Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Land Rover Discovery 4 awaria hamulców

Featured Replies

Napisano

strzelił mi któryś, prawdopodobnie lewy, tylny przewód hamulcowy, rurka pewnie.

Wymieniał ktoś może bez oddzielania budy od ramy?

W przyszłym tygodniu m termin ale fajnie by było wiedzieć czego się spodziewać 😇

Edytowane przez G.O.A.T.

• G.O.A.T. zmienił tytuł na Land Rover Discovery 4 awaria hamulców
  • 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Disco zrobione, na szczęście pękł przewód na tyle i obeszło się bez rozdzielania budy od ramy, co w innym przypadku musi być zrobione.

Obie strony wymienione, do tego filtry, olejówka i jutro odbieram.

Ciekawostka, aby wymienić tylne linie hamulcowe trzeba coś z pompą zrobić a to wymaga spuszczenia czynnika z klimatyzacji bzik

Edytowane przez G.O.A.T.

Napisano
8 godzin temu, G.O.A.T. napisał:

Disco zrobione, na szczęście pękł przewód na tyle i obeszło się bez rozdzielania budy od ramy, co w innym przypadku musi być zrobione.

Obie strony wymienione, do tego filtry, olejówka i jutro odbieram.

Ciekawostka, aby wymienić tylne linie hamulcowe trzeba coś z pompą zrobić a to wymaga spuszczenia czynnika z klimatyzacji bzik

Pochwal się kwotą na fakturze.

zlosnik

Napisano
  • Autor
46 minut temu, Ryb napisał:

Pochwal się kwotą na fakturze.

zlosnik

wpysk

To jest klub dżentelmenów a dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają phi

Napisano
9 godzin temu, G.O.A.T. napisał:

wpysk

To jest klub dżentelmenów a dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają phi

zapłącić 20 kPLN za tą robótkę to nie grzech. 50 kPLN z oddzieleniem budy od ramy też nie. Disco się kocha.
PS. Widziałem gdzieś film z wymiany turbo. Zaniemówiłem oczy

Napisano
Godzinę temu, lucash napisał:

zapłącić 20 kPLN za tą robótkę to nie grzech. 50 kPLN z oddzieleniem budy od ramy też nie. Disco się kocha.
PS. Widziałem gdzieś film z wymiany turbo. Zaniemówiłem oczy

I to jest fajne w brytyjskich samochodach. Nawet jeśli jeździsz autem już starym i niewiele wartym (to oczywiście nie jest o DIsco @G.O.A.T. tylko ogólna uwaga) to nadal dajesz wszystkim wokół do zrozumienia, że jesteś obrzydliwie bogaty. Bo jeśli ten samochód w ogóle jedzie to znaczy, że Cię stać na rzeczy, które zwykłego śmiertelnika dawno przyprawiłyby o zawał.

hehe

Napisano
23 godziny temu, G.O.A.T. napisał:

Nie wiedziałem że to francuskie zlosnik

Napisano
  • Autor
38 minut temu, marcindzieg napisał:

Nie wiedziałem że to francuskie zlosnik

Bardziej niż Ci się wydaje, to sławny "Worst Diesel Engine on the Planet: Ford French Lion V6, Land Rover TDV6, SDV6" phi

Różnie go zwą ale to ciągle to samo zło.

Edytowane przez G.O.A.T.

Napisano
  • Autor
3 godziny temu, Ryb napisał:

I to jest fajne w brytyjskich samochodach. Nawet jeśli jeździsz autem już starym i niewiele wartym (to oczywiście nie jest o DIsco @G.O.A.T. tylko ogólna uwaga) to nadal dajesz wszystkim wokół do zrozumienia, że jesteś obrzydliwie bogaty. Bo jeśli ten samochód w ogóle jedzie to znaczy, że Cię stać na rzeczy, które zwykłego śmiertelnika dawno przyprawiłyby o zawał.

hehe

Hehe, coś w tym jest, generalnie obsługa serwisowa wychodzi z ostatnich lat 1zł za 1 km, i w tym czasie nie było żadnej poważnej awarii, tylko obsługa, eksploatacja i... żeby się żadne kontrolki nie świeciły phi

Napisano
W dniu 11.02.2026 o 11:30, Ryb napisał:

hehe

W Raszynie na bocznej uliczce kiedyś zawsze stał RR1 jeszcze z tymi okrągłymi światłami, spokojnie z 10 lat ktoś nim jeździł jak nie dłużej, kilka lat temu został zmieniony na RR3. I ja to szanuje taką pasję i miłość do modelu

Napisano
  • Autor
22 godziny temu, bielaPL napisał:

W Raszynie na bocznej uliczce kiedyś zawsze stał RR1 jeszcze z tymi okrągłymi światłami, spokojnie z 10 lat ktoś nim jeździł jak nie dłużej, kilka lat temu został zmieniony na RR3. I ja to szanuje taką pasję i miłość do modelu

Znam to... u nas nieprzerwanie od 17 lat Land Rover w domu i pewnie kiedyś będzie kolejny. Tego się nie da racjonalnie wytłumaczyć, tylko Subaru mieliśmy więcej i mamy już dłużej.

Range 1 w super stanie robi robotę, wygląda obłędnie, szczególnie w trzech furtkach.

Edytowane przez G.O.A.T.

Napisano
23 godziny temu, bielaPL napisał:

Po prostu przez 9 lat nie umiał go sprzedać a gdy już ktoś wziął to za tyle, że nie starczyło na nic sensownego tylko na zakup kolejnego takiego samego od innego desperata, który nie umie sprzedać i zrobi wszystko żeby ktoś wreszcie wziął. Tak się po angielsku buduje przywiązanie do marki!

hehe

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.