Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kobyłki do samochodu, stojak warsztatowy

Featured Replies

Napisano
potrzebuję postawić jakoś w garażu samochód bez kół. Czy takie 4 sztuki to dobra opcja?

Może jakieś inna propozycja? 

https://www.jula.pl/catalog/motoryzacja/artykuly-garazowe/urzadzenia-podnosnikowe/koziolki-rampy/stojak-warsztatowy-601024/#tab04
Ja bym brał z dodatkowym zabezpieczeniem

Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka

Napisano
7 godzin temu, chojny napisał:

Kup betonowe bloczki fundamentowe (4 zl sztuka :ok:) i postaw auto na bloczkach wraz z podkładką z kawałka deski.

Napisano
  • Autor
57 minut temu, mikomir napisał:

Kup betonowe bloczki fundamentowe (4 zl sztuka :ok:) i postaw auto na bloczkach wraz z podkładką z kawałka deski.

W sumie na jednorazowa akcje.... bloczki mam, zostały mi z budowy. 

Napisano
57 minut temu, mikomir napisał:

Mam kobyłki z Yato, niczego sobie, a w praktyce używam... bloczka silikatowego i kawałka deski. Najstabilniejsze rozwiązanie.

Napisano
8 godzin temu, chojny napisał:

potrzebuję postawić jakoś w garażu samochód bez kół. Czy takie 4 sztuki to dobra opcja?

https://www.jula.pl/catalog/motoryzacja/artykuly-garazowe/urzadzenia-podnosnikowe/koziolki-rampy/stojak-warsztatowy-601024/#tab04

Od kolegów słyszałem, że istnieje ryzyko przypadkowego odbezpieczenia blokad. 

Kupiłem z wkładanymi bolcami. 

Napisano

Ja używam kobyłek z Lidla, mają wkładane metalowe przekładki. Wyglądają solidnie.

Deski, bloczki i większe kawałki belek drewnianych też mam, ale są mega niewygodne w noszeniu i ustawianiu na daną wysokość :). Kawałki krokwi czasem używam jedynie jako dodatkowe zabezpieczenie jak mam wejść pod auto, tak na wszelki wypadek wrzucam.

Napisano
  • Autor
6 minut temu, sherif napisał:

Ja używam kobyłek z Lidla, mają wkładane metalowe przekładki. Wyglądają solidnie.

Deski, bloczki i większe kawałki belek drewnianych też mam, ale są mega niewygodne w noszeniu i ustawianiu na daną wysokość :). Kawałki krokwi czasem używam jedynie jako dodatkowe zabezpieczenie jak mam wejść pod auto, tak na wszelki wypadek wrzucam.

Potrzebuje zostawić auto w garażu bez kół na tydzień, góra dwa. Auto bez silnika, napędów, wnętrza, karoseria przygotowana dla blacharza/lakiernika. Koła chce dać do renowacji a że to dla mnie nowy rozstaw śrub więc nie mam nic na założenie. 

Edytowane przez chojny

Napisano
8 minut temu, chojny napisał:

Potrzebuje zostawić auto w garażu bez kół na tydzień, góra dwa. Auto bez silnika, napędów, wnętrza, karoseria przygotowana dla blacharza/lakiernika. Koła chce dać do renowacji a że to dla mnie nowy rozstaw śrub więc nie mam nic na założenie. 

Jak to jednorazowa akcja to rzeczywiście można postawić na bloczkach. Ja kupiłem kobyłki, bo może się kiedyś przydadzą i przydają się obecnie co chwila :).

Napisano
23 godziny temu, Guzon87 napisał:

Od kolegów słyszałem, że istnieje ryzyko przypadkowego odbezpieczenia blokad. 

Kupiłem z wkładanymi bolcami. 

blokady są solidne, bardziej obawiam się tego co to za odlew i kiedy pęknie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.