Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

bateria wannowa, prysznicowa

Featured Replies

Napisano
Teraz, deszczowyRoman napisał(a):

Polecicie tanią i dobrą - baterię wannową 

Po co Ci dwie? ;]

Napisano
Godzinę temu, deszczowyRoman napisał(a):

Polecicie tanią i dobrą - baterię wannową  najlepiej w kompkleceie ze słuchawką,

aby byłą trwalasz od takiego chinczyka:

https://allegro.pl/oferta/bateria-wannowa-scienna-prysznicowa-natryskowa-14209000915

Dwa lata temu zamontowałem Grohe i Hansgrohe w łazience. Od tego czasu skończyły się wszelakie problemy jakich nauczyło mnie życie do tej pory. Jedynie w wannie zamontowałem odpływ jakiś dość tani ale bardzo polecany. No i z tego polecania wyszło tyle, że poleciał po kilku miesiącach i jego też wymieniłem na porządny.

Tanio nie będzie ale jak patrzę teraz na ten sprzęt, który przez dwa lata nie wymagał żadnej interwencji, wygląda  i działa jak nowy i porównam do tego, czego używałem w przeszłości, to wybór jest oczywisty.

Napisano
4 godziny temu, Igorek napisał(a):

Dwa lata temu zamontowałem Grohe i Hansgrohe w łazience. Od tego czasu skończyły się wszelakie problemy jakich nauczyło mnie życie do tej pory.

Przyklasnąłbym uszami, bo zawsze tak było, ale ostatnio w Hansgrohe trafiłem jakiś felerny "wąż do słuchawki".

Zachowali się tip top, musieli wcześniej wiedzieć o problemie swego produktu, bo po zgłoszeniu gwarancyjnym przez www od razu wysłali nowy (nakierunkowując mnie na ten wąż, bo ja baterię reklamowałem pisząc, że mam od nich wszystko choć oddzielnie kupione).

Za to co ja się nabiedziłem by ten nowy w baterię wkręcić, już mało ze złości nie rozp...waliłem tego dziadostwa (plastikowy ruchomy gwint w baterii).

Napisano
31 minut temu, ZUBERTO napisał(a):

Przyklasnąłbym uszami, bo zawsze tak było, ale ostatnio w Hansgrohe trafiłem jakiś felerny "wąż do słuchawki".

To dobrą poleciłeś, a teraz tanią 😜

Napisano
12 minut temu, janusz napisał(a):

To dobrą poleciłeś, a teraz tanią 😜

Tanio to mogę sprzedać tą co wykręciłem zanim Hansgrohe kupiłem. Leży w garażu i w sumie to nie tylko dobra, a prawie bardzo dobra była. :phi: