Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

nowa akcyza

Featured Replies

Napisano

KLIKEN

Mam nadzieje, ze Polacy będą pamietać o tym i innych pomysłach idąc jesienią do urn w wyborach samorządowych screwy.gif

Napisano

> KLIKEN

> Mam nadzieje, ze Polacy będą pamietać o tym i innych pomysłach idąc

> jesienią do urn w wyborach samorządowych

..... i że zagłosują na PIS. zlosnik.gif

Napisano

pracuje w firmie zajmującej sie m. in. produkcja płynu do spryskiwaczy... wprowadzenie akcyzy to jedna wielka głupota naszego kochanego rządu

Napisano

> pracuje w firmie zajmującej sie m. in. produkcja płynu do

> spryskiwaczy... wprowadzenie akcyzy to jedna wielka głupota

> naszego kochanego rządu

...niestety nie jedyna...

Napisano

niech jeszcze płyn do naczyń oakcyzują... hehe.gif

Napisano

> niech jeszcze płyn do naczyń oakcyzują...

jezeli chca dac akcyze na kazdy produkt z ktoergo mozna wytworzyc alkohol nich narzuca akcyze na drożdże, ziemniaki, wiśnie, jabłka,porzeczki, cukier itd... smile.gif

spineyes.gif

Napisano

> KLIKEN

brawo.gifbrawo.gifbrawo.gifbrawo.gifbrawo.gifbrawo.gifbrawo.gifbrawo.gifbrawo.gifbrawo.gifbrawo.gifbrawo.gifbrawo.gif Czekoladki z adwokatem tez niech obłożą akcyzą, w jakim my kraju żyjemy, ŻENADA...

Napisano

> KLIKEN

niedługo powietrze też obłożą akcyzą...

a wczorajszy artykuł w Metro widzieli?

nasz wspaniały minister zdrowia wymyślił sobie żeby podwyższyć stawki OC a kasę z podwyżek przezanczyć na leczenie ofiar wypadków. Specjaliści szacują, że podwyżki mogą wynieść nawet ~40% yikes.gif

Nie ma skąd wziąść na podwyżki dla lekarzy to - za przeproszeniem - przyp... się do nas kierowców icon_rolleyes.gif

Napisano

Jeszcze wprowadzą akcyzę od powietrz do opon, za internet, i od przejechanego kilometra (a do tego walną nam obowiązkowe tachometry).

Najlepiej jak by wprowadzili akcyzę od głupoty rządzących grinser006.gif Wtedy zapomnieli by o dziurze budżetowej cool.gif

Napisano

> Jeszcze wprowadzą akcyzę od powietrz do opon, za internet, i od

> przejechanego kilometra (a do tego walną nam obowiązkowe

> tachometry).

> Najlepiej jak by wprowadzili akcyzę od głupoty rządzących Wtedy

> zapomnieli by o dziurze budżetowej

ale by było nadwyżki wtedy... USA byśmy wyprzedzili razem z Japonią ...

Napisano

a co z perfumami, woda brzozowa itp..

albo plyny do chlodnic np. borygo.. toż to takze wysmienity kąsek dla niektórych zlosnik.gif

Napisano

to ja bym dodał akcyzę od obrotów kierownicą, trzaskania drzwiami, ilością naciśnięć na pedały, otwartej szyby (szyberdachu), pisków opon, za śpiewanie podczas jazdy ---- a tak ogólnie akcyzę za życie !!

Tylko znowu najbardziej by oberwali biedni emeryci frown.gif

Napisano

> KLIKEN

Za te pomysły powinni sami płacić a nie odpowiedzialność zbiorowa.Banda złodziei i nieuków i tyle.

Napisano

> KLIKEN

robią z nami co chcą w lecie to jeszcze można wode z ludwikiem lać ale w zimie jak w tym kraju żyć a dziwią się że młodzi uciekają mlot.gif

Napisano

Jeszcze troche to taniej bedzie lac spirytus rozrobiony z woda do spryskiwaczy

270635636-JUMP2.gif

Napisano
screwy.gif doooooobry motyw! Z plynem do spryskiwaczy bedzie niedlugo tak jak ze srajtasma w czasach komuny zlosnik.gif. Cholipa chyba wezme od dostawcy spryskiwaczy cala palete i za rok bede bogaczem! 270635636-JUMP2.gif
Napisano
  • Autor

> Jeszcze troche to taniej bedzie lac spirytus rozrobiony z woda do

> spryskiwaczy

spirytu szkoda bo lepiej go food.gif ale dykte czacha.gif można kupić za parę złotych, rozrobić w wodzie destylowanej za parę złotych, dodać trochę płynu do mycia szyb i płyn do spryskiwaczy jak się patrzy zlosnik.gif Polak potrafi zlosnik.gif

Napisano

Mozna zrobić zrzute i dorobić jak wstawia akcyzę to bedzie schodzil jak cieple bułeczki

biglaugh.gif

Napisano

Fajnie,bede sobie wozil plynek od sasiadow cool.gifNiejeden na tym zarobi devil.gif

Napisano

> Fajnie,bede sobie wozil plynek od sasiadow Niejeden na tym zarobi

Do granicy UE mam 25km. Skoro litr płynu zimowego ma kosztować tyle, co litr wódki to ja będę produkował płyn z ukraińskiego spirytu. Zdaje się, że jest ciut tańszy od rodzimego hmm.gif Zamówienia przez internet, dystrybucja na całą Polskę. Zamów już teraz - w sezonie będzie drożej!!! brawo.gif

Napisano

No cóz, co tu duzo gadac. Precz z pisem i tyle, nie ma co wiecej dywagować, to głupi rząd jest no.gif.

Napisano

i na Coca Cole też proponuje bo jak sie ja podobno podgrzeje powyżej 40* C to ma kopa!!!HMMMM ciekawe?!

Napisano

> i na Coca Cole też proponuje bo jak sie ja podobno podgrzeje powyżej

> 40* C to ma kopa!!!HMMMM ciekawe?!

szczerze mówiąc to ja wstydziłbym się coś takiego wogóle zaproponować na miejscu rzadzących. Swiadczy to tylko o niekompetencji "ludzi na stanowiskach"

Napisano

> KLIKEN

A ja myślałem że ten rząd mnie już niczym nie zaskoczy ..............a jednak....... szkoda słów pad.gif

Napisano

Coraz ciekawsze pomysły chłopcy mają...

Pewnie jak ktoś wcześniej wspominał OC też zwiększą i pod koniec roku wymyślą coś dodatkowego na utrzymanie dróg...

Np takiej A4 którą po 4 latach od położenia nowej nawierzchni trzeba remontować... nie ma jak solidność naszych firm w połączeniu z polskim nadzorem, ale za to taniej o 10% było... Kiedy te matoły nauczą się, iż lepiej zrobić 1 drogę a na 30-40 lat niż 4 które po roku, max dwóch latach wymagają remontów,a czasem nawet zmian nawierzchni itp, Mało to zostało po poprzednikach do naprawiania?

Zaczyna mnie to porządnie wk.... bo musze jeździć po rozlatujących sie ciagle drogach i wybijać zawieszenie, nie dość że paliwo drogie to jeszcze akcyzę na płyn wymyślili i tylko patrzą jak narobić kierowcom dodatkowych kosztów.

Napisano

Brak słów! Tylko krew człowieka zalewa yikes.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.