Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomysł na V8

Featured Replies

Napisano

A jeszcze mi się przypomniało, może Maserati Quattroporte? Jest V8, jest dźwięk, tylko serwis tego pewnie może zabić.

Napisano
Dnia 24.06.2020 o 14:03, chojny napisał:

V8 z Volvo nie znam, nie jeździłem nigdy, wydumka pewnie jakaś.  

Jeżeli to takie samo V8 Yamahy jak w starym XC90, to jedzie nienajgorzej, ale dźwięku i charakteru prawdziwego V8 raczej mu brakuje.

Zdecydowanie fajniejsze było moje dawne 5 litrów w MB SLC (w107)

Napisano
52 minuty temu, gregj napisał:

Zdecydowanie fajniejsze było moje dawne 5 litrów w MB SLC (w107)

O, to musiało być coś !! Zazdroszczę. Miałem okazję pojeździć W107, ale jedynie wersją 280. V8 tylko słuchałem, jak gra.

Już miałem zaproponowac autorowi wątku jakiegoś SLa, z V8 ale upiera się przy swojej awersji do Niemców. IMO zupełnie niesłusznie, bo w Europie jest sporo dobrych tradycji budowania silników V8.

Swój głos oddałbym w tych wyborach na Maseraka.

tylko może się nie zmieścić w budżecie.

Napisano

300C srt8... Nie wiem jakie są ceny ale chyba da się znaleźć.

Napisano
5 minut temu, Alfi napisał:

Ja wiem że to wróżenie z fusów itp ale czy tak uszkodzone auto warto kupić?

https://www.otomoto.pl/oferta/dodge-challenger-2017-challenger-r-t-5-7-v8-ID6CYKjF.html#gallery-open

może by tak coś w ten deseń sobie wciągnąć w leasing :hmm:

Jeśli sprzedający podaje fałszywy nr vin w ogłoszeniu to ja bym nawet z nimi nie chciał rozmawiać. 

Napisano
  • Autor
25 minut temu, Łukasz___F napisał:

Jeśli sprzedający podaje fałszywy nr vin w ogłoszeniu to ja bym nawet z nimi nie chciał rozmawiać. 

Nawet nie sprawdzałem, ogólnie się zastanawiam czy warto uszkodzonego kupować :nie_wiem:

Napisano
7 minut temu, Alfi napisał:

Nawet nie sprawdzałem, ogólnie się zastanawiam czy warto uszkodzonego kupować :nie_wiem:

99 % auto z usa jest uszkodzone, jeśli kupisz na licytacji w USA to jest ryzyko co przypłynie ale na pewno cena będzie atrakcyjniejsza. Myślę że samochód który podlinkowałeś nie kosztował więcej jak 45 tyś z kosztami sprowadzenia oraz opłatami.

Napisano
Dnia 25.06.2020 o 10:11, Alfi napisał:

A drugie tyle na serwis ;]

Dziękuje postoje :phi:

mustang 5.0.

tani w utrzymaniu jak barszcz.

a takie volvo nigdy nie widziało przodu mustanga . tylko tył ;] 

albo corvette. właśnie się rozglądam ;]

Napisano
  • Autor
1 minutę temu, mati1.6dohc napisał:

mustang 5.0.

tani w utrzymaniu jak barszcz.

a takie volvo nigdy nie widziało przodu mustanga . tylko tył ;] 

Challanger awaryjny? Z tych dwóch lepiej mustanga?

Napisano
Dnia 25.06.2020 o 23:02, Bartłomiej napisał:

O, to musiało być coś !! Zazdroszczę. Miałem okazję pojeździć W107, ale jedynie wersją 280. V8 tylko słuchałem, jak gra.

Już miałem zaproponowac autorowi wątku jakiegoś SLa, z V8 ale upiera się przy swojej awersji do Niemców. IMO zupełnie niesłusznie, bo w Europie jest sporo dobrych tradycji budowania silników V8.

Swój głos oddałbym w tych wyborach na Maseraka.

tylko może się nie zmieścić w budżecie.

no szczere Ci powiem, nie robi na mnie żadnego wrażenia . Pomimo filmowania w tunelu ;]

Zresztą każdy dźwięk można regulować dopasowując wydechy. Głośniej, ciszej, bulgot, golftuniglansremiza - każdy uzyskasz z dużego V8.

Napisano
4 minuty temu, Alfi napisał:

jaki awaryjny, jeden i drugi taki sam poziom i awaryjność bardziej zależy od poprzednich właścicieli i mechaników ;] , w challanger będziesz miał 5.7, popularny bardzo silnik

Napisano
3 minuty temu, Alfi napisał:

tego nie napisałem. Bo i nie wiem. Zwyczajnie nie podoba mi się taka mydelniczka na kółkach ;]

Auta amerykańskie są tanie w utrzymaniu.

Poszukaj na FB grupy amcar ze swojego regionu i idź pogadać.

Oczywiście , nie jestem obiektywny wobec motoryzacji z EU, więc nie chcę Cię zniechęcać. Ale takie dźwięki jak w tym wątku to raczej mizerne są. Mam dwa V8 więc byle co nie robi na mnie wrażenia.

Napisano
  • Autor

jaki awaryjny, jeden i drugi taki sam poziom i awaryjność bardziej zależy od poprzednich właścicieli i mechaników ;] , w challanger będziesz miał 5.7, popularny bardzo silnik
Jak z każdym autem, jak poprzedni dbał to będzie ok.
Podoba mi Die bardziej challenger. Ale jak patrzę na mustanga też jest niezły [emoji1787]

Tapatalked

Napisano
1 minutę temu, bielaPL napisał:

tu wkradło się jakieś nieporozumienie.

Zestawiałem volvo. Moja siostra miała takie v8. Ani do przodu, ani do ucha. A do serwisu to chętnie 🙄

Napisano

Z nowych Mustang 5.0 jest najtańszy, a spełnia wymagania typu "jesteś zajebisty i wszyscy mają się na mnie gapić i słuchać wydechu".

Więc dlaczego nie używany?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.