Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ahh te polskie ku*** drogi...

Featured Replies

Napisano

bylem dzisiaj u mechaniora na geometri. ustawil zbierznosc po ostatniej wymianie koncowek drazka kier. obadal caly zawias i o dziwo "nie wiele" sie zepsulo jak na 8 miesiecy eksploatacji na polskich drogach!

bilans ostateczny: walniety wahacz tylny lewy, silentblok w prawym przednim wahaczu + .... o zgrozo az sie we mnie zagotowalo ... wszystkie felgi skrzywione!!! 195/55/15

uklon w strone kolegi 17" wink.gif pozdr

Napisano

Po tej super zimie co mrozy dochodziły do ponad -20stopni drogowcy nie poradzili sobie z sytuacją na drogach... w porównaniu do ostatnich lat jest na prawde lipa teraz...

Napisano

> bylem dzisiaj u mechaniora na geometri. ustawil zbierznosc po

> ostatniej wymianie koncowek drazka kier. obadal caly zawias i o

> dziwo "nie wiele" sie zepsulo jak na 8 miesiecy eksploatacji na

> polskich drogach!

> bilans ostateczny: walniety wahacz tylny lewy, silentblok w prawym

> przednim wahaczu + .... o zgrozo az sie we mnie zagotowalo ...

> wszystkie felgi skrzywione!!! 195/55/15

> uklon w strone kolegi 17" pozdr

Widzę że my z kolega po podobnych drogach w okolicy jeździmy zlosnik.gif Mnie tegoroczna zima podobnie kosztowo wyszła angryfire.gif

Napisano
  • Autor

> Widzę że my z kolega po podobnych drogach w okolicy jeździmy Mnie

> tegoroczna zima podobnie kosztowo wyszła

... Wyzwolenia odcinek od kosciola w Halcnowie do granicy z Pisarzowicami... tor testowy nr2 Fiat Auto Poland

nr1 jest wBielsku na ulicy o ile dobrze pamietam trakcyjnej wink.gif

druga czesto pokonywana trasa to Wilamowice-Brzeszcze... tam na odcinku 4 km nie ma metra kwadratowego rownego niedziurawego asfaltu!! i jak w na takich drogach normalnie funkcjonowac??

pozdr i proponuje jakis zlot bbm-ow na podbeskidziu ?!

Napisano

Ja prostowalem dwie felgi :/ kosztu w sumie 170 zl

Napisano

Tak niestety wyglądają nasze drogi KLIK

Napisano

pizdziuchu drogi zlosnik.gif

temu koledze sie nie gna 17" felgi hahaha.gif

bo on nie jezdzi a jak juz to na lawecie biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> Tak niestety wyglądają nasze drogi KLIK

o ile sie nie myle to jest to objazd przez Czernichow. (okolice elektrowni wodnej w Tresnej) mialem "przyjemnosc" jechac ta droga...

a tez kiedys marzylem o 17" ale wizja podrózowania na lawecie wink.gif skutecznie mnie zniecheca... yay.gif

Napisano

> o ile sie nie myle to jest to objazd przez Czernichow. (okolice

> elektrowni wodnej w Tresnej) mialem "przyjemnosc" jechac ta

> droga...

Tak zgadza się jest to objazd ze względu na osuwisko przy zaporze na Tresnej. W jesieni zeszłego roku droga objazdowa przez Czernichów była w jakim takim stanie, było trochę ciasno, ale dziury miały zdecydowanie mniejszą średnicę i głębokość, a przede wszystkim było ich dużo mniej. Byłem w tych okolicach w połowie kwietnia i najśmieszniej wyglądał most na Sole (pokazany w końcowej części filmu) gdzie nikt z drogowców nic nie robił, postawiono jedynie znak ograniczający prędkość do 20 km/h i tablice UWAGA - REMONT MOSTU hehe.gif Za kilka dni jadę na szkolenie do Międzybrodzia Żywieckiego, będzie okazja obejrzeć jak to teraz wygląda.

Napisano

> Za kilka dni jadę na szkolenie do

> Międzybrodzia Żywieckiego, będzie okazja obejrzeć jak to teraz

> wygląda.

Wczoraj właśnie wróciłem stamtąd. Drogowcy starali się coś zrobić, ale wygląda to nadal fatanie. Np. na moście na Sole dziury zostały zalane asfaltem, ale w ten sposób, że przedtem były dziury, a teraz są wystające buły asfaltu i nie da się tam jechać z prędkością większą niż 10 - 15 km/h.

Napisano

> uklon w strone kolegi 17" pozdr

dziekuje w imieniu swoim oraz pozostalych osob ktore jezdza na 17" palacz.gifpalacz.gifpalacz.gif

> temu koledze sie nie gna 17" felgi

bo on nie jezdzi a jak juz to na lawecie

ten kolega jezdzi i w dodatku wywoluje takie reakcje yikes.gifbrawo.gifpalacz.gif

Napisano
  • Autor

> ten kolega jezdzi i w dodatku wywoluje takie reakcje

nie watpie w to ze ludzie robia wielkie oczy na widok pieknych 17" felg ale jak zdazylem zauwazyc w Twoim profilu jezdzisz po bardziej cywilizowanym terenie Polski niz my.

Mialem ostatnio okazje podrozowac w okolicach Szczecina, Stargardu, Gorzowa itp.

tam sa zupelnie inne drogi niz u "nas" tzn. na poludniu Polski.

Tam dojazd dla traktorow do pola jest lepszy niz nasze trasy przelotowe np. z Bielska-Bialej do Oswiecimia...

pozdrawiam i ... zazdroszcze mozliwosci jazdy na takich feluniach... wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.