Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rusztowanie do malowania domu

Featured Replies

Napisano

Wątek trochę w stylu "żalę się".

Mam do odświeżenia elewację na domu. Człowieka mam, materiały wybrane.

No to pozostaje znaleźć rusztowania, no ale to moment - wejdę na OLX, kupię używane ramki rusztowań warszawskich i......STOP.

Nie ma ! Nie to, że nie ma w promieniu 2-3 km. W ogóle nie ma :nie_wiem:

No dobra - to kupię nowe - w końcu potrzebuję z 10-12 elementów, a na OLX są po 38-39-40 PLN.

Wykonałem z 15 telefonów i albo nie ma, albo cena nieaktualna, a aktualna to 55-65 PLN :totalszok: (ogłoszenia sprzed kilku dni).

Zastanawia mnie jaka jest przyczyna, że mogę na OLX kupić dosłownie wszystko, a tego towaru akurat w ogóle nie ma.

Pewnie się skończy tym, że kupię nowe i albo zostaną "na zaś" lub sprzedam używane.

Napisano
20 minut temu, Tomo napisał:

No to pozostaje znaleźć rusztowania, no ale to moment - wejdę na OLX, kupię używane ramki rusztowań warszawskich i......STOP.

No dobra - to kupię nowe - w końcu potrzebuję z 10-12 elementów, a na OLX są po 38-39-40 PLN.

Wykonałem z 15 telefonów i albo nie ma, albo cena nieaktualna, a aktualna to 55-65 PLN :totalszok: (ogłoszenia sprzed kilku dni).

Zastanawia mnie jaka jest przyczyna, że mogę na OLX kupić dosłownie wszystko, a tego towaru akurat w ogóle nie ma.

Pewnie się skończy tym, że kupię nowe i albo zostaną "na zaś" lub sprzedam używane.

marketplace patrzyles?

https://www.facebook.com/marketplace/item/2169497476519093/?ref=search&referral_code=marketplace_search&referral_story_type=post&tracking=browse_serp%3Abc64f8ed-20f3-4b69-8df6-a9ae5e11a767

https://www.facebook.com/marketplace/item/1391022807907906/?ref=search&referral_code=marketplace_search&referral_story_type=post&tracking=browse_serp%3Abc64f8ed-20f3-4b69-8df6-a9ae5e11a767

Napisano

Stal poszła o 150% w górę, cena za tonę obowiązuje 24h. Dostępność mocno ograniczona. 

Napisano

Rusztowanie przy domu zawsze się przyda. Ja podjechałem do pobliskiego sklepu kupiłem 10szt po ok 50zeta i mam z bański. Nowe, czyste, nawet wew można ustawić :).

Teraz jest sezon, więc może się wyprzedali.

Napisano
1 godzinę temu, Tomo napisał:

Idź kup płytę OSB 25 mm. W całym kraju braki. Spaliła się jedna z dwóch fabryk, a druga robi tylko na eksport. Podobno na koniec mają ma ruszyć produkcja na kraj. :)

Napisano
  • Autor
5 godzin temu, luccass napisał:

A wynajem? Albo rusztowań albo może jakiś podnośnik?

Chodzi mi o to, żeby nie patrzeć na zegarek z wynajmem.

Robota potrwa może tydzień, a może dwa, a może nawet trzy jak będzie np. tydzień lało.

I potem będę sobie pluł w brodę, że płaciłem 1,5 PLN/element/dobę i trzymałem 3 tygodnie, a mogłem kupić po 40 PLN.

Napisano

Chodzi mi o to, żeby nie patrzeć na zegarek z wynajmem.
Robota potrwa może tydzień, a może dwa, a może nawet trzy jak będzie np. tydzień lało.
I potem będę sobie pluł w brodę, że płaciłem 1,5 PLN/element/dobę i trzymałem 3 tygodnie, a mogłem kupić po 40 PLN.
No to bierz te drogie. 10 sztuk to 550zl. W sumie z 500+ opedzisz ;). Popytaj jeszcze sąsiadów. Szczególnie starszej daty.

Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka

Napisano

E, a Casto?

d1113d89f7fd00a97ce56b95be76f102.jpg

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka

Napisano
  • Autor
13 godzin temu, Marko33 napisał:

E, a Casto?

d1113d89f7fd00a97ce56b95be76f102.jpg

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka

I tak chyba zrobię.

Do Castoramy mam dalej, ale nawet odrobinę taniej w OBI.

I OBI do zakupów >200 PLN daje przyczepę na 8h za 1 PLN :ok:

EDIT: w OBI nie ma na stanie :facepalm:

Edytowane przez Tomo

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.