Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co za ludzie.

Featured Replies

Napisano

A wiecie co mi się dzisiaj stało.

Jakis gnojek w nocy nalał mi kleju do kłódek w garażu , nie dostałem się do astrolota,spóżniłem się do pracy i ogólny klops.

Napisano

nazywajmy rzeczy po imieniu, na jednym osiedlu potrafią Ci kolesie opierd.. lakier stary to Polska właśnie skądinąd WSPANIAłY KRAJ ale zaludniony debilami, prostakami, tępymi zazdrośnikami - postkomunistycznymi dupkami jak to podsumował axle rose na koncercie gunsów w Pradze.

Ps. mówił o czechach ale myślał o całej pieprz europie wschodniej i środkowej

pozdro

Napisano

> A wiecie co mi się dzisiaj stało.

> Jakis gnojek w nocy nalał mi kleju do kłódek w garażu , nie dostałem

> się do astrolota,spóżniłem się do pracy i ogólny klops.

nogi z dupy powyrywać bokser.gif

Napisano

Kiedyś któryś z kolegów opisywał, że nalali mu kleju na Astrę angryfire.gif

Takim to puszkę kleju na plecy i przykleić do głąbów, którzy wyłamują anteny. Niech chodzą debile parami sick.gif

Napisano

> Kiedyś któryś z kolegów opisywał, że nalali mu kleju na Astrę

> Takim to puszkę kleju na plecy i przykleić do głąbów, którzy wyłamują

> anteny. Niech chodzą debile parami

Zgadza się Orochimaru .. tym kimś byłem ja.... wylali mi wtedy puchę butaprenu na dach, a dalej szybę czołową i boczną, maskę, błotnik i drzwi ....to była jazda z czyszczeniem ... do dziś dnia są ślady ... ech ... szkoda słów ...

Pozdrawiam

Napisano

nic mi nawet nie mówcie! Ja już kilka razy miałem ochote podłączyć 220V pod klamke garażu. angryfire.gif Jak sukinsyny nie mają co ukraść to muszą coś zniszczyć.

Szkoda że w polsce nie ma takiego prawa jak w stanach gdzie twoja posesja jest Twoim świętym terytorium i każdy kto wchodzi na nie z nieco innym zamiarami musi się liczyć z tym że w każdej chwili może dostać po głowie twardym narzędziem.

U nas za obrone własnego życie i mienia niestety idzie się siedzieć sciana.gif

Napisano

właśnie wczoraj widziałem biała honde upaćkaną czymś czerwonym albo czekoladowym albo jakim innym "czymś"

dosłownie cała macha i góra

zaparkowałem po drugiej stronie ....

Napisano

Mi jakies pol roku temu wylamali antene, a jakos tydzien temu ktos mi gwozdziem przerysowal wzdluz samochodu po obu stronach dzwi. niestety w takim kraju mieszkamy. Wychodze z zalozenia ze jak chce sie miec tutaj fajny samochod to albo trzeba mieszkac na ogrodzonym strzezonym osiedlu najlepiej z garazem podziemnym albo miec wlasny dom z garazem ladnie ogrodzony i na podworku dwa pitbulle.

Wiecie moze co moge zrobic zeby usunac takie rysy? Slyszalem o takich kredkach do zamalowywania rys. Stosowal ktos to? Gdzie takie cos mozna dostac??

Napisano

> A wiecie co mi się dzisiaj stało.

> Jakis gnojek w nocy nalał mi kleju do kłódek w garażu , nie dostałem

> się do astrolota,spóżniłem się do pracy i ogólny klops.

pewnie jak byś nie miał kłódek tylko astrlolot stałby pod chmurka to miałbyś większe straty typu lakier lusterka może szyby, i opony. Ale faktycznie złapać i .... hmm.gifręce skleić razem z tyłu żeby więcej nie wpadał na głupie pomysły.

Napisano

> Wiecie moze co moge zrobic zeby usunac takie rysy? Slyszalem o takich

> kredkach do zamalowywania rys. Stosowal ktos to? Gdzie takie cos

> mozna dostac??

Takie kredki można kupić w sklepach z akcesoriami motoryzacyjnymi, a nawet w hipermarketach. Niestety, efekt jest bardzo kiepski i krótkotrwały. Pozostaje uczciwe lakierowanie....

Napisano

> właśnie wczoraj widziałem biała honde upaćkaną czymś czerwonym albo

> czekoladowym albo jakim innym "czymś"

> dosłownie cała macha i góra

> zaparkowałem po drugiej stronie ....

Niestety straszny kraj-mi pod samym oknem sasiedzi z dwóch stron przerysowali auto i żadan się nie przyznaje dziad cholerny niewiem.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.