Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Indukcja nad zmywarką

Featured Replies

Napisano

Posiada ktoś może takie zestawienie? Da się w ogóle cos takiego zmontować? Tak, żeby było bezpieczne i trwałe.

Napisano
12 godzin temu, Tilok napisał(a):

Posiada ktoś może takie zestawienie? Da się w ogóle cos takiego zmontować? Tak, żeby było bezpieczne i trwałe.

Patrząc na swoją zmywarkę i płytę, to na wysokość może się to nie zmieścić. Musisz mieć naprawdę gruby blat, aby płyta weszła w całości w grubość blatu, bo zmywarka jest od dołu równo z blatem.

Dodatkowo - płyta musi mieć chłodzenie od dołu, a zmywarka nie tylko dolega do blatu, ale ma i włókninę oraz sama się grzeje. Dodatkowo ze zmywarki w czasie pracy może para się ulatniać i będzie się skraplać w płycie od środka.

Więc generalnie to zły pomysł.

Napisano

U mnie spokojnie by się zmieściło. Między dołem płyty i górą zmywarki było by 6cm. Blat HPL jest 92cm od podłogi. Zmywarka się nie grzeje, płyta tylko dmucha ciepłym powietrzem. Myślę, że nic złego by się nie działo :phi:.

Przechwytywanie.JPG

Napisano

Przy aranżacji kuchni doktoryzowałem się z Electroluxem

Electrolux LIR60430 Możliwość montażu płyty grzejnej nad zmywarką – konieczne użycie separatora (dostępny jako akcesorium: M3DKH100)

W końcu stanęło na montażu nad piekarnikiem i ten model działa już parę lat Electrolux 600 Slim-fit CIV634 59cm