Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co do czyszczenia Splitów?

Featured Replies

Napisano

Jako że przedłużona gwara na MDV się dokończyła i dalej zyja.....

....a Majcher przyjeżdżał i psikal żeberka czymś w tym czym spryskuje rośliny na zewn i tyle...

to pytanie:

1. Wew to odkurzacz widzę wystarczy

2. a zewn jednostkę te żeberka to czym popsikac?

3. Gdzie jeszcze i czym psikac ( takie jak do klimy w aucie coski z wężykiem się kupuje?)

Z góry dzieku

Napisano

Ja czyszczę płynem do dezynfekcji klimatyzacji Bioclean. Są tez filmiki na YouTube co i jak  :) 

Napisano
3 godziny temu, Fili_P napisał(a):

Jako że przedłużona gwara na MDV się dokończyła i dalej zyja.....

....a Majcher przyjeżdżał i psikal żeberka czymś w tym czym spryskuje rośliny na zewn i tyle...

to pytanie:

1. Wew to odkurzacz widzę wystarczy

2. a zewn jednostkę te żeberka to czym popsikac?

3. Gdzie jeszcze i czym psikac ( takie jak do klimy w aucie coski z wężykiem się kupuje?)

Z góry dzieku

Czy chociaż raz ćw tych jak się domyślam 66 miesiącach eksploatacji "Majcher" rozebrał całą obudowę, tak, że została sama chłodnica?

Napisano
  • Autor
Czy chociaż raz ćw tych jak się domyślam 66 miesiącach eksploatacji "Majcher" rozebrał całą obudowę, tak, że została sama chłodnica?
Nie mam pojęcia żona go na dach i taras wpuszczała. Fotek tylko parę od niej dostałem jak dzialal
Napisano
7 godzin temu, Fili_P napisał(a):
W dniu 20.08.2024 o 19:47, technix napisał(a):

Nie mam pojęcia żona go na dach i taras wpuszczała. Fotek tylko parę od niej dostałem jak dzialal

Na pewno tego nie zrobił i Twoja klimatyzacja już nie działa! W dodatku wcześniej porozsiewała mnóstwo wirusów i bakterii!

Jedynym godnym zaufania specjalistą jest @technix i jego wielogodzinna praca w pocie czoła :oki:

P.S. Ja też kupuję polecany już tu Bioclean, o taki: https://allegro.pl/oferta/gotowy-plyn-bioclean-5-l-czyszczenie-klimatyzacji-dezynfekcja-zapach-bio-13736237300

Napisano
  • Autor

Na pewno tego nie zrobił i Twoja klimatyzacja już nie działa! W dodatku wcześniej porozsiewała mnóstwo wirusów i bakterii!
Jedynym godnym zaufania specjalistą jest @technix i jego wielogodzinna praca w pocie czoła :oki:

P.S. Ja też kupuję polecany już tu Bioclean, o taki: https://allegro.pl/oferta/gotowy-plyn-bioclean-5-l-czyszczenie-klimatyzacji-dezynfekcja-zapach-bio-13736237300
Technixowi wierzę ( widzę jak wyciągają wstępne i HEPA u mnie w robocie)....
Ale nie znaczy że nie dam rady ogarnąć sam ;-)
Napisano
W dniu 20.08.2024 o 19:47, technix napisał(a):

Ale to żadne rocket science nie jest przecieżto rozebrac. Nie zmienia to faktu, że większość tych "gwarancyjnych" przeglądów to pic na wodę a nie przegląd.

Napisano
3 godziny temu, Chalek napisał(a):

Ale to żadne rocket science nie jest przecieżto rozebrac. Nie zmienia to faktu, że większość tych "gwarancyjnych" przeglądów to pic na wodę a nie przegląd.

Jest -nie jest, pozostawiam do oceny własnej.

Mnie zastanawia czy Klient coś w ramach tych przeglądów otrzymał, bo nie mam na myśli wytrzepania filtrów.

Dlatego pytałem 

Napisano
8 minut temu, technix napisał(a):

Jest -nie jest, pozostawiam do oceny własnej.

Mnie zastanawia czy Klient coś w ramach tych przeglądów otrzymał, bo nie mam na myśli wytrzepania filtrów.

Dlatego pytałem 

a jakże, otrzymał! Fakturkę do opłacenia, chociaż i to wątpliwe w tym kraju 😄 

Napisano
4 godziny temu, nikt-znany napisał(a):

a jakże, otrzymał! Fakturkę do opłacenia, chociaż i to wątpliwe w tym kraju 😄 

Nie bluźnij!

P.S. już wiem, żeby do Ciebie nie jechać, bo czepliwy jesteś 😉

Napisano
W dniu 23.08.2024 o 17:37, technix napisał(a):

Nie bluźnij!

P.S. już wiem, żeby do Ciebie nie jechać, bo czepliwy jesteś 😉

cholera, nie wiem jak ja sobie z tym poradzę... jestem zaUamany... 🙂