Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nanotechnologia do lakieru zastosowana - wrażenia

Featured Replies

Napisano

> Eeee to nie tak Winno brzmieć "twardkim trza być a nie mientkim"

OK

przyjąłem do wiadomości 270751858-jezyk.gif

nawet lepiej brzmi w tej wersji wink.gif

Pzdr

Napisano

> OK

> przyjąłem do wiadomości

> nawet lepiej brzmi w tej wersji

> Pzdr

zamowione zeby.GIF

Napisano

> zamowione

ja też właśnie już $ wpłaciłem na konto smile.gif Teraz zobaczymy co to za cudo 893goodvibes.gif

Napisano

> ja też właśnie już $ wpłaciłem na konto Teraz zobaczymy co to za

> cudo

no to może na koniec miesiąca pokaz efektów na Cargo hmm.gif

wybieram się od kilku miesięcy ale zawsze miałem szkołę angryfire.gif

teraz zakończyłem więc spróbuję się tam pojawić 893goodvibes.gif

Napisano

> Kilka dni temi kol. krzysztof100 w watku pt "ktoś tym pucował

> troche upiekszony ale widac bylem w bledzie - srodek i

olecic

A czy ktoś z Autokącikowiczów sprawdzał taki preparat ,może ni najtańszy ale ??? JUWE

Napisano
  • Autor

> olecic

> A czy ktoś z Autokącikowiczów sprawdzał taki preparat ,może ni

> najtańszy ale ??? JUWE

Hmmm za taka cene to masz 3 tubki Farecli i po jej uzyciu efekt napewno bedzie. A po tym to nie wiadomo czego sie spodziewac niewiem.gif

Napisano

No nie wiem? Całkiem dobrze to wygląda. Ale i ja bez tego tak dopicuje swoje auto, kupiłem za 8zł u nas specjlany środek do polerowania. Efekt jest taki sam jak u Ciebie smile.gif i po co allegro..

Napisano

aa ja tez zamowilem ten specyfik a co ! grinser006.gif

a dzisiaj zostala zamontowana kierownica od GSi trojramienna z allegro wyhaczona za 59zl i pomalowane na niebiesko pod kolor bebnow znaczki OPEL ASTRA i CLUB palacz.gif ale nie cale tylko tak jak w oryginale czyli to co "wystaje"

Napisano

Dziś wkońcu wziełem się za pucowanie Asterki tym specyfikiem. Faktycznie lakie lepiej się prezentuje. Może za bardzo tego na fotkach nie widać, ponieważ robiłem je telefonem, ale na żywo robi wrażenie grinser006.gif

abcd0013by3.th.jpg

abcd0018ny6.th.jpg

Napisano

Własnie dziś zacząłem stosować niby ten specyfik zwany nanotechnologią, oto moje wrażenia:

- ma on tyle wspólnego z nanotechnologia co wół do karety no.gif

- nakłada sie owszem łatwo, ale efekt nie jest wcale taki rewelacyjny, lepszy efekt daje Niemiecki"Car Balsam" o poj.500ml kupiony za 17zł w sklepie motoryzacyjnym.

- zrobiłem poł maski tym mleczkiem polerskim a drugą połowę balsamem i wygrał balsam. ok.gif

Strona zrobiona balsamem była gładsza i miała lepszy połysk.

- oba specyfiki nakładaja sie jednakowo i poleruje sie je tak samo.

Zakupiłem również specyfik do plastików oslabiony.gif

Panowie Plak jest o niebo lepszy.

Towar sprzedawany pod tak mamiącymi nazwami jest poprostu zwykłym fajansem i szkoda wydawać kasę. Jest wiele innych specyfików , sprawdzonych i tańszych.

Pozdro

Napisano

szczerze to prawda dzisiaj sam nakladalem to na autko i zadnej rewelacji nie zauwazylem, moze i sie blyszcze, ale na pewno nie tak jak po wyczyszczeniu auta pasta tempo, o wiele lepiej sie blyszczy, tyle tylko ze naszorowac sie trzeba o wiele dluzej, swoja droga trudno utrzymac biale autko w czystosci, tym bardziej ze lakier juz troche matowy i syf sie lepiej czepia buu.gif

Napisano

Teraz dopiero mówicie że żadna rewelacja? icon_eek.gif Do mnie wczoraj paczka przyszła wink.gif

Napisano

> Teraz dopiero mówicie że żadna rewelacja? Do mnie wczoraj paczka

> przyszła

Hmm. Takie to sobie jest. Juz kiedyś podobne miałem, o innej nazwie. Zużyje to i już więcej nie kupie. Środek starcza na 3/4 razy.

Napisano

mysle ze nawet lepiej bym wyszedl gdybym kupil na allegro amway silicone glaze w przeliczeniu jest w podobnej cenie, a koledzy kiedys chwalili ten produkt tu najtaniej Silicone glaze

Napisano

> Hmm. Takie to sobie jest. Juz kiedyś podobne miałem, o innej nazwie.

