Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tanie radiodtwarzacze

Featured Replies

Napisano

Planuje kupic na wiosne radioodtwarzacz do mojego matizka,cena do 300zl i mam maly dylemat czy kupic radioodtwarzacz mniej znanej firmy z MP3, miejscem na karte pamieci np cos takiego http://moto.allegro.pl/item153997401__radia_cd_mp3_z_usb_i_na_karty_gratis_mmc_128mb.html

czy lepiej dac sobie spokoj z tego typu sprzetem i kupic troche lepszy ale bez bajerow <a href="np http://moto.allegro.pl/item154006717_blaupunkt_munchen_mp36_mp3_nowy_2l_gwar_fvat.html" target="_blank">nphttp://moto.allegro.pl/item154006717_blaupunkt_munchen_mp36_mp3_nowy_2l_gwar_fvat.html</a> lub http://moto.allegro.pl/item154052534_fabryczne_nowa_alpina_4x40wusb_sd_mmc_mp3_cd.html czy cos podobnego. Jakie opinie sa o sprzecie firmy Medion ,pozdrawiam

Napisano

Daj sobie spokój z radiami typu no name z bajerami typu usb, mam kilku znajomych co sobie takie badziewie pokupowało i nie są zadowoleni bo te radia wogóle nie grają. Lepiej odłóż troche grosza i kup coś markowego, napewno będziesz bardziej zadowolony z jakości dźwięku niż z bajerów. Mój kumpel po tym jak kupił radio firmy dalco, które i tak po kilku miesiącach się rozleciało, kupił sobie z allegro jakiś radio nówke kenwooda za 310pln z mp3 i musze powiedzieć, że porównania niema na tych samych głośnikach od razu widać było poprawe jakości dźwięku.

Napisano
  • Autor

> Daj sobie spokój z radiami typu no name z bajerami typu usb, mam

> kilku znajomych co sobie takie badziewie pokupowało i nie są

> zadowoleni bo te radia wogóle nie grają. Lepiej odłóż troche

> grosza i kup coś markowego, napewno będziesz bardziej zadowolony

> z jakości dźwięku niż z bajerów.

Jak juz napisalem max to 300-350zl co moge wydac na radio,podoba mi sie ten blaupunkt i to alpine troche drozsze ale mysle ze mimo brakow pewnych bajerow lepsze, po prostu nie znam sprzetu firmy medion a nie chcialbym sie w szambo wkopac,no chyba ze radia robia dobre,ma ktos radio tej firmy?

Napisano

Stary to nie jest żadne Alpine... Alpina(btw. na zdjęciach na radiu pisze FIRST) to coś takiego jak Abdidas albo Reedbok, jednym słowem(dosadnym ale na poziomie tego sprzętu) gówno, podobna sprawa z medionem... Nie kupuj czegoś takiego bo będziesz zły później sam na siebie że kase w błoto wyrzuciłeś. Blaupunkt już lepszy tylko że on nie ma wejścia na karty USB... MP3 w tym przypadku znaczy że zczyta MP3ki nagrane na płycie.

W takiej kwocie poszukaj Kenwood'a albo JVC, a jak możesz troszkę dozbierać (chyba do ok.500zł) to poszukaj Alpine(ale oryginalne!)

Napisano
  • Autor

> Stary to nie jest żadne Alpine... Alpina(btw. na zdjęciach na radiu

> pisze FIRST) to coś takiego jak Abdidas albo Reedbok, jednym

> słowem(dosadnym ale na poziomie tego sprzętu) gówno, podobna

> sprawa z medionem... Nie kupuj czegoś takiego bo będziesz zły

> później sam na siebie że kase w błoto wyrzuciłeś. Blaupunkt już

> lepszy tylko że on nie ma wejścia na karty USB... MP3 w tym

> przypadku znaczy że zczyta MP3ki nagrane na płycie.

> W takiej kwocie poszukaj Kenwood'a albo JVC, a jak możesz troszkę

> dozbierać (chyba do ok.500zł) to poszukaj Alpine(ale

> oryginalne!)

Fakt nawt nie zauwazylem ze to podroba ,slabo sie przyjrzalem tej podrobie alpine

Napisano

po co za taką qpe dawać kase, jak masz najtańszego pionka np.model 2800 za około 320 zeta na allegrino??

Napisano

odpowiem Ci Twoimi slowami wink.gif

> dac sobie spokoj z tego typu sprzetem i kupic troche lepszy ale bez bajerow

Napisano

Do około 350zł masz radyjka firm pionek, jvc, kenwood i z tych bym dokonał wyboru a nie jakiegoś firsta hahaha.gif

Napisano

> odpowiem Ci Twoimi slowami

a ty sprzedałes tego mediona ??:D

Napisano

> a ty sprzedałes tego mediona ??:D

Czy ja o czyms nie wiem ze tu medionki ktos ma hahaha.gif

Napisano

> Czy ja o czyms nie wiem ze tu medionki ktos ma

nawet jezeli to co banned.gif mu za to?? kazdy moze miec to co chce, jezeli pan X uwaza ze mu medionek styka to czemu go krytykowac. bo gust jest jak D

pozdrawiam waytogo.gif

aha zeby nie byo to kenwooda mam 270635636-JUMP2.gif

Napisano

> nawet jezeli to co mu za to?? kazdy moze miec to co chce, jezeli

> pan X uwaza ze mu medionek styka to czemu go krytykowac. bo gust

> jest jak D

> pozdrawiam

> aha zeby nie byo to kenwooda mam

Dokladnie ja zaczynalem na sony Kaseciak potem byl red star wysoki model bo az rcd 503 z winda:D

i teraz Alpine

Napisano

> nawet jezeli to co mu za to?? kazdy moze miec to co chce, jezeli

> pan X uwaza ze mu medionek styka to czemu go krytykowac. bo gust

> jest jak D

> pozdrawiam

> aha zeby nie byo to kenwooda mam

Ja rozumiem ze ktos ma mediona i mu styka, tylko z doswiadczenia wiem ze medion nie za rewelacynie gra i dziala.

Powiem tak 1 kolega kupil mediona i jest zadowolony ale dzwieku z tego nie ma za dobrego ale wszystko czyta itp, drugi chcial to samo radio i kupil, jemu po miesiacu grania odechcialo sie grac i je naprawil i sprzedal teraz kupil pionka za 450zł i jest w niebie jak on gra w porownaniu do mediona.

Napisano
  • Autor

> Do około 350zł masz radyjka firm pionek, jvc, kenwood i z tych bym

> dokonał wyboru a nie jakiegoś firsta

To juz chyba bym wolal Blaupunkta, no nic dzieki,zobaczymy na wiosne co bedzie w ofercie. Nie znalem firmy Medion dlatego pytalem a odnosnie Blaupunkta to jestem pod wrazeniem jak graja,ojciec mial w punto 2 jak kupi daewoo radioodtwarzacz ktory gral nieciekawie,gubil fale itd,popsulo sie a ze nie jest wymagajacy a dostal od kumpla radioodtwarzacz blaupunkta, gra rewelacyjnie w stosunku do tego ktorego mial nowszego daewoo

Napisano

Odpuść sobie blaupunkta. Miałem i po roku czasu przestał czytać płyty angryfire.gif czyszczenie nie pomogo na długo waytogo.gif.

Tylko ja cały czas używałem cd a nie tunera i dlatego tak szybko padło, ojciec kolegi kupil to samo radio i blaupunkta tylko słuchał tunera i przez okres 3 lat nie mial problemu z laserem ale teraz juz ma rotfl.gif

Wiec wybor nalezy do ciebie.

Teraz mam pionka i juz 2 lata czyta wszystko bez zastrzezen 270635636-JUMP2.gif Nawet jak autko postoi mi 2 tydzien na mrozie to wrzuce plyte pomieli ja troszke ale przeczyta a w blaupunkcie musialem nagrzac samochod i radio aby cos przeczytal w zimie angryfire.gif

