Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wątek typowo marudzeniowy: co zamiast Swifta?

Featured Replies

Napisano
Dnia 5.01.2019 o 17:05, wujekcybul napisał:

Z ciekawości byłem oglądać....

Swift bije upa na głowę. W tej klasie aut Swift zwyczajnie rządzi i tyle, jest samochodem optymalnym a do tego naprawdę fajnym :oki:

Edytowane przez chojny

Napisano
2 godziny temu, chojny napisał:

Swift bije upa na głowę. W tej klasie aut Swift zwyczajnie rządzi i tyle, jest samochodem optymalnym a do tego naprawdę fajnym :oki:

Ale mowimy o uzywce czy o nowym? Bo nowy to jest dobre 20k drozsze od upa. Choc oczywiscie zgadzam sie, ze Swift lepszy.

Napisano

Ten silnik 1.2 ze swifta po lifcie w 2013 to gazowalny jest? Są jakies problemy z zaworami itp. jak tam jest regulacja, szklanki czy hydraulika?

Napisano
2 godziny temu, chojny napisał:

Swift jest o rozmiar większy od Upa i sporo droższy.

Napisano
36 minut temu, wujekcybul napisał:

Ale mowimy o uzywce czy o nowym? Bo nowy to jest dobre 20k drozsze od upa. Choc oczywiscie zgadzam sie, ze Swift lepszy.

Swift 55 kPLN wersja z CVT, UP nie ma odowiednika bo tylko z ASG co kosztuje i tak od 44 kPLN za wersję 60KM. Swift jest nieporównywalnie większy w środku i na tylnej kanapie. Ja przy 185 bez problemu i wygodnie siadłem z tyłu co często nie udaje się w klasie C. 

Napisano
4 minuty temu, lucash napisał:

Swift 55 kPLN wersja z CVT, UP nie ma odowiednika bo tylko z ASG co kosztuje i tak od 44 kPLN za wersję 60KM. Swift jest nieporównywalnie większy w środku i na tylnej kanapie. Ja przy 185 bez problemu i wygodnie siadłem z tyłu co często nie udaje się w klasie C. 

Nie no zaraz zaraz jak chcemy porownac osiagi to bierzemy UP Gti vs Swift Sport 1.4T.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.