Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mokre syzbz od srodka

Featured Replies

Napisano

Witam

Czemu moge miec mokre ciagle szzby od srodka. Dzisiaj jechalem to nawet przy otwartym oknie mi ciagle parowaly itd.. wyszedlem z samochodu na 5m i zaparowane tak ze musialem skrobaczka wode sciagac.

Czy t wina F przeciwpylkowego czy moze czegos innego?? ogolnie czuje ze mam wilotno w samochodzie

Napisano

teraz ciągle pada więc mogło się dostać wody. A dywaniki masz suche? Zresztą zaczęło by śmierdzieć w samochodzie. Sprwdź filtr pp. Ja wymieniłem tydzień temu bo miałem jeszcze oryginalny GM a o jego kolorze się nie wypowiem. Za filtr dałem 30 zł i po

pierwsze szyby mi nie parują nawet jak siedzą 4 dyszące osoby w samochodzie i pada na dworze.

Lepiej dmucha niż przedtem

Wymieniłem chociaż nie był mokry ale gdy przetarłem wszystkie szyby wewnątrz czyściutką szmatką to po tym zabiegu nadawała się do wyrzucenia. Dosłownie smoła. Filtr już puszczał syf do samochodu. A to samo osadz się na tapicerce i w naszych drogach oddechowych.

Jeśli nie jest Ci szkoda 30 zł (słyszalem że na forum ktoś wpadł na pomysł rozciągnięcia tam pończochy hehe.gifhehe.gifhehe.gif to śmiało wymieniaj ! nie pożałujesz!

Do tego kupiłem sobie choineczkę o zapachu.... hym hmm.gif nie wiem ale ładnie pachnie i nie drażni nosa. grinser006.gif

Napisano

Ale jak mokra. Masz smugi po cieknacej wodzie? jeśli tak to może zbierać się pod podsufitką i sciekaż. Wówczas mokro jest po opadach zwłaszcza w okolicach lampki. Woda moze przeciekac zgrzewami bocznymi, mocowaniami rellingow i anteny dachowej w caravanie. Reszta drog jest opisana w linku lelka.

Napisano
  • Autor

> Ale jak mokra. Masz smugi po cieknacej wodzie? jeśli tak to może

> zbierać się pod podsufitką i sciekaż. Wówczas mokro jest po

> opadach zwłaszcza w okolicach lampki. Woda moze przeciekac

> zgrzewami bocznymi, mocowaniami rellingow i anteny dachowej w

> caravanie. Reszta drog jest opisana w linku lelka.

ja mam hatchbacka smile.gif

Napisano

> Jeśli nie jest Ci szkoda 30 zł (słyszalem że na forum ktoś wpadł > na pomysł rozciągnięcia tam pończochy to śmiało wymieniaj !

> nie pożałujesz!

Pończocha zamiast filtra nie jest bynajmniej podyktowana względami ekonomicznymi, ale praktycznymi. Jeśli masz w aucie wilgoć i nie wiesz, jak sobie z nią poradzić, to możesz na zimę zamiast filtra rozciągnąć na puszce pończochę (latem się to nie sprawdza, bo jest więcej kurzu i innego syfu). Filtr nie łapie wilgoci, nawiew nie działa jak nawilżacz, wentylacja jest sprawniejsza, bo dmuchawa nie musi zaciągać powietrza przez zamoknięty częstokroć filtr. To tak tytułem uzupełnienia wink.gif

Z oszczędności to się zakłada LPG, nie pończchę grinser006.gif

Pozdro,

PezeT

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.