Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wygrany przeglad;)

Featured Replies

Napisano

witajcie

odwiedzilem sobie saloon;) fiata w k-cach partner;)

podczas dni otwartych ideii

wygralem przeglad darmowy

mam na blacie 91 tys;)

ciekawe co mi panowie znajda....na darmowym przegladzie

a mam zastrzezenia do hamulcow, zawieszenia i silnika;) (dziwnych dziekow;) moja relacja zaraz jak wroce z ASO umowilem sie na 20.30 w srode;)

hmmm nie omieszkam napisac po powrocie co panowie mi wyszukali;) i stwierdzili....

pozdrawiam

Napisano

> witajcie

> odwiedzilem sobie saloon;) fiata w k-cach partner;)

> podczas dni otwartych ideii

> wygralem przeglad darmowy

> mam na blacie 91 tys;)

> ciekawe co mi panowie znajda....na darmowym przegladzie

> a mam zastrzezenia do hamulcow, zawieszenia i silnika;) (dziwnych

> dziekow;) moja relacja zaraz jak wroce z ASO umowilem sie na

> 20.30 w srode;)

> hmmm nie omieszkam napisac po powrocie co panowie mi wyszukali;) i

> stwierdzili....

> pozdrawiam

Pewnie wszycho będzie git ,zero luzów, żadnych przecieków i nie miłych dzwięków itp. jednym słowem będzie waytogo.gif dla nich oczywiście bo to darmowy przegląd angryfire.gif (życzę oby tak nie było ) waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> Pewnie wszycho będzie git ,zero luzów, żadnych przecieków i nie

> miłych dzwięków itp. jednym słowem będzie dla nich oczywiście

> bo to darmowy przegląd (życzę oby tak nie było )

potrafie byc upierdliwy;)

bede meczyl panow;)

Napisano

Dadzą głośniej muzykę jak będą sprawdzać biglaugh.gif

I będzie: "Panie, ile Pan ma to auto??

Bo jak tu pracuję tak nie widzliałem tak zadbanego i sprawnego auta, widać że dba Pan o nie. Wszsytko sprawne, żeby wszyscy tak mieli" biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> Dadzą głośniej muzykę jak będą sprawdzać

> I będzie: "Panie, ile Pan ma to auto??

> Bo jak tu pracuję tak nie widzliałem tak zadbanego i sprawnego auta,

> widać że dba Pan o nie. Wszsytko sprawne, żeby wszyscy tak

> mieli"

spotkalem sie z tym w ganninexie......zalosni ludzie

Napisano

Ale Panie jaka to sprawna i fachowa ekipa biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> spotkalem sie z tym w ganninexie......zalosni ludzie

wiec zaczalem jezdzic do intermotu....w intermocie podczas wymiany oleju itp;) kazalem zmiecnic kapcie letnie na zniowe;) i sobie jezdzilem do momentu az pojawilo sie sloneczko;) znow udalem sie na przeglad;) strzelilo 15 tys km;) i kazalem zmienic kapce na letenie....jakiez bylo zdziwienie najpierw moje a pozniej pana mechanika jak powiedzial mi, ze ktos kto mi zmienial opony na zimowe zerwal gwinty 2 stub.,,w lewym przednim kole........powiedzialem panu, ze to wlasnie on lub jego kolega mi zakladal zimowe......

pokrzyczalem;) i juz tam nie jezdze.....

spodobal mi sie TRANS AUTO ......qrcze nie wiem czemu ale mam wrazenie, ze jeden z panow, nie bede robil mu reklamy jest na maxa kompatybilny ze mna;) i moim SC i qrcze podoba mi sie ich podejscie do klienta....

ciekawe jak bedzie w partnerze;) w katowicach

Napisano

no wiesh nie mam takich problemów grinser006.gif

majn father ma warsztat więc mogę się szaro gęsić biglaugh.gif

Ale fakt czasem potrzeba mieć kompatybilnego człeka do auta czasem nie zgadzam się z ojcem i mam prze....ne sciana.gif

A co do śrub to ostatnio sam zepsułem jedną beksa.gif

i gwint też trza będzie prawy przód przed sezonem rozebrać i zobaczyć co się stało frown.gif

Napisano

Na Twoim miejscu wiele bym sobie nie obiecywał po takim (darmowym) przeglądzie. IMO są dwa scenariusze;

- sprawdzą Ci światełka, ciśnienie w ogumieniu (jak będzie im się chciało), może nawet schylą się, żeby luknąć czy nie ma wycieków i na pytanie majstra - zrobione?, padnie chóralne "zrobione!"

