Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ale upał!

Featured Replies

Napisano

Dopiero kupiłem zimówki (Goodyear Ultra Grip 7). Dziś chciałem założyć, ale jak wieczorem po pracy (koło 18) zobaczyłem +11 na termometrze, to sobie odpuściłem. Ile było w dzień, nie wiem, bo nie mamy w firmie termometru, ale pewnie jeszcze więcej. Jeszcze się klimatyzacja w grudniu przyda mad.gif

Napisano

To chyba dobrze ze jest ciepło, fakt ze ja tu po drugiej stronie polski troszke miałem chłodniej ale temp jest spoko.

Napisano

> To chyba dobrze ze jest ciepło, fakt ze ja tu po drugiej stronie

> polski troszke miałem chłodniej ale temp jest spoko.

Na zimówki to nie jest dobra temperatura, ale co zrobić...

Napisano

i dlatego ja śmigam na letnich, zawsze tak robie.Jak śniegu nie ma to jeżdze na letnich(nie robie dużo astrą km - 200-300km tygodniowo), ale w swoim SC mam zimóweczki.

Napisano

ja zimówki założyłem na początku tygodnia, ale +12'C to jeszcze nie tragedia dla zimówek.

Najlepsze jest to, że LPG potaniało, bo ludzie mało ogrzewania używają, dziś na shell po 2,15 lałem, a było już 2,19

Napisano

> Dopiero kupiłem zimówki (Goodyear Ultra Grip 7). Dziś chciałem

> założyć, ale jak wieczorem po pracy (koło 18) zobaczyłem +11 na

> termomotrze, to sobie odpuściłem. Ile było w dzień, nie wiem, bo

> nie mamy w firmie termometru, ale pewnie jeszcze więcej. Jeszcze

> się klimatyzacja w grudniu przyda

.ja na dniach kupuje zimówki i zaraz zakladam ,bo jak znowu sypnie to do wulkanizatorka sie nie dopcham.

a temp.to jest rozna rano niska i wieczorkiem .

Napisano

musze się przyznac ze tankowałem w poniedziałek po 2,03 i to na orlenie.

Napisano

Pewnego dnia spadnie śnieg i znowu będzie wielkie zdziwienie drogowców, że w zimie pada śnieg.

Mówiąc drogowców mam na myśli kierownictwo, a nie ludzi którzy jeżdżą na piaskarkach. Żeby się nikt nie czepiał 270751858-jezyk.gif

Napisano

Masz rację bo każdego roku tak jest. Byłem w zeszłym tygodniu w niemczech(nie po samochód ani do pracy) i widziałem ze tam poprstu obok drogi pługi stoją i tylko czekają żeby jakiś płatek śniegu spadł.To jest się nazywa gotowość.

Napisano
  • Autor

> Masz rację bo każdego roku tak jest. Byłem w zeszłym tygodniu w

> niemczech(nie po samochód ani do pracy) i widziałem ze tam

> poprstu obok drogi pługi stoją i tylko czekają żeby jakiś płatek

> śniegu spadł.To jest się nazywa gotowość.

A my w Polsce mamy prognozy pogody i nie wypuszczamy pługów przy +12, bo po co? zlosnik.gif U nas gdy zbliża się opad śniegu posypuje się się jezdnie piaskiem lub środkiem topiącym śnieg, zanim śnieg spadnie, żeby padający śnieg od razu topić. Nie widziałeś nigdy pługa sypiącego środek, na suchą jezdnię?

Napisano

znowu będzie zdziwienie kierowców jak po 1 listopada mnie wypadło wracać z Warmi do Grójca 8h jazdy mam parę fotek z trasy oto one

tu kierowca na letnich siedzi w rowie

1_984.jpg

na tych poniżej droga Lidzbark Warmiński - Olsztyn pługu i solarki nie było widać max V 40km/h

1_985.jpg

1_986.jpg

osobówki po rowach i po wjazdach w tyłki innych przestałem liczyć po 20 tiry nie dawały rady podjeżdżać po górki co sprawiało że robiły się gigantyczne korki, widoczność miejscami dochodziła do 50m jak zaczynało sypać.

trafiało się kilku kretynów co się im śpieszyło czerwona.gif i wyprzedzali a później siedzieli po rowach bo jechali na letnich.

Napisano

hehe foty niezłe

u nas już była pierwsza namiastka zimy

i mało kto miał zimówki założone...

a ja akurat wtedy musiałem asterką przemknąć ponad 300 km w niezłe opady.... na FRIGO 2 zlosnik.gif

Napisano

> Dopiero kupiłem zimówki (Goodyear Ultra Grip 7). Dziś chciałem

> założyć, ale jak wieczorem po pracy (koło 18) zobaczyłem +11 na

> termometrze, to sobie odpuściłem. Ile było w dzień, nie wiem, bo

> nie mamy w firmie termometru, ale pewnie jeszcze więcej. Jeszcze

> się klimatyzacja w grudniu przyda

U mnie zimowki napompowane i wywarzone stoja w garazu i czekaja na montaz:)Jesli tylko zima bedzie straszyc,to zabka pod auto i przekladka raz dwa na zimowe smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.