Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Spawanie rur za i przeciw, prośba o opinie

Featured Replies

Napisano

Tak się zadziało tydzień temu:

Silnik 2 cylindry, diesel, dość spore drgania, to jest już ten nowszy model żeby uprzedzić komentarze. Jako, że to auto stoi 30 km za miastem to podjechałem do tutejszych magików, pospawali - jak dla mnie amatorsko i po 3 dniach powtórka. Dzisiaj reklamacja - zamówiłem już używane "kolanko" w razie "W" i teraz pytanie do Was - to się da zespawać żeby działało jeszcze, czy element raczej jednorazowy? 

Jak coś powtarzam jeszcze raz - 2 cyl i diesel:-) z góry dzięki bo chciałem to autko ogarnąć w tygodniu i teraz nie wiem czy dać się "mechanikom" wykazać - coś tam na swoim konsylium😁 debatowali o zastosowaniu złącza elastycznego. Czekać na ich zabawy czy zamontować używkę? Nówki praktycznie niedostępne. Fakt, że chłopaki przeprosili tłumacząc wysokimi drganiami i obiecali poprawę

IMG_20190914_185537.jpg

Napisano
2 godziny temu, jacob24 napisał:

Tak się zadziało tydzień temu:

Silnik 2 cylindry, diesel, dość spore drgania, to jest już ten nowszy model żeby uprzedzić komentarze. Jako, że to auto stoi 30 km za miastem to podjechałem do tutejszych magików, pospawali - jak dla mnie amatorsko i po 3 dniach powtórka. Dzisiaj reklamacja - zamówiłem już używane "kolanko" w razie "W" i teraz pytanie do Was - to się da zespawać żeby działało jeszcze, czy element raczej jednorazowy? 

Jak coś powtarzam jeszcze raz - 2 cyl i diesel:-) z góry dzięki bo chciałem to autko ogarnąć w tygodniu i teraz nie wiem czy dać się "mechanikom" wykazać - coś tam na swoim konsylium😁 debatowali o zastosowaniu złącza elastycznego. Czekać na ich zabawy czy zamontować używkę? Nówki praktycznie niedostępne. Fakt, że chłopaki przeprosili tłumacząc wysokimi drganiami i obiecali poprawę

IMG_20190914_185537.jpg

Poprawa będzie taka że mocniej obspawaja migomatem. Ale czy znowu wytrzyma. Moim zdaniem przydałoby się to wzmocnić dokładając dodatkowa rurę na rurę

I zespawać 3 razy, 2 razy przy kołnierzu i raz za kołnierzem...tak z 5 cm na rur e nalozonej

Napisano

zaspawać porządnie idać gdzieś łącznik elastyczny tz. plecionkę aby eliminowała drgania

Napisano
  • Autor

W ramach tzw. gwarancji zostało zrobione niestety tak:

Muszę pojechać do magików ze Szczecina

IMG_20191009_193715 (1).jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.