Napisano

> To juz chyba bym wolal Blaupunkta, no nic dzieki,zobaczymy na wiosne

> co bedzie w ofercie. Nie znalem firmy Medion dlatego pytalem a

> odnosnie Blaupunkta to jestem pod wrazeniem jak graja,ojciec

> mial w punto 2 jak kupi daewoo radioodtwarzacz ktory gral

> nieciekawie,gubil fale itd,popsulo sie a ze nie jest wymagajacy

> a dostal od kumpla radioodtwarzacz blaupunkta, gra rewelacyjnie

> w stosunku do tego ktorego mial nowszego daewoo

Miałem niedawno ten sam dylemat. Chciałem kupiś tanie i dobre radio! Do 350 zł to najlepsze moim zdaniem to JVC kdg331 lub PIONEER deh 2920 . I pytałem też o nie na tym formum i kupiłem JVC. jestem bardzo zadowolony. nie tylko ładnie się prezentuje ale i świetnie gra

Napisano

> Miałem niedawno ten sam dylemat. Chciałem kupiś tanie i dobre radio!

> Do 350 zł to najlepsze moim zdaniem to JVC kdg331 lub PIONEER

> deh 2920 . I pytałem też o nie na tym formum i kupiłem JVC.

> jestem bardzo zadowolony. nie tylko ładnie się prezentuje ale i

> świetnie gra

Dobry wybór waytogo.gif

Napisano

> Czy ja o czyms nie wiem ze tu medionki ktos ma

ja mialem, ponad rok, bardzo sobie chwalilem a teraz cieszy kolejnego wlasciciela ok.gif

Napisano

> ja mialem, ponad rok, bardzo sobie chwalilem a teraz cieszy kolejnego

> wlasciciela

ja mialem 2 lata red stara i nigdy mnie nie zawiodl gral lepiej od poprzedniego sony Ja byłem z niego zadowolony!

wiec nie zawsze co podroba to złe.

Napisano

> ja mialem 2 lata red stara i nigdy mnie nie zawiodl gral lepiej od

> poprzedniego sony Ja byłem z niego zadowolony!

> wiec nie zawsze co podroba to złe.

nie uwazam mediona za podrobe - bo niby czego? nie jest to pansonix, alpina czy sonny - to medion, tanie radio ok.gif

Napisano

Heeh dokładnie ja tak samo jak kolega kupilem te JVC i nie narzekam.Wolałem dolozyc hajsu,niz patrzec na te wynalazki grinser006.gif

Napisano

http://moto.allegro.pl/item154006717_blaupunkt_munchen_mp36_mp3_nowy_2l_gwar_fvat.html

> ,pozdrawiam

Witam,

mam dokładnie tego blaupunkta i nie narzekam na niego wcale! ładnie gra i super wygląda (czarne i pełne zielone podświetlenie)! przedtem miałem blaupunkta bermuda (to samo tylko podświetlenie na czerwono) i zmieniłem tylko dlatego, że mi nie pasował do deski. grinser006.gif na blau są 2latka gwarancji i jak do tej pory działa super! tak więc ja mogę polecić.

PS.dla mnie dużym plusem w nim jest mute, podtrzymanie pamięci i pause, których nie ma w innych markach w tej cenie! wink.gif

pozdrawiam

Napisano

> Heeh dokładnie ja tak samo jak kolega kupilem te JVC i nie

> narzekam.Wolałem dolozyc hajsu,niz patrzec na te wynalazki

no ja też od mam JVC 331 (od 3 dni) i jak narazie jestem bardzo zadowolony biglaugh.gif

Napisano

na blau są 2latka gwarancji i jak do tej pory działa

> super! tak więc ja mogę polecić.

Mam nadzieje ze ty bedziesz bardziej zadowolony niz ja z tej marki, ja przez okraglutki rok tez byłem zadowolony ale pozniej ....

> PS.dla mnie dużym plusem w nim jest mute, podtrzymanie pamięci i

> pause, których nie ma w innych markach w tej cenie!

Pause maja wszystkie radioodtwarzacze waytogo.gif

Podtrzymanie pamieci to jest fajna sprawa ale radio zas zbyt czesto nie wyciagasz waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> na blau są 2latka gwarancji i jak do tej pory działa

> Mam nadzieje ze ty bedziesz bardziej zadowolony niz ja z tej marki,

> ja przez okraglutki rok tez byłem zadowolony ale pozniej ....

