Napisano 9 godzin temu9 godzin 35 minut temu, Lucyfer napisał:Nie próbuj — mózg Ci się przegrzeje, dalej wiedzieć nie będziesz.O, mówiłem - ugotowanie mózgu. Nowy okrutny sposób na pozbycie się adwersarzy.
Napisano 9 godzin temu9 godzin 2 godziny temu, Ryb napisał:Ale porównujesz z vanami konkurencji czy z Renault Clio? Bo od prawdziwej konkurencji (Mercedes klasy V, Lexus LM) ten chiński wynalazek dzieli przepaść. W zakresie przestrzeni, wyciszenia, komfortu, wyposażenia majfriendy mają jeszcze dużo do skopiowania.Wg mnie różnica jest w drugą stronę, a po wzięciu pod uwagę predkości ładowania, energooszczedności, zasięgu i ceny robi sie przepaść. Merce i Leksusy musza częściej jeździć na naukę do Chin. Tak jak już robi to VW. Bjørn mimo, że jest zaufanym w sobie ancymonem, zna sie na rzeczy i nie jest stronniczy. Obejrzyj sobie z chłodna głową zapodane filmiki.
Napisano 9 godzin temu9 godzin Godzinę temu, mrBEAN napisał:Trzeba wypracować potrzeby Ciekawie się to obserwuje, z perspektywy nie tak odległej, jarania się Leafem 24 kWh No, czas w elektrykach nieźle zapie...EU zaspała, jest obciążona bagażem spalinowym i/albo zwyczajnie nie umie. A leaf to przynajmniej był japoński, tak samo jak lexus.
Napisano 2 godziny temu2 godziny 6 godzin temu, HelixSv napisał:Wg mnie różnica jest w drugą stronę, a po wzięciu pod uwagę predkości ładowania, energooszczedności, zasięgu i ceny robi sie przepaść. Merce i Leksusy musza częściej jeździć na naukę do Chin. Oczywiście masz prawo do własnego zdania. Nawet jeśli wbrew faktom.