Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lepszy "składak" czy jakaś firmowa instalacja..

Featured Replies

Napisano

No właśnie,  lepiej zdecydować się na instalację Lovato, Landi czy BRC, czy lepiej, zrobić jakiegoś składaka KME / STAG itp? 

Napisano

Co kto lubi. Ja od ,,zawsze ,, jeżdzę  na BRC , ale ja to jestem dziwny :] , zaraz pewnie usłyszysz że polskie i tylko polskie......

Pozdr.

Napisano

to zależy od wielu czynników.

Jeżeli silnik jest prosty do gazowania i rozpracowany przez serwisy to nie ma większego znaczenia ale jeżeli wymaga dedykowanych instalacji czy jest kapryśny to lepiej iść w skompletowany zestaw.

Druga i ważniejsza sprawa to dobry warsztat, ogarnięty i polecany/sprawdzony monter potrafi skompletować zestaw lepiej niż gotowce, mając takiego zdecydowanie warto iść za jego radą.

Napisano

Jak dobry monter to i trudny silnik zagazuje na "składaku". No chyba że to jakiś bezpośredni wtrysk PB, to z reguły są gotowe zestawy głównie z opracowanym sterownikiem pod konkretny kod silnika. Osobiście kupiłem auto z instalacją BRC opartą na sterowniku BRC32. Ja tam nie polecam BRC, zwłaszcza za jakość montażu. Są silniki które pojada na byle jakim montażu i byle jakim wysterowaniu, ale obecnie w coraz młodszych silnikach i autach wychodzi to z czkawką później. Jak auto i silnik z serii "standardowych" to bym stawiał na polskich producentów m. in. Stag/LpgTech/AlexOptima.

• 2 miesiące później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.