> Zużyje to i już więcej nie kupie. Środek starcza na 3/4 razy.

Dołączam się do opinii kolegi, do mnie również dotarł środek wiec od razu przystąpiłem do prób używałem już wielu preparatów i jako takie porównanie mam. Śodek nie jest aż taką rewelacją, ale też nie jest zły mając stary i wypalony już lakier nie da się z tego zrobić nóweczki więc może moje oczekiwania były zbyt wysokie jedyny plus tego preparatu spośród innych to łatwe usuwanie z częsci plastikowych.

Do kompletu zamówiłem sobie od razu prewparacik do plastików i znowu skucha plak naprawde jest o niebo lepszy ale zobaczymy po dłuższym okresie używania jak to się sprawi.

Pzdr

Napisano

Witam

no.gif Po zastosowaniu tego środka do plastików (zrobiłem nim boczki drzwi) dzis pojawiły mi sie szare smugi klnie.gif i przebarwienia.

Jednym słowem koledzy Ten "rewelacyjny od Reno hehe.gif" srodek jest jednym wielkim FAJANSEM

A sprzedajacemu należy się chaja.gif

Pozdro

• 1 miesiąc później...
Napisano

Witam

a ja jestem zadowolony

dziś obleciałem tym wynalazkiem całe auto i jestem w szoku

auto pięknie się błyszczy

jeszcze po żadnym mleczku nie było takiego efektu

pozatym świetnie się poleruje-lekko i przyjemnie

wad tegoż preparatu nie stwierdzam, jak się skończy napewno kupię raz jeszcze

nie nadaje się do lakierów mocno wypłowiałych i matowych

jak masz ładny lakier, to potraktuj go tym mleczkiem, a będzie jeszcze fajniej świecił, jak masz w kiepskim stanie, to jedź na profesjonalną polerkę mechaniczną

cool.gif

Napisano

A ja już nie kupie sick.gif Co prawda efekt po zastosowaniu tego był w moim odczuciu b.dobry. Umyłem w sobote Astre i chciałem wypolerować póżniej ją tym specyfikiem. Otwieram buteleczke a tam sama woda i jakiś "kamień" się zrobił z tego angryfire.gif Buteleczka stała w cieniu i nie wiem od czego to się stało, a stała tylko miesiąc ...

Napisano

> A ja już nie kupie Co prawda efekt po zastosowaniu tego był w moim

> odczuciu b.dobry. Umyłem w sobote Astre i chciałem wypolerować

> póżniej ją tym specyfikiem. Otwieram buteleczke a tam sama woda

> i jakiś "kamień" się zrobił z tego Buteleczka stała w cieniu i

> nie wiem od czego to się stało, a stała tylko miesiąc ...

Właśnie!!! czekałem aż ktoś napisze, raz użyłem te gówno!!! a po miesiącu zrobiłsię kamien i woda, nie szło wymieszać!!, musiałem rozkroić putelke i jakoś rozmiększyć ten kamień/mase i szło nałożyć, ale tylko ostatni raz!!!! Wydałem 20zł na to dziadostwo, szkoda ze dałem pozytywa! Nie bierzcie tego szajsu!

Napisano
  • Autor

> Właśnie!!! czekałem aż ktoś napisze, raz użyłem te gówno!!! a po

> miesiącu zrobiłsię kamien i woda, nie szło wymieszać!!, musiałem

> rozkroić putelke i jakoś rozmiększyć ten kamień/mase i szło

> nałożyć, ale tylko ostatni raz!!!! Wydałem 20zł na to

> dziadostwo, szkoda ze dałem pozytywa! Nie bierzcie tego szajsu!

Moze termin przydatnosci do spozycia juz sie skonczyl ??? grinser006.gif

A na serio to tez dzis sprawdze co jest w mojej butelce hmm.gif Zawsze mozna napisac male conieco w odpowiedzi na komentarz ktory facio nam wystawil biglaugh.gif

Napisano

> Moze termin przydatnosci do spozycia juz sie skonczyl ???

> A na serio to tez dzis sprawdze co jest w mojej butelce Zawsze mozna

> napisac male conieco w odpowiedzi na komentarz ktory facio nam

> wystawil

termin smile.gif jaki termin, czasm miedzy uzywaniem max 1,5 miesiąca!, butelka szczelnie zamknieta!, nic nie zapowiadało się ze tak się stanie, a tu chcę sobie wypucować i ZONK i ZNAK ZAPYTANIA NAD GŁOWĄ frown.gif ?

Napisano
  • Autor

> termin jaki termin, czasm miedzy uzywaniem max 1,5 miesiąca!,

> butelka szczelnie zamknieta!, nic nie zapowiadało się ze tak się

> stanie, a tu chcę sobie wypucować i ZONK i ZNAK ZAPYTANIA NAD

> GŁOWĄ ?

