Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prostownik

Featured Replies

Napisano

Prognoza pogody taka, że zapragnąłem zrobić jutro ŁUTUTU ;] , ale jak zszedłem do garażu i przekręciłem kluczyć usłyszałem tylko "bzzz" :hehe:

Zatem - co Państwo polecacie, bo muszę dziś kliknąć na alledrogo i to szybko! :jump:

Napisano

Od kilka ładnych lat używam i w pracy i w garażu takiego oxforda. 
Działa bez zarzutu. Dokupiłem do każdego moto przedłużki, która na stałe podpina się pod aku i w zimę ze dwa razy podłączam na szybkozłączki w 2 sekundy. 
https://allegro.pl/oferta/oxford-oximiser-900-ladowarka-prostownik-do-akumulatorow-motocyklowych-15178589633

Napisano
36 minut temu, FrugOs napisał(a):

Prognoza pogody taka, że zapragnąłem zrobić jutro ŁUTUTU ;] , ale jak zszedłem do garażu i przekręciłem kluczyć usłyszałem tylko "bzzz" :hehe:

Zatem - co Państwo polecacie, bo muszę dziś kliknąć na alledrogo i to szybko! :jump:

Polecam noco genius 5, ale być może aku też będziesz musiał wymienić :oslabiony:

Napisano
  • Autor
2 minuty temu, janusz napisał(a):

Polecam noco genius 5, ale być może aku też będziesz musiał wymienić :oslabiony:

To raczej nie. Aku ma 2 lata dopiero :ok:

Napisano
8 minut temu, FrugOs napisał(a):

To raczej nie. Aku ma 2 lata dopiero :ok:

Jak go "dobrze" rozładowałeś to mogłeś wykończyć. Tak czy siak polecam ładowarkę genius 5 👍

Napisano
  • Autor
18 minut temu, janusz napisał(a):

Jak go "dobrze" rozładowałeś to mogłeś wykończyć. Tak czy siak polecam ładowarkę genius 5 👍

Zegary zaświeciły, rozrusznik charczał. Wstanie ;]

Napisano
22 godziny temu, FrugOs napisał(a):

ja mam ctek dokladnie taki (wersja polar- poniewaz podlaczam rowniez czasem do auta na zewnatrz)

plus kabel podlaczony do aku na stałe taki-schowany pod siedzeniem- wiec nie musze rozbebeszac motocykla aby dostac sie do akumulatora.

Dodatkowo kupiłem sobie taki kabel i mam gniazdo zapalniczki w moto w razie potrzeby.

Napisano
  • Autor
16 minut temu, kondziu napisał(a):

ja mam ctek dokladnie taki (wersja polar- poniewaz podlaczam rowniez czasem do auta na zewnatrz)

plus kabel podlaczony do aku na stałe taki-schowany pod siedzeniem- wiec nie musze rozbebeszac motocykla aby dostac sie do akumulatora.

Dodatkowo kupiłem sobie taki kabel i mam gniazdo zapalniczki w moto w razie potrzeby.

Fajny szpej, ale na okazjonalne używanie jednak bardziej mi ten Oxford przypasował - połowę tańszy ;)

Napisano
8 minut temu, FrugOs napisał(a):

Fajny szpej, ale na okazjonalne używanie jednak bardziej mi ten Oxford przypasował - połowę tańszy ;)

Cteka można spokojnie wyrwać w niższej cenie -często są w promo na Amazon /alle .

nie oszukujmy się do moto na podtrzymanie naładowanie wystarczy najtańszy-nawet z lidla 😉 

Będzie to lepsze dla aku niż rozładowanie do 0.👍

Cteka już miałem -a dodatkowo kabelki ułatwiające życie mocno ułatwiają użytkowanie -stąd taka propozycja.

Napisano
  • Autor
1 minutę temu, kondziu napisał(a):

Cteka można spokojnie wyrwać w niższej cenie -często są w promo na Amazon /alle .

nie oszukujmy się do moto na podtrzymanie naładowanie wystarczy najtańszy-nawet z lidla 😉 

Będzie to lepsze dla aku niż rozładowanie do 0.👍

Cteka już miałem -a dodatkowo kabelki ułatwiające życie mocno ułatwiają użytkowanie -stąd taka propozycja.

Ten Oxford też chyba ma takie kabelki do podtrzymania - Akcesoria zawarte w pudełku: Przewody z bezpiecznikami M6 do stałego połączenia - to chyba do tego?

Słabo się na prądzie znam :hehe:

Napisano

jakikolwiek procesorowy. ja mam 1 pod moto i drugi do samochodu. ale ten nowy do samochodu obarnie tez mały aku bez problemu, bo dostosuje prund do odbiornika :)

Napisano
2 godziny temu, FrugOs napisał(a):

Muszę sprawdzić czy nie został mi jeszcze jeden nowy. To bym za 120 Ci opchnął z dodatkowym kablem do akumulatora. 

Napisano
  • Autor
5 minut temu, Olas1 napisał(a):

Muszę sprawdzić czy nie został mi jeszcze jeden nowy. To bym za 120 Ci opchnął z dodatkowym kablem do akumulatora. 

Dzięki, ale mój ma już status w paczkomacie ;)

Napisano
Od kilka ładnych lat używam i w pracy i w garażu takiego oxforda. 
Działa bez zarzutu. Dokupiłem do każdego moto przedłużki, która na stałe podpina się pod aku i w zimę ze dwa razy podłączam na szybkozłączki w 2 sekundy. 
https://allegro.pl/oferta/oxford-oximiser-900-ladowarka-prostownik-do-akumulatorow-motocyklowych-15178589633
Mam to samo. Polecam. Wygodne, działa ok.

Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka

Napisano
11 godzin temu, woox napisał(a):

Ja kupiłem taki, żeby wozić w schowku. Wygląda zabawkowo, ale daje radę. Chociaż pewnie rozładowanego do zera pewnie by nie poderwał.

https://allegro.pl/oferta/ladowarka-moretti-12v-1a-do-motocykli-i-skuterow-17095887828

Ten akuratnie prędzej "ruszy" rozładowany aku niż "automaty" :smirk: