Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

policja

Featured Replies

Napisano

miałem dzisiaj szczęście . nagrali mnie na video . a może to pech smirk.gif ? jechałem trochę za szybko autostradą do domu . trudno . na moje pytanie dlaczego mają niesprawne auto (brak prawego światła mijania) odpowiedział jeden z pary : eee , już parę dni tak jeździmy smirk.gif

Napisano

> jechałem trochę za szybko autostradą do domu .

2 autostrady w tym kraju i to nawet nie na krzyż a już potrafia złapać hahaha.gif

Napisano

> pytanie dlaczego mają niesprawne auto (brak prawego światła

> mijania) odpowiedział jeden z pary : eee , już parę dni tak

> jeździmy

U mnie kiedys mieli polajoneza to na uwage ze swiatlo im niedziala powiedzieli:" bo tego sie nieda naprawic", jezdzili tak jeszcze z dwa lata, teraz maja juz palio i narzekaja ze jest z tylu szyba(za fotelami) i niemozna sie polozyc, ale poza drobnym lenistwem to sa spoko wink.gif

Napisano

Co wolno wojewodzie to nie tobie...

Ostatnio jechałem sobie spokojnie droga dwupasmowa ( w sumie 4 pasy w oba kierunki i ciagła na srodku)az nagle z wnaki miedzy domami po lewej stronie wyskakuje policja wjezdza na mój pas mija mnie i zaraz na skrzyzowaniu skreca w lewo mimo ze jest zakaz skretu w lewo. Styl w jakim to zrobili był straszny bo cała sytuacja trwała moze ze 3 sekundy. Narazili innych kierowców bo wymusili pierwszenstwa i nie właczyli kogutów a złamali bynajmiej 3 przepisy. Kolega (mój pasazer) tak sie wku.... ze zadzwomił na 997 i dowiedział sie ze na tej ulicy była lekka stłuczka i tam własnie jechali policjanci a na pytanie czy ich obowiazuja przepisy ruchu drogowego jak nie maja właczonych sygnałow pan odpowiedział wymijajaco.

Wiec gdzie jest sprawiedliwosc czy policja to "swiete krowy"??

Napisano

> nie właczyli kogutów a złamali bynajmiej 3

> przepisy.

Bo kierowca pojazdu uprzywilejowanego (którym ten ich w tej sytuacji nie był) odpowiada za ewentualny wypadek w zaostrzonym trybie, więc woli nie włączać, w razie czego odpowiada jak zwykły kierowca.

Napisano

> Wiec gdzie jest sprawiedliwosc czy policja to "swiete krowy"??

Nie tylko policja: w piątek staliśmy z kumplami w korku na dojeździe od Trasy AK w kierunku Broniewskiego od strony Woli (Warszawa), przed nami stało Audi kombi (pewnie jakieś 4x4) z naklejką Grom, stowarzyszenie żołnierzy czy coś takiego z żołnierzem za kierownicą.

Po może 30 sekundach uznał, że korek do nie dla niego i przez pas zieleni wjechał na chodnik i pojechał chodnikiem w stronę ul. Broniewskiego. angryfire.gif

Napisano

> Bo kierowca pojazdu uprzywilejowanego (którym ten ich w tej sytuacji

> nie był) odpowiada za ewentualny wypadek w zaostrzonym trybie,

> więc woli nie włączać, w razie czego odpowiada jak zwykły

> kierowca.

To powinien sam sobie wystawic mandat i przydzielic cos koło 15 punktów karnych biglaugh.gif

Tak sie jeszcze zastanawiam:

Jak ogladam telewizje to czesto jakis policjant z KGP mówi ze powinno sie jezdzic cały rok na swiatlach a co robia policjanci. Oczywiscie jezdza bez właczonych swiateł wiec gadaja jedno a robia zupełnie inaczej.

Napisano

> To powinien sam sobie wystawic mandat i przydzielic cos koło 15

> punktów karnych

> Tak sie jeszcze zastanawiam:

> Jak ogladam telewizje to czesto jakis policjant z KGP mówi ze powinno

> sie jezdzic cały rok na swiatlach a co robia policjanci.

> Oczywiscie jezdza bez właczonych swiateł wiec gadaja jedno a

> robia zupełnie inaczej.

To tak przy okazji

wczoraj stali w Łodzi na skrzyżowaniu Marszałków obok siebie na światłach jako pierwsi 2 busted.gif Poldi i Astra w Poldiaku zamiast 2 światełek jedno się jarzyło za to Asterka doświetlała 4 światłami - drogowe i pmgielne.

I to była już 19 czyli widzieli co siem dzieje icon_rolleyes.gif

Napisano

> To powinien sam sobie wystawic mandat i przydzielic cos koło 15

> punktów karnych

No hehe

Pewnie skończyło się na pouczeniu grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.