> Pause maja wszystkie radioodtwarzacze

> Podtrzymanie pamieci to jest fajna sprawa ale radio zas zbyt czesto

> nie wyciagasz

Narazie Blaupunkt mi sie najbardziej podoba cool.gif

Napisano

> Narazie Blaupunkt mi sie najbardziej podoba

Mam nadzieje ze bedzie tobie bardzo dobrze dzialal waytogo.gif

Napisano

tez mialem takie dylematy i kupilem sony s22 bez bajerow i nie takie drogie

Mialem kupic blaupunk MP 36 ale w moim miescie nie bylo w zadnym sklepie

Napisano

> Odpuść sobie blaupunkta. Miałem i po roku czasu przestał czytać płyty

> czyszczenie nie pomogo na długo .

> Tylko ja cały czas używałem cd a nie tunera i dlatego tak szybko

> padło, ojciec kolegi kupil to samo radio i blaupunkta tylko

> słuchał tunera i przez okres 3 lat nie mial problemu z laserem

> ale teraz juz ma

> Wiec wybor nalezy do ciebie.

> Teraz mam pionka i juz 2 lata czyta wszystko bez zastrzezen Nawet

> jak autko postoi mi 2 tydzien na mrozie to wrzuce plyte pomieli

> ja troszke ale przeczyta a w blaupunkcie musialem nagrzac

> samochod i radio aby cos przeczytal w zimie

A ja mam blaupunkta Calgary MP35, Kupiłem go dokładnie 08.08.2005 i jak do tej pory jedyne problemy były jak był podłączony do prądu na nitkach, a nie na kablach rotfl.gif a płyty przestaje czytać dopiero jak są naprawde porządnie porysowane, a zdarza się, że i taki odtwarzza chociaż czasem nie czyta wszystkich ścieżek, a musze dodać, że 90% jego grania jest właśnie z płyt. Ogólnie jestem zadowolony szczególnie, że raz niestety panel upadł na glebe i coś tam lata w środku, ale i tak wszystko działa jak należy. Co do jakosci dwięku to sie nie wypowiadam, bo mi słoń na ucho nadepnął rotfl.gif ale jak dla mnie jest całkiem dobrze patrząc na to, że nie mam wzmacniacza, a głosniki są popięte pod samo radio.

Denerwuje mnie tylko jedna rzecz. minowicie odkąd zaprogramowałem sobie stacje radiowe to już nie mam możliwości ich normalnego wyszukiwania tylko zawsze włącza sie wyszukiwanie stacji po rodzaju (culture, varied, sciene i t.d.) troche t wkurza, ale sie juz przyzwyczaiłem.

P.S. Sorka za ciut przydługi wywód, ale tu prawie każdy spuszcza blaupunkta z wodą, więc musiałem napisać coś na jego obronę wink.gif

Napisano

> Mam nadzieje ze ty bedziesz bardziej zadowolony niz ja z tej marki,

> ja przez okraglutki rok tez byłem zadowolony ale pozniej ....

Narazie jestem zadowolony, dzięki! grinser006.gif Ale gwarancja ma dwa latka, więc po roku mogłeś to jeszcze naprawić... hmm.gif

> Pause maja wszystkie radioodtwarzacze

A ja jakoś tego nie znalazłem np. w pionku 2920 !? wink.gif

> Podtrzymanie pamieci to jest fajna sprawa ale radio zas zbyt czesto

> nie wyciagasz

No dobra, może i nie wyciągam, ale jak muszę odpiąć aku w samochodzie, to mam potem w radiu wszystko ok! wink.gif poza tym niektórzy jeszcze noszą radia ze sobą.

pozdrawiam

• 2 miesiące później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

ja tam przymierzam sie do kupna Kenwood'a KDC-W3037G calkiem niezle radyjko wink.gif i niedrogie wink.gif

Napisano

a powiedzcie jak jest z gwarancja ?? bo niektorzy na allegro maja radia sciagane z niemiec i niby maja one gwarancje 24 miechy ale czy ona w polsce jest uznawana ??

Napisano

> Dziś widziałem radio w biedronce

> Mp3, 4x40W 2 lata gwarancji - cena 169zł

> hahaha Ciekawe jak to gra.

gra tak jak smakuje wino z kartona z biedronki passed_out.gif

• 3 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

> gra tak jak smakuje wino z kartona z biedronki

A jak smakuje wino z kartona biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.