Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Te Ople nie mogą się ode mnie odczepić

Featured Replies

Napisano

...nie tak dawno kupiłem Vectrę-B kombi (teraz muszę ją sprzedać: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=143710548), a ostatnio odebrałem od dealera nowiutką służbową (!!) Astrę H kombi 1.7 CDTi 100 Enjoy (z pakietem Enjoy Plus), kolor 'panacotta' - taka wyblaknięta wersja mojej dawnej szampańskiej Astry-F.

To mój pierwszy diesel - klekocze okropnie (szczególnie w porównaniu z cichutką Vectrą 1.8), dynamika umiarkowana, pierwszy bak zamknął się wynikiem 7.5/100km (Vectra konsumowała mi 9-9.5)

Poza silnikiem i poziomem hałasu we wnętrzu, to większych zastrzeżeń nie mam: z zewnątrz prezentuje się świetnie, zawieszenie bardzo mi pasuje, układ kierowniczy jest niesamowicie precyzyjny.

Jest jeszcze jedno 'ale' - schowki itp praktyczne wynalazki: w Vectrze w bagażniku były fajne schowki pod podłogą, Octavia2 (na zakup której niestety nie udało mi się namówić szefostwa) ma we wnętrzy mnóstwo kieszeni, półeczek, schowków, uchwytów i cupholderów - w Astrze-H jest tych zabawek za mało

A tak prezentuje się 'moja' Astra:

img6652ji2.jpg

img6653oc8.jpg

img6654fr2.jpg

img6655lk7.jpg

img6657al9.jpg

img6658iz2.jpgimg6659fr4.jpg

img6660jf0.jpg

Napisano

piękna maszyna ......

jeden minus to, że to cięzarówka .... ale nie rowijajmy tego tematu

Napisano

> piękna maszyna ......

> jeden minus to, że to cięzarówka .... ale nie rowijajmy tego tematu

A dla mnie to plus właśnie ......... wink.gif

Napisano

Gratuluję. Naprawdę ładne autko. Poczekajmy na sedana.... ale i tak na razie wolę kombi, choć niedawno powoziłem kadetem 1.3 Sedan niebieski metalik w automacie. To było auto... ok.gif

Napisano

> A tak prezentuje się 'moja' Astra:

Bardzo fajne autko, ładny kolor i plus za kombi pozdrawiam

----------------------------------------------------------

asterka kombi 1.6 16v 1995 zagazowana + cb

Napisano

łałdna, ładna, zwłaszcza z przodu no i wykończenie wnętrza, tylko ta kierownica jakoś mi się nie podoba. Z czego oni ją wykonali bo na zdjęciu widać jakby była chropowata

poprawka:

przyjżałem się i widzę obszycie skorą. Dobra@! nie ma się czego przyczepić 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> łałdna, ładna, zwłaszcza z przodu no i wykończenie wnętrza, tylko ta

> kierownica jakoś mi się nie podoba. Z czego oni ją wykonali bo

> na zdjęciu widać jakby była chropowata

> poprawka:

> przyjżałem się i widzę obszycie skorą. Dobra@! nie ma się czego

> przyczepić

ależ jest czego, bo ta skóra jest twarda i bardzo plastikowa w dotyku - gdyby nie to że widać szwy, to ciężko zorientować się że kółko jest skórzane

wcześniej miałem w innych wózkach kierownice obszywane nie fabrycznie - w dotyku było to lepsze

Napisano

> Gratuluję. Naprawdę ładne autko. Poczekajmy na sedana.... ale i tak na razie wolę kombi,

Jak dla mnie jest to jedno z nie wielu kombi jakie mi się autentycznie podoba. Wygląda dużo lepiej niż htb claps.gif

Napisano

> Jak dla mnie jest to jedno z nie wielu kombi jakie mi się

> autentycznie podoba. Wygląda dużo lepiej niż htb

fakt kombi wygląda dużo lepiej niż htb

..... sedanik też ładny..... narazie na zdjęciach ... zobaczymy jak będzie wyglądał w rzeczywistości ..... bez alufelg i ...... innych dodatków do samochodu ( .... hostess na targach smile.gif

Napisano

Gratuluję samochodu.

Wiadomo, że najlepszy - to służbowy smile.gif

A propos kombi: sam się ostatnio zastanawiam, czy dobrze zrobiłem kupując hatchbacka.

Wyjazdy wakacyjne (rodzina 2+2) to trening w pakowaniu bagażnika, a tył htb od zawsze nie był dla mnie zbyt piękny.

Napisano

> Gratuluję samochodu.

> Wiadomo, że najlepszy - to służbowy

> A propos kombi: sam się ostatnio zastanawiam, czy dobrze zrobiłem

> kupując hatchbacka.

> Wyjazdy wakacyjne (rodzina 2+2) to trening w pakowaniu Zagażnika, a

> tył htb od zawsze nie był dla mnie zbyt piękny.

za duzo szarzyzny w mim i plastików .Wole soja F-ke

-----------------

Astra gr.94r 1.6 16V

159kkm Hb

Napisano

> za duzo szarzyzny w mim i plastików .Wole soja F-ke

> -----------------

> Astra gr.94r 1.6 16V

> 159kkm Hb

jest takie powiedzenie " jak sie nie ma co się lubi, to się lubi co się ma"

....... wolę swoją asterkę ..... niż hehe.gif270751858-jezyk.gif np audi A6

Napisano

> A dla mnie to plus właśnie .........

dla mnie tez;) kombi jest ok

Napisano

Mówisz że służbówke dostałeś i masz ją dla siebie także do celów prywatnych ?????

Napisano

> Mówisz że służbówke dostałeś i masz ją dla siebie także do celów

> prywatnych ?????

powiedzmy, ze tak

Napisano

> powiedzmy, ze tak

Kurde - to masz zarąbiście - nie dość że fajnym samochodem jeździsz w pracy to jeszcze nie musisz swojego utrzymywać.

To jeszcze mi napisz ile zarabiasz żeby mnie dobić totalnie ! wink.gif

Napisano

Mnie się H nie podoba żadna frown.gif Fki to były sprzęty. te nowe zalatują plastikiem na kilometr.

Napisano
  • Autor

> Mnie się H nie podoba żadna Fki to były sprzęty. te nowe zalatują

> plastikiem na kilometr.

tia, a eFki to tylko drewno, skóra i tektura zakrecony.gifrotfl.gif dlatego z wielkim sentymentem wspominam moją eFkę

Napisano

> tia, a eFki to tylko drewno, skóra i tektura dlatego z wielkim

> sentymentem wspominam moją eFkę

Fajny bryka wink.gif ale plastyki nie są najlepsze chyba jednak lepsze są w Vectrze B. zlosnik.gif

Napisano

Widze że kolega miał Astre F i Vectre B obecnie H niech kolega napisze ale prawde zlosnik.gif W których z tych 3 aut były najgorsze plastyki czyli najbardziej twarde itp. zlosnik.gif

Napisano

> Kurde - to masz zarąbiście - nie dość że fajnym samochodem jeździsz w

> pracy to jeszcze nie musisz swojego utrzymywać.

> To jeszcze mi napisz ile zarabiasz żeby mnie dobić totalnie !

zgrywus;)

Napisano
  • Autor

> Widze że kolega miał Astre F i Vectre B obecnie H niech kolega

> napisze ale prawde W których z tych 3 aut były najgorsze

> plastyki czyli najbardziej twarde itp.

w eFce najgorsze (czarne, gładkie i świecące) i największe szczeliny pomiędzy poszczególnymi elementami (w sumie to nic dziwnego - taki był stan techniki na 15ście lat temu), potem VectraB (nie zapominajmy że ten model debiutował dokładnie 11 lat temu), a Astra-H ma plastyki w stylu VWeja: chropowate, gumowane, miękkie i nie czarne (w sumie to obecnie prawie wszyscy takie stosują) - w moim prywatnym odbiorze, to robią one wrażenie szlachetniejszych

Napisano

Ok Dzieki za porównanie ok.gif Ps. Fajna bryka z tej astry H jeszcze żeby miała 1.9 CDTi ( 150 koni) zlosnik.gif i 315 Nm to juz wogole full wypas hehe.gif

Napisano

w sumie to firmowe autko i nie powinieneś narzekać, bo jak twierdzisz nie możesz odczepić się od opla, ja w sumie też nie miałem kupić drugiego astrolota i ale tak wyszło i nie będę narzekać bo na razie nie mam na co

drive.gif wiem wiem pewnie ci się śni jakieś inne, rozumiem, ale to jest całkiem oki love.gif więc nie łam się stary 275490107-glaszcze.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.