Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy tak może wyglądać nowa opona?

Featured Replies

Napisano

Kupiłem nowe letnie opony przez oponeo i jedna wyglada jakby była latka :hmm: śladów zużycia brak.

E7E6250C-A8CF-4596-9C01-ED829665F576.jpeg

Napisano

Odesłałbym na reklamację, nie wiesz jak wygląda opona pod spodem tej "łatki". Swoją drogą ostatnio kupowałem na tej platformie komplet felg stalowych pod zimówki. Jak przyszły to okazało się, że 3 szt były tak krzywe, że ciężko to było wyważyć. Na szczęście z reklamacją nie było żadnego problemu.

Napisano
45 minut temu, wujek napisał(a):

Kupiłem nowe letnie opony przez oponeo i jedna wyglada jakby była latka :hmm: śladów zużycia brak.

E7E6250C-A8CF-4596-9C01-ED829665F576.jpeg

Reklamuj. 

Napisano
50 minut temu, wujek napisał(a):

Na latke to raczej nie wyglada, by byloby wypukle...

Raczej jakas wada od formy czy cos. Kupowales online, to zwroc i kup druga zamiast sie bujac z reklamacja.

Napisano
  • Autor
21 minut temu, Maciej__ napisał(a):

Na latke to raczej nie wyglada, by byloby wypukle...

Raczej jakas wada od formy czy cos. Kupowales online, to zwroc i kup druga zamiast sie bujac z reklamacja.

Na firmę to trudniej mozna wymienić tylko. 

Edytowane przez wujek

Napisano

To, co widać od środka, to warstwa butylowa, która ma uszczelniać oponę. Tu jest ewidentnie jakieś uszkodzenie produkcyjne, ale Oponeo bez problemu wymienia i dość sprawnie im to idzie. Miałem kilka przypadków, że klient przywiózł opony z Oponeo i np zauważyłem wadę, to odsyłał i po tygodniu wracał z nową.

Napisano
20 godzin temu, wujek napisał(a):

nie dziwne. Z letnich już pewnie tylko takie im zostały ;]. A na poważnie to ja bym tego nie zakładał, tylko reklamował

Napisano
  • Autor
1 godzinę temu, maro_t napisał(a):

nie dziwne. Z letnich już pewnie tylko takie im zostały ;]. A na poważnie to ja bym tego nie zakładał, tylko reklamował

Dziś dzwonili przyślą nowa. Kupiłem teraz bo ubrań już cena powyżej 700zl za sztukę strach myśleć co będzie na wiosnę.

Edytowane przez wujek

Napisano
4 godziny temu, wujek napisał(a):

Dziś dzwonili przyślą nowa. Kupiłem teraz bo ubrań już cena powyżej 700zl za sztukę strach myśleć co będzie na wiosnę.

Ja z tego samego powodu kupiłem w czwartek kpl letnich 17" do Golfa, bo Pirelli były w dobrej cenie. Obstawiam, że za kpl na wiosnę wyłożyłbym 300-400 zł więcej.

Napisano
  • Autor
40 minut temu, kaczorek79 napisał(a):

Ja z tego samego powodu kupiłem w czwartek kpl letnich 17" do Golfa, bo Pirelli były w dobrej cenie. Obstawiam, że za kpl na wiosnę wyłożyłbym 300-400 zł więcej.

Ceny wystrzeliły tak jak wszystkiego.