Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Maly apdejcik z przebiegu prac nad astra :)

Featured Replies

Napisano

modyfikacja w ciekwa strone jednak troche chyba przyciemniala ta astra smile.gif mysle ze troszke za durzoe czarnego przydalo by sie cos zeby pobudzic ja bym lusterka odznaczytl jakis bo sie gubia

nie rzucaja sie w oczy a chyba o to chodzi lampy

tyle Calkiem ok {jak widze astry na chromowanych to mnie ...}

to powodzenia w dalszych pracahc i dja jakies lepsze fotki bu na tych wiecej otoczenie widac niz astre smile.gif

Napisano

Ładnie smile.gif

Już sobie wyobrażam tak zrobione combi...

I lekko podniesione do góry na felgach 16' ok.gif

Napisano

tylko silnik bida zlosnik.gif

Napisano

> Nie taka znów bida bo 90kucy ma

I co, ze niby rakieta zlosnik.gif ??

... ale bida tego nie mozna nazwac wink.gif

Jesli chodzi o Astre to calkiem fajnie tylko te lusterka juz troche oklepane i duzo czarnego. Pzdr.

Napisano

witam

a ja mam pytanie jak świecą przednie lampy, które założyłeś w stosunku do oryginalnych z Astry?I czy w tylnych stop jest na osobnych żarówkach jak w oryginale czy jest 1 żarówka od świateł pozycyjnych i stopu 21/5W?

pozdro

Napisano

i co to jest 90KM, w Astrze minimum to 1.8 16V 115KM lub 2.0 8V 115KM ok.gif oczywiście żeby to jakoś szybciej jechało, bo na codzień to i 75KM styka hehe.gifzlosnik.gif

Napisano

jak dla mnie to ta astra straszna kiszka sick.gif czarny gril i drzwi pod listwa?? sie pytam,po co???

Napisano

gdyby listw nie było i to byłby czarny połysk to było by fajnie ok.gif

Napisano

co wy gadacie asterka zrobiona z gustem, mi sie podoba bez dwoch zdan, projekt ladny i prosty bez jakichs zbednych dupereli i o to chodzi.

Auto ma Cie ciekawic detalami, ktorymi sie rozni od serii a nie jakimis oczoje...nymi skrzydlami na klapie i vinylami z plomieniami grinser006.gif

a czarne drzwi na dole, mysle ze to dobry pomysl gdy sie ma czarne zderzaki, o wiele ladniej to wyglada niz gdybys mial same czarne zderzaki a reszte w innym kolorze, tak stanowi to calosc

gratuluje ok.gif

Napisano

> i co to jest 90KM, w Astrze minimum to 1.8 16V 115KM lub 2.0 8V 115KM

> oczywiście żeby to jakoś szybciej jechało, bo na codzień to i

> 75KM styka

He he a co maja powiedizec ci co maj 60 km ?:( tez jakos styk i da sie jezdzic spokojnie i choc malo pali bo 8 po miescie PB

A co do tej Tjunowanej astterki to jak dla nie za durzo czarnego

ale zdiecia tez marne .,.. zrob kiedys blisze zeby bylo wiecje astry

a nie tła smile.gif i jakies jasniejsze

Napisano

Apetyt rosnie w miare jedzenia... ja mam c18xe 125km i dla mnie juz by sie przydalo cos mocniejszego..teraz jezdze nowym leonem 1.9tdi po chipie ktory ma 140km i tym juz sie jezdzi przyzwoicie.. zlosnik.gif

Napisano

> Foto 1

> Foto 2

> Foto 3

> Tak to wyglada na chwile obecna, lepsze fotki zapodam po kolejnych

> zmianach

Pomysł fajny i ten czarny gril super z soczewkami się komponuje , jeżeli chidzi o te czarne paski to kwestia gustu -dla mnie projekt(delikatnie a z głową) ja też chciałem sobie nabyć takie soczewki ale cena trochę wygórowana choć spadła ostatnio i to znacznie , wiem że są 2 rodzaje tych lampek -z elektrycznym i manualnym podnoszeniem soczewki. Ja narazie nabyłem tylne lampki takie jak na fotce bo mi się lepiej widziały ale widzę teraz na fotce kolegi ,że się myliłem --te też wyglądają super - no moje fajniejsze cfaniaczek.gifzlosnik2.gif jeszcze raz bardzo fajnie to zrobiłeś -pozdro

276863182-lexy2.jpg276863182-lex1.jpg

Napisano

> Apetyt rosnie w miare jedzenia...

chyba chciales napisac,jezdzenia grinser006.gif

poza tym do dyskusji o KM,bardziej trafione jest powiedzonko

JAK SIE NIE MA CO SIE LUBI ,TO SIE LUBI CO SIE MA

Napisano
  • Autor

> Pomysł fajny i ten czarny gril super z soczewkami się komponuje ,

> jeżeli chidzi o te czarne paski to kwestia gustu -dla mnie

> projekt(delikatnie a z głową) ja też chciałem sobie nabyć takie

> soczewki ale cena trochę wygórowana choć spadła ostatnio i to

> znacznie , wiem że są 2 rodzaje tych lampek -z elektrycznym i

> manualnym podnoszeniem soczewki. Ja narazie nabyłem tylne lampki

> takie jak na fotce bo mi się lepiej widziały ale widzę teraz na

> fotce kolegi ,że się myliłem --te też wyglądają super - no moje

> fajniejsze jeszcze raz bardzo fajnie to zrobiłeś -pozdro

Chorowalem wlasnie na te lampki ktore ty masz, niestety kiedy kupowalem swoje okres oczekiwania na te ktore ty masz wynosil 5 miesiecy :/

Napisano

Mnie sie podoba!Ciekawie wszystko ze soba polaczyles.Czarne leksy+czarne zderzaki+czarny lakier od spodu+czarne angele=bomba w przypadku tej asterki waytogo.gif Auto przerabiasz tylko dla siebie.Nie nalezy przejmowac sie glosem marudnych i ewentualnie zazdrosnikow jezdzacych seryjnymi astrami.

Napisano

Fajnie wygląda smile.gif felgi mogły by być inne ale to ja marudny jestem odnośnie felg smile.gif

Ale jednego nie rozumiem... po co wkładać kupe kasy w wygląd a miec 1.4.?? u mnie też już czekają modyfikacje ale pierwsza z nich to silnik 2.0 i to moze uda się let smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.