Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Suzuki s cross 1,4 parę pytań

Featured Replies

Napisano

Witam koledzy mam kilka pytań dotyczących auta z tematu. Co ile robi się przegląd samochodu (w tym olejowy)? W serwisie mówią, że interwał jest co 20 kkm, ale kontrolka serwisu olejowego zapala się po 15 kkm. Czy można w serwisie zmienić interwał sygnalizacji inspekcji olejowej? Czy suzuki ma jakiś system kontroli jakości oleju (analiza warunków użytkowania, liczba rozruchów itp.)? Druga sprawa to światła led mijania, jaki jest ich realny zasięg przy prawidłowym ustawieniu i czy spotykacie się z s crossami oślepiającymi światłami, lub jeśli takim jeździcie ( @wladmar ?) czy często mrugają Wam kierowcy jadący z przeciwka?

Napisano

1. Przeglad olejowy co 15 kkm i takie sa oficjalne zalecenia Suzuki. 

2. Nie wiem czy ma system kontroli jakosci, kontrolka serwisu nigdy mi sie nie zapalila (wymieniam zazwyczaj co 14-14.5 kkm). 

3. Realny zasieg jest spory (zobacz test reflektorow na HP), zdarzylo mi sie, ze pare razy mrugneli, ale tylko jak zjezdzalem z jakiejs gorki, podczas jazdy po plaskim nikt nigdy nie mrugal, czyli zakladam, ze nie przeszkadza. 

Napisano

1. A wg mojej książki serwisowej wymiana oleju co 20 kkm. Wprowadzili to chyba jakoś w tym roku, bo przy zakupie gość w salonie nie wiedział dokładnie, mówił że wprowadzali zmiany i zależy jaka książka jest...

2. Przebieg jeszcze zbyt niski - nie pomogę.

3. Światła fajnie świecą, ale jak dla mnie delikatnie zbyt blisko (przesiadłem się z Nota z żarówkami H4 i +120 % bodajże - mało które auto miało tak dobre światła), a do tego jest wyraźna granica odcięcia. Za to drogowe do nocnej jazdy po pustej drodze przez las, to jest kosmos - świecą rewelacyjnie. Raczej nie mrugają, przynajmniej nie zauważam tego. 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.