Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Honda zamyka fabrykę - koniec Made in Europe

Featured Replies

Napisano
2 godziny temu, Maciej__ napisał:

Akurat w PL to Mazda trzyma sie naprawde dobrze :ok:

Fakt, ale przy obecnych cenach i po tym, jak ludzie spróbowali jeździć turbobenzynami to się szybko skończy.

Napisano
4 godziny temu, wladmar napisał:

I Mazda idzie śladami Hondy... Silniki o archaicznej charakterystyce, potężne wpadki jakościowe, brak ciekawych modeli, chore ceny. Japonia chyba powoli traci zainteresowanie rynkiem europejskim (poza Toyotą i Suzuki).

Mazda ma kompresory w nowej 3. Gdzue tu arachaizm? Bardziej nowosci... tylko cena z kosmosu.

Napisano
3 godziny temu, bergerac napisał:

to mamy podobne preferencje :ok: Bardzo mi się spodobał 3008, do tego stopnia, że próbowałem żonę namówić, żebyśmy go kupili zamiast 2008 :hehe: Nie dała się namówić, bo twierdziła, że jest dla niej zdecydowanie za duży, a w 2008 czuła się świetnie. Niestety jak już wcześniej pisaliśmy dużym minusem 3008 jest cena. Peugeot ma bardzo drogie auta w porównaniu do konkurencji, chociaż wg mnie świetne. Tiguan też jest świetnym wozem, chociaż designem go Pug IMO bije na głowę. Wnętrze to już przepaść:

919993235_;slot=1;filename=eyJmbiI6Ijh5Y

Tiguana mialem sluzbowego swietne auto. Jak porownasz z R line to Pezot brzydal.

896131437_1_1080x720_highline-r-line-20-

Napisano
28 minut temu, wujekcybul napisał:

Mazda ma kompresory w nowej 3. Gdzue tu arachaizm? Bardziej nowosci... tylko cena z kosmosu.

Chodzi mi o archaiczną charakterystykę pracy. Konkurencja ma maksymalny moment dostępny od 1.500 obrotów i ładnie ciągnie aż do 6.000. A silniki Mazdy (zobaczymy jak z najnowszymi, nie moge znaleźć przebiegu momentu) nadal mają charakterystykę wolnossącego przy maksymalnym skomplikowaniu. Jaki to ma sens? Ani nie jest fajnie, ani oszczędnie. 

Napisano

Ja tam bardzo lubię jeździć cx3 teściów i uważam, że ten 2.0 ma bardzo fajną charakterystkę pracy :ok: nie wiem co Wam w nim preszkadza i wcale nie pali więcej niż 1.4 Tsi (teść ma 6,5 l z ostatnich ~40kkm gdzie auto głównie jeździ Wawa-Rowy, Wawa - BI i lokalnie po Warszawie ). 

Napisano
9 godzin temu, wladmar napisał:

Chodzi mi o archaiczną charakterystykę pracy. Konkurencja ma maksymalny moment dostępny od 1.500 obrotów i ładnie ciągnie aż do 6.000. A silniki Mazdy (zobaczymy jak z najnowszymi, nie moge znaleźć przebiegu momentu) nadal mają charakterystykę wolnossącego przy maksymalnym skomplikowaniu. Jaki to ma sens? Ani nie jest fajnie, ani oszczędnie. 

Nie wiem czy jezdziles ale to jest calkiem przyjemny silnik. Teraz moment bedzie nizej przez kompresor.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.