- opcja nr 2, to nawymyślają zylion usterek, żeby Cię tylko naciągnąć na kasę.

Darmowe przeglądy w skład których wchodzi sprawdzenie iluś tam punktów to lipa. Przyciągają w ten sposób klientów, których z różnych powodów jest coraz mniej. Mechanior też z tego niewiele ma, więc co się będzie wysilał...

Co mogę poradzić to to, żebyś nie spuszczał autka z oczu, tzn był obecny podczas przeglądu 270751858-jezyk.gif

Pzdr.

Napisano

Powiem tak.

Nie znam gorszego serwisu niż Fiat Partner!!!! angryfire.gif

Jak kupiłem sejka to po 3 tyś przyjechałem na wymiane oliwki, później po 10 i zaczeły się schody..

Mianowicie zaczeło mi dziwnie trząśc autem przy prędkości 60-80km/h.

Przyjechałem do ASO vel Partner i mówie jaka jest przyczyna, to koleś powiedział mi że mam nieoryginalne felgi aluminiowe z Fiata( felgi to ATT nówki) i że mam radio nie założone u nich w serwisie wink.gif i to nie pozwala im na dokonanie diagnozy.

Więc zadzwoniłem do znajomego, który był rzeczoznawcą w Fiacie i załatwił mi po 2 tygodniowych bojach przegląd gwarancyjny.

Okazało się że do wymiany były koło koronowe mechanizmu różnicowego jaki synchronizator, drugiego biegu.

wszystko to trwało około miesiąca!!

Dziennie były jazdy próbne itp a bo to deszcz pada i cięzko określić, a bo to koleiny itp!!!

Od tamtego czasu zmieniłem serwis na Rorace z Żorach, zalewam furkę Motulem i bangla jak należy!!

Zero stresów osrałem już gwarancje, bo nic się nie działo a w ASO Partner jedna wielka ŚCIEMA!!

To tyle.

Pozdro

Napisano
  • Autor

> witajcie

> mam na blacie 91 tys;)

> 20.30 w srode;)

> stwierdzili....

> pozdrawiam

mogę Ci powiedzieć jak taki darmowy przegląd wygląda "od kuchni" zlosnik.gif

Napisano

> mogę Ci powiedzieć jak taki darmowy przegląd wygląda "od kuchni"

nie stresuj go rotfl.gif

Napisano

Ja tez bylem na darmowym przegladzie we fiacie hehe.gif strata czasu

Napisano

Zdecydowanie-pic na wode fotomontaż...a co do ASO Fiata,...wszyscy mamy podobne zdanie

Napisano

... mnie czeka przegląd autka w piątek ... zastanawiam się co mnie czeka smile.gif ogólnie wsio hula jak trzeba ale kazdy wie jak to mechanicy :D ... ps. właśnie może mi ktoś dać znać ile teraz przeglad kosztuje ?? dziękuje z góry ...

Napisano

Taki przegląd to przejżenie za pomoczą rąk i oczu podstawowych elementów samochodu.Nie używa się tam sprzętu specjalistycznego,oprócz podnośnika.Fiat organizuje takie akcje dla zdobycia adresów potencjalych nabywców nowych samochodów

Napisano
  • Autor

> Taki przegląd to przejżenie za pomoczą rąk i oczu podstawowych

> elementów samochodu.Nie używa się tam sprzętu

> specjalistycznego,oprócz podnośnika.Fiat organizuje takie akcje

powiedzieli mi przez tel, ze sprawdza hamulce, zawieche itp, puszcza auto przez sciezka testowa zawieszenia trzepaki itp;)

dopilnuje tego by tak sie stalo;)

to juz jutro po 20.30

> dla zdobycia adresów potencjalych nabywców nowych samochodów

Napisano

witam!

w 97 roku byłem 126el na przeglądzie a ASO na Warszawskiej w Radomiu. Byłem na przegłądzie autkiem co miało niecałe 2000km a trzeba być jak jest 1500 km.Już był problem! Jednak panowie zaczęli przegląd i było tak

