Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opony KZK KJS?

Featured Replies

Napisano

Cześć!

Zauważyłem, ze zasadniczo ludzie zmądrzeli po latach i nikt nie startuje na szmatach w KZK KJS ;] 

Stąd pytanie moje, co mogę kupić w miarę uniwersalnego na asfalt co nie wymaga nagrzewania,

ale przeżyje warunki zmienne jak suchosć/mokrość.

Pytam oczywiście o nalewki, najlepiej rozmiar 205/55/16

Generalnie chciałbym pojechać czasem się pobawić, ale nie będę budował kolejnego auta specjalnie do sportu, 

musi wystarczyć brawo ;] 

Napisano

Czy chcesz cos drogowego co da rade pojechac w kajtku?

Moze jakis Federal albo Toyo?

Czy masz drugi komplet felg i mozesz zmieniac? To wtedy wybor jest wiekszy - Race GC, Extrem. Na przód srednie na tył miękkie i powinno jako tako trzymac

Napisano

możesz poszukać u nich:

https://allegro.pl/uzytkownik/ODSserwis?stan=bieżnikowane&bmatch=baseline-product-cl-eyesa2-engag-dict45-uni-1-4-0605

często na stanie mają więcej niż na aukcjach. Można też kupić opony bezpośrednio na torze w trakcie imprezy.

Napisano
3 godziny temu, Filipfm napisał:

Ja bym kupił drugi komplet felg i poszedł właśnie w jakieś używane erósemki. UHPki którymi da się jeździć daily (Pilot Sporty, Potenzy) szkoda upalać na kajtkach. A nalewek to ja nigdy nie założę.

Napisano
4 minuty temu, format napisał:

Ja bym kupił drugi komplet felg i poszedł właśnie w jakieś używane erósemki. UHPki którymi da się jeździć daily (Pilot Sporty, Potenzy) szkoda upalać na kajtkach. A nalewek to ja nigdy nie założę.

sporo Race GC czy Extremó lata nie tylko w kajtkach czy trackdayach ale nawet w imprezach typu Mistrzostwa Śląska czy Tarmac Masters. Nie słychać jakiś strasznych jobów i narzekań

Napisano
  • Autor
5 godzin temu, Filipfm napisał:

Czy chcesz cos drogowego co da rade pojechac w kajtku?

Czy masz drugi komplet felg i mozesz zmieniac? To wtedy wybor jest wiekszy - Race GC, Extrem. Na przód srednie na tył miękkie i powinno jako tako trzymac

Chce kupić drugi komplet felg stalowych i mieć coś w miarę uniwersalnego, 205/55/16, ale nie "typowe drogowe szmaty " ;]

Proponowano mi toyo ale nie wiem czy r888 czy r1r

Napisano
Godzinę temu, KotLarry napisał:

Chce kupić drugi komplet felg stalowych i mieć coś w miarę uniwersalnego, 205/55/16, ale nie "typowe drogowe szmaty " ;]

Proponowano mi toyo ale nie wiem czy r888 czy r1r

R1R uzywalem w kajtkach gdzie byl syf. R888 bardziej na czyste nawierzchnie i tor. 

Ale nadal, jezeli to mialyby byc opony na ktorych

Dojedziesz na miejsce albo wrecz zmienisz na miejscu to zainteresowalbym sie race GC, profilami czy extremami. Wyjdzie polowa ceny toyo. A maja homke E wiec i na miejsce dojedziesz na legalu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.