Napisano 11 godzin temu11 godzin Co teraz jest na topie jeśli chodzi o pastowanie/polerkę? Wcześniej miałem 3 fazową Menzernę, potem jakiś one step ZviZZer pod DA. Coś się zmieniło? Deszcz mi nie spływa z maski Edytowane 11 godzin temu11 godzin przez lucash
Napisano 8 godzin temu8 godzin Jako że nie robię ani zawodowo, ani nawet często, to ultimate compound od megsaPonoć dobrą robotę robią pasty od 3d
Napisano 1 godzinę temu1 godzina 8 minut temu, ccLot napisał:Chyba miało być 3M A jednak nie Choć na samą śliskość to wystarczy jakiś qd. Edytowane 1 godzinę temu1 godzina przez WaWeR
Napisano 19 minut temu19 min 48 minut temu, WaWeR napisał:A jednak nie Choć na samą śliskość to wystarczy jakiś qd.Właśnie tydzień temu przeleciałem tym Imprezkę i jestem bardzo zadowolony. Do tego na Amazonie jest polerka ADBL Polerka mimośrodowa za coś koło 350pln i do domowego użytku taki zestawik jest cacy.