Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SMUTNE POWITANIE PO URLOPIE.

Featured Replies

Napisano

Motyw z lisciem np.klonowym jest stary i sprawdzony wink.gifDodatkowo,za wycieraczke wkladamy mala reklame aby zakryc lepke z numerami na szybie.

Jak dostalem I raz fote,po stawieniu sie na komende gliniarz powiedzial ze jak chce to zrobia takie zblizenie ze zobacze plombe w zebach...

Od wtedy zawsze mam liscia na tablicy biglaugh.gif

Napisano

a mi jeden znajomy (syn policjanta)powiedział że jego ojciec zdradził mu sekret zapłaconych mandatów!

Mamy sytuację gdy dostajemy 200zł mandatu. Bierzemy kwitek a dokładnie druk przelewu i wypełniamy na ten sam nr konta i dane ale zamiast 200zł wpisujemy np 20zł-30zł. Policyjny system widzi nas jako "uregulowane" i wtedy mogą o nas zapomiec ,nie wejdą nam na pensje, nie przyjdzie komornik ani nie spotkamy się w sądzie, a nawet jeśli coś jest nie tak to minimalna wpłata jest lepsza niż zaleganie z nią! Mówimy że mieliśmy ciężką sytuację materialną i tyle.

Osobiście nie otrzymałem jeszcze mandatu ale ten koleś ma ich już wiele na swoim koncie i powiedział że zawsze tak płaci 1/10 swoty i nigdy mu nie przyszło żadno powiadomienie.

Napisano

> za jaką kwotę trafia sie do rejestru dłużników???

tego nie wiem ale wiadomo że jak się dostanie 50zł to nie będzie się wpłącac 5 bo nie warto, ale inne warto próbowac. Za to nie karzą

Napisano

Rejestr mandatów mają w urzedach wojewózkich

było tak jak piszecie,że tylko odhaczali wpłatę

teraz jednak mają wpisane kwoty jakie nalezy zapłacić

Bolantus-stargować się nie da

przy takim przekroczeniu są widełki 300-400 i 8 punktów

wiem, bo w zeszłym tygodniu miałem telefon z policji, prosili o stawiennictwo na komisariacie

jechałem 93km/h na 50

przyjąłem mandat 300 zł

nie było żadnej gadki

Napisano

> Komendant sie zaczyna śmiać i mówi że zamiast 350 to mi zrobi na 300

> bo jestem grzeczny i nie wyjechałem z ryjem i że on też powozi

> asterixem .Ale te 300 to już musze zabulić

> Koniec bajki.

Kulturka to podstawa - mój mandat nie był wprawdzie za tak widowiskowe przewinienie jak jazda 100km/h w zabudowanym, ale...

Dostałem za parkowanie wrrr.gif - 100 pln. Za wycieraczką karteczka - "proszę sie zgłosićblah.gif". Pokornie pojechałem, mówię, że znaku nie widziałem, że zmęczenie, że tylko na chwile, że na akumulator odkładamgrinser006.gif. Pan pyta, czy mam juz cos na sumieniu - ja, że tylko masturbację. Drążymy, drążymy (ja oczywiście grzecznie), na co Pan Strażnik pyta, czy przeklinam. Ja na to (podtrzymując linie obrony), że nie, bo to nie wypada. Strażnik ciśnie, drąży, czy aby na pewno nigdy, przenigdy. Myślę sobie, ryzyk-fizyk i mówię: "wie Pan co, czasami mi się [bip] zdarza...". Pan Strażnik - "No widzi Pan!Całe szczęście!" - "20 pln za używanie słów obelżywych w miejscach publicznych". Kulturka rulezz

P.S - Akumulator tez kupiłem palacz.gifdevil.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.