Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SŁOWACKI GAZ

Featured Replies

Napisano

WITAM!

W weekend jadę na słowację i nigdy jeszcze tam nie tankowałem gazu.

Mam takie zapytanie czy moze ktoś ma doświadczenia ze słowackim gazem?. Lepiej tankować przed granicą w polsce rzeby na jak najdłużej wystarczyło czy na słowacji do pełna lepiej? I jakie tam są ceny gazy ? taniej czy drożej niż w polsce? DZIEKI ZA POMOC

Napisano

Byłem X-XI 2004, w Polsce lpg bylo po 2,04 (SHELL w Krakowie i W-wie) na Słowacji tankowalem po ~2,11. Ale tylko w Popradzie i pod Koszycami. W jednej sieci. I powiem szczerze może i o 0,07 PLN droższy, ale jakość lepsza. Mniej mi spalił i jakoś lepiej drive.gif

Napisano

> Byłem X-XI 2004, w Polsce lpg bylo po 2,04 (SHELL w Krakowie i W-wie)

> na Słowacji tankowalem po ~2,11. Ale tylko w Popradzie i pod

> Koszycami. W jednej sieci. I powiem szczerze może i o 0,07 PLN

> droższy, ale jakość lepsza. Mniej mi spalił i jakoś lepiej

Potwierdzam. Jakość mają naprawdę lepszą. Tankowałem na Slovnafcie.

Napisano

jakość gazu słowackiego zdecydowanie na plus w porównaniu do naszego ok.gif

obenych cen nie znam, ale ostatnio jak tam byłem to wahało się w okolicach 18 SKK za litr

Napisano

Hej !

cena w polowie lutego ok 2 zl, tankowalem gaz na malej stacyjce z sieci FLAGA, gaz dobrej jakosci - spalanie wyszlo ok !

Napisano

> Potwierdzam. Jakość mają naprawdę lepszą. Tankowałem na Slovnafcie.

Stacje Slovnaftu w Polsce mają gaz z różnych źródeł - także np. z Lukoilu.

Napisano

Byłem na sylweststra i tankowałem kilka razy w okolicach Martina -ceny lekko wyższe, gaz OKi, dostępność na stacjach mniejsza niż w Polsce

Napisano

Jakość znacznie lepsza, wydajność wyższa (mam zbiornik w których wchodzi ok 30l, w trasie zbiornik polskiego rekorodowo wystarczył mi na 333km, na słowackim rekord to 369km) cena mimalnie wyższa niż u nas.

Napisano

Ceny gazu podobne ja tankowałem na najtańszych i było dobrze, nawet lepiej niż w PL.

Napisano

Ja przejechalem aż do chorwacji i bylo wszystko ok a co do jakości to tak jak w polsce zależy gdzie się leje

Napisano

Byłem na Słowacji na poczatku marca br. LPG kosztuje od 18 do 18.50 SKK, czyli 1,95 - 2,00 PLN. Na pewno bardziej opłaca sie tankowac w Polsce. Co do jakości to nie jestem w stanie ocenić, u nas tankuje tylko na Shell'u i ten gaz jest super. Zadnej różnicy w mocy w porównaniu z nPB 95.

Napisano

Byłem w zeszłym roku - jakośc praktycznie jak u nas, cena większa niż u nas. Myśmy wiedzieli ze gaz tam jest droższy i zbiorniki do pełna przed granicą, ale tak na 15km przed, bo na samej granicy tez drożej. Wiadomo, ze potem trzebabyło tankować na Śłowacji - stacji mniej, niektóre tylko pracują w noc, ale nie aż tak źle żeby nie szło znależć stacji smile.gif.

Napisano

Bylem 3 tygodnie temu. Ceny troche wyzsze niz w PL. Bylem swiadkiem dostawy na stacji kolo TESCO w Popradzie. Wielka zolta cysterna z napisem KRAKGAZ smile.gif. Wiec nie zawsze slowacki gaz jest lepszy niz w Polsce. Czasem jest TEN SAM!!! smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.