Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odrdzewiacz

Featured Replies

Napisano

Witam,co byście zaproponowali aby zabezpieczyć ogniska korozji jak to zrobić sprawdzone środki i jesli można ceny.Pewnie gdyby bravolot nie był wcześniej bity takich problemów bym nie miał 30.GIF

Napisano

Oj nie mialbys. Moj mimo 9 lat nie zbrazowial na zadnym skrawku lakierowanego elementu. Porzadna blachowa ok.gif

Napisano

Zależy co Ci koroduje,

jak na podłodze to polecam: hameritte+bitex+(fluidol do ramy i profili zamkniętych)

jak na karoserię do zaprawek to najlepiej zakupic w mieszalni lakier do zaprawek, wieksze ogniska confused.gif to lepiej udac sie do lakiernika chyba ze wolisz miec niestetyczną bude to samemu.

Ps: Mój nie jest bity a korozja pojawia sie od 5 roku, na tylnym lewym błotniku są małe pryszcze. Nie wiem jak jest u innych ale u mnie to bez rewelacji.

Pozdrawiam

Napisano

> Ps: Mój nie jest bity a korozja pojawia sie od 5 roku, na tylnym lewym błotniku są małe pryszcze. Nie wiem jak jest u innych ale u mnie to bez rewelacji.

> Pozdrawiam

to chyba jednak musiał być bity - pewnie był niegrzeczny jump.gif

Napisano

Auto mam od nowosci. Ojciec na poczatku nim jezdzil ale mało i nie chwalił sie ze przyliczył cos na błotniku cfaniaczek.gif. Poza tym jak mialem go na gwarancji to w ASO dwa razy mnie zapewniali ze to nie korozja oslabiony.gif(Debile!!!) A po 8 roku jak sie gwarancja skonczyła to wyszła korozja na swiatło dzienne frown.gif. I teraz wiem ze ASO trzeba omijac z daleka ok.gif.

Napisano

> Witam,co byście zaproponowali aby zabezpieczyć ogniska korozji jak to

> zrobić sprawdzone środki i jesli można ceny.Pewnie gdyby

> bravolot nie był wcześniej bity takich problemów bym nie miał

polecam sprawdzony osobiście jeszcze w czasach Uno wink.gif , Cortanin F , super odrdzewiacz , nie tylko wiąże rdzę , ale dodatkowo tworzy powłokę ochronną , na to dajesz podkład i lakier ok.gif

Napisano

I teraz wiem ze ASO trzeba omijac z daleka .

Na pewno to na Mełgiewskiej w Lublinie

Miałem z nimi przepał pierwszy i ostatni raz w tamtym roku. Pojechałem do nich, bo mi klapka obiegu wewn. sie zatrzymała, żeby zrobić. Ostałem sie jak głupi (w zimie) chyba z 5 godzin, siedział klient tyle czasu i nie wiedział co zrobić, więc żeby mnie skasować podłączył kompa i wziął 70 złotych za nic. Przy okazji wyszło, że nagrzewnica zaczyna cieknąć, zaproponowali mi wymianę. Zapytałem ile: odp.: Panie, nie wiemy, jak to sie robi, bo nie mieliśmy takiego przypadku ([bip], ASO, śmiech na sali), a potem stwierdzili, że trzeba całą deskę demontować, żeby wyciągnąć nagrzewnicę (palanty) - koszt wg ASO conajmniej 8 roboczogodzin, czyli ok. 450 PLN robocizna + cena nagrzewnicy 440 PLN. Powiedziałem im, że chyba ich pojebało, po czym op........liłem kierownika (też zresztą sk...............yn), niestety zapłaciłem, czego żałuję do dziś i zmarznięty pojechałem do swojego mechanika - wymiana nagrzewnicy + nagrzewnica + wyjęcie siłownika klapki obiegu = 250 złotych (w kieszeni zostało 600). Chciałem raz poczuć sie jak Pan i pojechać do ASO, ostatni raz miałem wtedy takie złe myśli. Pozdrawiam

Napisano

> Na pewno to na Mełgiewskiej w Lublinie

ok.gif Zgadza sie. Omijac tych partaczy z daleka!!! Ten dealer to porażka. Nie dość ze spie.... robote to jeszcze sie łaske robią ze samochód naprawiają. Mialem kilka przepraw z nimi ale nie chce mi sie już pisac bo musialbym epopeje narodową strugnąć grinser006.gif

Pozdrawiam

Napisano

> Zgadza sie. Omijac tych partaczy z daleka!!! Ten dealer to porażka.

> Nie dość ze spie.... robote to jeszcze sie łaske robią ze

> samochód naprawiają. Mialem kilka przepraw z nimi ale nie chce

> mi sie już pisac bo musialbym epopeje narodową strugnąć

> Pozdrawiam

no to dopisać ich do czarnej listy tutaj

Napisano
  • Autor

>Dziekuję za wszystkie odpowiedzi,kupiłem ten cortanin f i zabezpieczyłem tą korozję,mam nadzieję że powszczyma zjadanie blachy 20.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.