Otworzał jeden maskie przestygł silnik zaczeli zawory regulować a w miedzy czasie wysłali mnie po uszczelki pod dekiel zaworów i pod gaźnik no i ja auto zostawiłem i pognałem do sklepu który to był na miejscu! Regulował i regulował te zawory to kazał zapalać silnik i gasić bo albo dzwoniło cos albo zapalić nie chciał!I najweselsze to twierdzili że tak powinno być - a jak sie człowiek nie zna to wszystko lyka!!Oliwe chyba wymienili i po przeglądzie!- a że "wołowate" auto było to szczegół i na dokładkie paliło 9,5 litra na 100km.

I już więcej przegladów nie było!Tak to serwisują!DUPKI są i wyrywają kupe szmalu!!

Napisano

a i jeszcze byłem sc mamy na przeglądzie pierwszym gwarancyjnym na Kieleckiej.

Tamterz było wesoło tyle że juz mądrzejszy byłem. Na sam pierw to zawinęli autko na warsztat no to ja poszedłem sobie zobaczyc co panowie będą robić po czym usłyszałem że tam mi nie wolno przebywać i mnie wygonili!!Zagotowałem się i do kierownika wykłuciłem sie i dostałem pozwolenie żeby być przy autku!Naprawiaczom to się nie spodobało ale olej wymienili sam widziałem i sprawzili chyba w skrzyni biegów światła koles zrobił rundkie po placu i rachunek około 300 zł! Teraz serwis jest u kolegi dobrze i tanio!!pozdro

Napisano
  • Autor

wlasnie wrocilem;')

hmmm troszke nie mily Pan w punkcie obslugi;) ale dalo sie znim pogadac dopiero po paru minutach;) jak zaczalem zartowac;)

ale do rzeczy

pan mechanik super koles, bardzo mily, uprzejmy i konkretny

przejechal sie ze mna autem kolo 1-2 km

wrocilismy na salon podnieslismy autko do gory zaprosil mnie bym popatrzyl co mi sie kroi do wymiany;)

otoz poci sie albo na filtrze oleju albo na uszczelce kolo glowicy;)

mam brudny silnik, ani razu nie myty, zaproponowal co zrobic;)

2) sparawdzil zawieszenie ok;)

3) sprawdzil hamulce na rolkach, okazalo sie, ze bebny do wymiany za jakis czas;)

4) zaczalem wypytywac o te moje dziwne dzwieki;) i okazalo sie, ze sypia sie lozyska w alternatorze a nie zawory jak powiedzieli FACHURZY W GANNINEX!!! W GLIWICACH!!!

przeglad za free wygrany;) wspominam super pozytywnie bardzo trendi kolo;)

na koniec postawilem mu Zywca;) 6-paka;)

jakby co to namiary na goscia moge podac

nie wiecie gdzie i za ile moge wymienic lozyska w alternatorze??

gosc mi powiedzial, ze da sie;) ze nie trzeba wymieniac altka na nowy;) chwala mu za to;)

pozdrawiam

Napisano

No i co, nie taki djabel straszny to ASO devil.gif wyjatek potwierdza regule ze nawet ASO Fiata czasem zdarza sie waytogo.gif ja tez mialem taki przypadek ze w jednym serwisie same cfaniaki i partacze green_fuck.gif a w drugim wiedza jak dbac o klienta i nie leca w kulki yay.gif

pozdr.

Napisano

> witajcie

> mam na blacie 91 tys;)

> 20.30 w srode;)

> stwierdzili....

> pozdrawiam

tiaaa..darmowy przeglad,ja tez kiedys wygrałem gdy wprowadzali na rynek chyba stilo...najlepsze było to ze (wtedy jeszcze cc700) był po wymianie płynów,chamulcowy,chłodniczy oleje itp..a koles na tym przeglądzie stwierdzil ze wszystkie płyny do wymiany bo juz dawno nie wymieniane,+klocki i tarcze....tak wiec po podliczeniu robocizny i materiąłów exploatacyjnych podał orientayjne rachunek bodajze 700 zł czy jakos tak....dodam ze wtedy dostałem z okazji jakąs znizke ale i tak suma wszystkich "wymian"oscylowała w granicy 500 zeta....taka to promocja była.... dlatego ASO mówimy NIE pzdr cool.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.