisano

Tu kolega słusznie zauważył problem z pasażerami z tyłu. Ja w 95% jeżdżę bez pasażerów na tylnej kanapie więc problemu nie ma. Ale mogę sobie wyobrazić ich doświadczenia przy mocniejszym graniu. Warto to wziąść pod uwagę przy zakupie czy inwestować w tył czy w przód.

Pozdro

Napisano

> Ze 2 lata temu kupiłem sobie głośniki na tylnią półkę. To był moj

> błąd bo te pieniadze powinienem wsadzić w przedni zestaw.

> Sopranów z tyłu niesłychać, dzwięk jest płytki. Moim zdaniem nie

> warto.

ja zrobilem ten sam blad,zamiast zrobic bardziej profi z przodu to koniecznie chcialem miec 6 glosnikow,glosniki w polce to zlo.

listoor gdzies wyczytalem ze pozbywasz sie astry??ale widze ze plany sie jednak zmienily??

Napisano
  • Autor

miala byc przesiadka na e36 320i ale zapadla ostateczna decyzja ze astra zostaje, a bmw schodzi na dalszy plan. trzeba bedzie rodzicom troche dolozyc do jakiegos berlingo, poza tym zobaczymy co sie bedzie dzialo w naszym pieknym kraju.

w 100% czasu jezdze sam, ewentualnie z pasazerem na prawym foteliku.

Wczoraj zamowilem angel eyes`y czarne, wiec w przyszlym tygodniu bedzie prezentacja i nowe fotki w temacie zlosnik.gif

co do glosnikow, to chyba przejade sie do MM i przeslucham smile.gif

zestaw na przod bede robil dopiero jak zaloze centralny i ewentualnie elektryczne szybki, takze to troche poczeka zlosnik.gif

Napisano

Ja tam w ten weekend wsadziłem na tył Magnaty 6x9 Xtract i graja poprostu cudnie.

Nic nie wycinałem weszły w fabryczne otwory tylko cztery dziurki na śruby mocujące walnąłem i przykręciłem.

Na przodzie mam Sinuslive SL-F160 + NEO 25s.

Razem gra to super pięknie.

Napisano

> a jaki model masz ?

> bo ogolnie nie bardzo mi sie usmiecha sub, bo woze pelnowymiarowa

> oponke bo mam gaz

> Pozdrawiam

W sedanie pięknie się mieści duży sub i koło zapasowe 195/55/15

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.