No normalny termin wink.gif ale o nim to moze tylko wiedziec sam sprzedawca sick.gif Moze kupil to na jakies wyprzedazy wlasnie z powodu zblizajacego sie uplywu terminu przydatnosci niewiem.gif Tylko ze kolega kupowal ten specyfik chyba w styczniu i do tej pory u niego jest ok hmm.gif

Napisano

> No normalny termin ale o nim to moze tylko wiedziec sam sprzedawca

> Moze kupil to na jakies wyprzedazy wlasnie z powodu

> zblizajacego sie uplywu terminu przydatnosci Tylko ze kolega

> kupowal ten specyfik chyba w styczniu i do tej pory u niego jest

> ok

ha!

tez mialem te opcje z odzieleniem sie jakiejs masy od wody..tyle,ze wode wylalem a mase ladnie szmatka nalozylem na samochod..latwo sie polerowalo a efekt byl bardzo bardzo dobry

nie widac tych rys okraglych z myjni automatycznej zeby.GIF czyli efekt jest zgodny z zalozeniem

a po drugie blyszczy sie slicznie zeby.GIF nie wiem czy lepiej niz wtedy kiedy nakladalem wosk ale w sumie jestem zadowolony zeby.GIF

tak czy siak nie podoba mi sie krotki okres trwalosci tego mleczka..skoro wszystkim sie oddziela woda od jakiejs masy polerskiej to znaczy,ze koles nas robi w ch***a

Napisano
  • Autor

Sprawdzilem koledzy swoje mleczko i faktycznie qpa sick.gif Sama woda i jakies rozowe farflocle. Po odlaniu wody prawie nic we flaszce nie zostalo. Cos mi sie wydaje ze gosc chyba "tuninguje" oryginalne mleczko za pomoca H2O czerwona.gif Poczekam 2-3 dni na odpowiedz od goscia co ma do powiedzenia w tym temacie. hmm.gif

Napisano

> No normalny termin ale o nim to moze tylko wiedziec sam sprzedawca

> Moze kupil to na jakies wyprzedazy wlasnie z powodu

> zblizajacego sie uplywu terminu przydatnosci Tylko ze kolega

> kupowal ten specyfik chyba w styczniu i do tej pory u niego jest

> ok

Ja w styczniu nie kupiłem! kupiłem max 2 miechy temu, dorwe tego co to sprzedał i nakarmie go tym smile.gif

Napisano

> Ja w styczniu nie kupiłem! kupiłem max 2 miechy temu, dorwe tego co

> to sprzedał i nakarmie go tym

to w takim razie nakarm go i moim "super extra specyfikiem", bo dzisiaj zerknalem i u mnie to samo, galareta i woda klnie.gif

Napisano
  • Autor

> Ja w styczniu nie kupiłem! kupiłem max 2 miechy temu, dorwe tego co

> to sprzedał i nakarmie go tym

A co Wy tak od razu chcecie tym karmic ludzi ??? wink.gif Nie wiecie co to jest reklamacja ?? hmm.gif Kupilem cos co sie okazalo niezgodne z umowa wiec reklamuje. Wlasnie jestem w trakcie korespondencji ze sprzedawca ktory wg moich odczuc jest sklonny wyjasnic zaistaniala sytuacje. Poza tym nie wiem jak ta jego firma wyglada, czy obsluguje ja sam czy ma jakis pracownikow ??? Moze wlasnie ktorys z pracownikow probowal sobie dorobic na boku pare zeta i zrobil mixa z woda ??? Tak jak pisalem wczesniej kolega ktory otrzymal to mleczko w styczniu (poza nim zamawial lakiery na 2 auta) dzis je tez sprawdzil i wszycho jest ok. Poza tym zapach jego mleczka i mojego jest calkiem rozny. Badzmy dobrej mysli wink.gif

Napisano

> A co Wy tak od razu chcecie tym karmic ludzi ??? Nie wiecie co to

> jest reklamacja ?? Kupilem cos co sie okazalo niezgodne z

> umowa wiec reklamuje. Wlasnie jestem w trakcie korespondencji ze

> sprzedawca ktory wg moich odczuc jest sklonny wyjasnic

> zaistaniala sytuacje. Poza tym nie wiem jak ta jego firma

> wyglada, czy obsluguje ja sam czy ma jakis pracownikow ??? Moze

> wlasnie ktorys z pracownikow probowal sobie dorobic na boku pare

> zeta i zrobil mixa z woda ??? Tak jak pisalem wczesniej kolega

> ktory otrzymal to mleczko w styczniu (poza nim zamawial lakiery

> na 2 auta) dzis je tez sprawdzil i wszycho jest ok. Poza tym

> zapach jego mleczka i mojego jest calkiem rozny. Badzmy dobrej

> mysli

rowniez poszedlem ta droga, polecial stosowny (i stonowany grinser006.gif) mail do pana, ciekawe czy bedzie zadowolony jak pol kacika astry mu zwroci mleczko grinser006.gif bo patrzac na ilosc stron w tym temacie pare osob zakupilo owy "preparat" hehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.