Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

chyba sprzedam swojego astrolota - co kupic w zamian?

Featured Replies

Napisano

cena do 20 000 PLN i nie starsze niz 2002. Polo?corse? Jakie propozycje?

Napisano

> cena do 20 000 PLN i nie starsze niz 2002. Polo?corse? Jakie

> propozycje?

E tam polo i corsa. Omege B jakis mlodszy rocznik bedziesz mial w idealnym stanie w full wersji albo C (imo brzydsza) biedniejsza.

Edit:

A przepraszam umknelo mi, ze ma byc do 2002roku...

Napisano

> propozycje?

chcesz małe autko?? tzn corsa c wcale nie jest taka mała, bo w środku powiedział bym ze większa od astry F, ale zmieniająć z asi G na corse C to nie odczujesz różnicy. Polo odpada. kupe kasy a brzydkie.

Napisano

> propozycje?

no szczerze mowiac jak chcesz astre 2 zamienic na polo czy corse to wedlug mnie najrozsądniejsze posuniecie to nie jest mimo mlodszego rocznika. do 20t zl z 2002 to nic ciekawego nie znadziesz, sama najnizsza półka, auta dla niewymagających pań wink.gif, nie radze

Napisano
  • Autor

ale do polo sa tanie czesci. jesli corsa to 1.2 lub 1.4

Napisano

> ale do polo sa tanie czesci. jesli corsa to 1.2 lub 1.4

dobra bierz polo, posmiejemy sie brawo.gifhehe.gifz_lol1.gif

tak na powaznie, to co jest nie tak z twoją astrą ze chcesz ją zamieniac na gorsze

Napisano

polo polece mi sie podobaja , ale chyab skłaniał bym sie do hondy accord za 20 mozna wychaczyc ładna sztuke z 98 99 roku. a z młodszych samochodów to trudno mi cos powiedziec

Napisano

> propozycje?

Z taką kasą to sobie specjalnie nie polepszysz autka, lepiej poczekaj i uskładaj jeszcze trochę a wtedy Twoje możliwości wyboru się zwiększą. Nic na siłę.

Napisano
  • Autor

jak to w dieslu - wszystko jest ladnie do czasu jak zacznie sie sypac. Prawdopodobnie pompa wtryskowa padla, mam serwo do wymiany, ostatnio wydalem 500 na zawieszenie, 500 na pompe vacum, zre mi duzo oleju. Za chwile trzeba bedzie wymienic tlumik, tarcze i klocki wiec albo zeby w sciane albo opchnac auto.

Napisano

> propozycje?

Twoje wymagania spełnia w 100% fIAT pUNTO II. Może być?

Nie wiem akurat czy do dobry wybór, bo według mnie to auto bardzo szybko traci na wartości - kiedyś chciałem kupić pUNTO I, ale na całe szczęście nie doszło to do skutku. A tak w ogóle to wybór "kobiecego" auta (bez urazy 20.GIF) podyktowany jest ograniczonymi funduszami czy po prostu takie chcesz?

Ja już bym wolał jakąs Octavkę, a za troszkę więcej jakiegoś Paska, ale to już na pewno nie w tym roczniku. cfaniaczek.gif

Napisano

> jak to w dieslu - wszystko jest ladnie do czasu jak zacznie sie

> sypac. Prawdopodobnie pompa wtryskowa padla, mam serwo do

> wymiany, ostatnio wydalem 500 na zawieszenie, 500 na pompe

> vacum, zre mi duzo oleju. Za chwile trzeba bedzie wymienic

> tlumik, tarcze i klocki wiec albo zeby w sciane albo opchnac

> auto.

A to zmienia postac rzeczy, ale kupując auto nie sugerowałbym sie za bardzo rocznikiem, liczy sie stan, do 20000zl nic dobrego w tym roczniku nie kupisz, pozatym jak jusz masz diesla to nie zrazaj sie i nie upieraj sie ze diesle są beeee, to ten silniki jest akurat beee, ponoc najgorszy diesel w oplu, w kazdym razie dozbieraj jeszcze z 5tys i wtedy mozemy rozmawiac, wezmiesz cos z tdi vw, lub jakiegos seata z tym motorem.

Napisano

nie wiem czemu sie załamujesz kazdy ma podobne wydatki no moze twoje po 500 dwa razy to jest troszke. ja jak mialem wczesniej F-ke to 2.5 dałem do roboty silnika przez 3 miesiace ( 2 razy rozbierany) plus klocki tłumnik, tarcze, opony,. Teraz mam G diezelka DTH i juz tez poszla kasa na chłodnic e jadna teraz pojdzie na druga napełnic klimatyzacje 2 poduszki pod silnik, teraz tlumnik, amortyzatory czekaja, wymiana olejow , przeglad, ubezpieczenie i inne drobne.

samochod to skarbonka a tak szczerz e to jak bym miał autko ktore wiem ze jest ok nei z jakiegos powaznego wypadku i ze tylko oleju bierz e to wolał bym wydac z 2 tys zrobic z tyl znikajacym olejem i tłumnikiem i jezdzic dalej bo wiedział bym co mam , a skad wiesz ze cos innego kupis z i zaraz cos szl...k nie trafi smile.gif

To takie moje wieczorne wywody i powodzenia

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.