Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cześć Poszukuje gdzieś w 3 mieście możliwość założenia LPG. Polecicie ?

Featured Replies

Napisano

Na razie wszędzie gdzie się odzywałem to ceny jakiś kosmos 😞 drożej niż w Warszawie o 2tyś :O 
Czy znacie kogoś kto montuje ?

Auto Chrysler Pacifica 2017 rok 

Napisano

8 lat temu montowałem w Poma Auto Gaz na Żabiance. Lovato Easy Smart do Audi 4cyl. W tym czasie tylko jeden element z instalacji był wymieniany, czujnik temperatury cieczy. Przebieg na instalacji ponad 160 tys km.

Może tam spróbuj sprawdzić ofertę?

Napisano
13 godzin temu, Lysy1980 napisał(a):

Na razie wszędzie gdzie się odzywałem to ceny jakiś kosmos 😞 drożej niż w Warszawie o 2tyś :O 
Czy znacie kogoś kto montuje ?

Jak masz fb to znajdź grupę Pacifiki i tam polecą Ci zakład. W aucie nie ma problemu z montażem instalacji tylko ze zbiornikami. Jak będziesz chciał żeby Ci sklepali podłogę to wejdą 2 x 41 litrów. Ja nie chciałem i miałem tylko 2 x 28 litrów. Zmień przy montażu świece zapłonowe i niech Ci zerkną na uszczelki kolektora. Zwróć uwagę również na chłodniczkę oleju, mi zaczęła lekko puszczać olej przy przebiegu 100 kkm.

Napisano
  • Autor
3 godziny temu, Tilok napisał(a):

Jak masz fb to znajdź grupę Pacifiki i tam polecą Ci zakład. W aucie nie ma problemu z montażem instalacji tylko ze zbiornikami. Jak będziesz chciał żeby Ci sklepali podłogę to wejdą 2 x 41 litrów. Ja nie chciałem i miałem tylko 2 x 28 litrów. Zmień przy montażu świece zapłonowe i niech Ci zerkną na uszczelki kolektora. Zwróć uwagę również na chłodniczkę oleju, mi zaczęła lekko puszczać olej przy przebiegu 100 kkm.

oooo też masz Pcifice ? no właśnie czytałem że te schowki powiększają żeby większe butle weszły , dzięki za zwrócenie uwagi od tego zacznę. 
Na razie płynie zobaczymy co to będzie.

Napisano
21 godzin temu, Lysy1980 napisał(a):

Grzesiek nie ogarnie czy masz uraz? ;]

W Gdańsku Vanos jakby co jeszcze możesz zaatakować.

Napisano
  • Autor
W dniu 22.10.2023 o 21:08, tomecki napisał(a):

Grzesiek nie ogarnie czy masz uraz? ;]

W Gdańsku Vanos jakby co jeszcze możesz zaatakować.

Z Vanosem rozmawiam , a Grzesiek wiesz on dobry marketingowiec ale jakoś nie mam zaufania 😄 

Napisano
W dniu 22.10.2023 o 17:07, Lysy1980 napisał(a):

oooo też masz Pcifice ?

20221006_092815.jpg

Napisano
  • Autor
20 godzin temu, Tilok napisał(a):

20221006_092815.jpg

i jak i jak ? ja kupiłem dla kaprysu i z głupoty i na razie mam mieszane uczucia 🙂 no ale jeszcze czekam aż przypłynie 🙂

Napisano
14 minut temu, Lysy1980 napisał(a):

i jak i jak ? ja kupiłem dla kaprysu i z głupoty i na razie mam mieszane uczucia 🙂 no ale jeszcze czekam aż przypłynie 🙂

Kawał komfortowego auta. Przez niecały rok zrobiłem 20 kkm, głównie z rodziną na wyjazdy. Ma swoje minusy, jak utleniajace się aluminium na masce i bocznych drzwiach przesuwnych, ale ogólnie jak na "amerykańca" nie jest najgorsze :phi:. Na trasę bajka, na zakupy już gorzej bo zajmuje 1,5 miejsca parkingowego. Moją sztukę ściągnąłem z Kanady w 2021 roku, wtedy jeszcze nie była tak popularna, teraz jeździ tego dużo więcej. Jakbyś miał jakieś konkretne pytania to pisz na pw.

• 1 miesiąc później...
Napisano
  • Autor
W dniu 29.10.2023 o 15:48, Tilok napisał(a):

Kawał komfortowego auta. Przez niecały rok zrobiłem 20 kkm, głównie z rodziną na wyjazdy. Ma swoje minusy, jak utleniajace się aluminium na masce i bocznych drzwiach przesuwnych, ale ogólnie jak na "amerykańca" nie jest najgorsze :phi:. Na trasę bajka, na zakupy już gorzej bo zajmuje 1,5 miejsca parkingowego. Moją sztukę ściągnąłem z Kanady w 2021 roku, wtedy jeszcze nie była tak popularna, teraz jeździ tego dużo więcej. Jakbyś miał jakieś konkretne pytania to pisz na pw.

a powiedz mi drzwi kierowcy też aluminium ?

Napisano
10 minut temu, Lysy1980 napisał(a):

a powiedz mi drzwi kierowcy też aluminium ?

Nie, drzwi kierowcy i pasażera są stalowe. Jak masz lekko uszkodzone to można wymienić samo poszycie. Nowe, oryginalne poszycie, dwa lata temu kupowałem za około 1000 zł u Ptaka.

Napisano
  • Autor
2 godziny temu, Tilok napisał(a):

Nie, drzwi kierowcy i pasażera są stalowe. Jak masz lekko uszkodzone to można wymienić samo poszycie. Nowe, oryginalne poszycie, dwa lata temu kupowałem za około 1000 zł u Ptaka.

a to będę je naprawiał 🙂 drzwi tylne kupiłem używki 🙂 dziękować !!!!