Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Listwy boczne Astra I 1999

Featured Replies

Napisano

Witam. Gdzie mozna kupić listwy boczne do Astry I sedan z 1999 roku? W salonie firmowym zaśpiewali 450 PLN.

Napisano

> Witam. Gdzie mozna kupić listwy boczne do Astry I sedan z 1999 roku?

> W salonie firmowym zaśpiewali 450 PLN.

Np. na allegro. PROSZĘ

Napisano
  • Autor

Oglądałem tę aukcję i nawet by mi pasowała, bo z Łodzi jestem, ale zastanawiam się jak jest z ich jakościa wykonania i trwałością. Może ma ktoś jakieś doświadczenia? Poza tym orginały są w niektórych miejscach "chudsze", żeby nie zachaczały przy otwieraniu drzwi.

> Np. na allegro. PROSZĘ

Napisano

Ja kupiłem sobie kiedyś pas z niby gumowego tworzywa z posrebrzanym paskiem (do uno). Kupuje się toto w zwoju długości ok 4m. Kosztowało mnie ~50pln i trzymało bez problemu 2 lata a potem auto sprzedałem.

Jedyny problem to taki że trzeba to było samemu poprzycina ale po 10-15min. miałem całe autko "owinięte".

Napisano

> Oglądałem tę aukcję i nawet by mi pasowała, bo z Łodzi jestem, ale

> zastanawiam się jak jest z ich jakościa wykonania i trwałością.

> Może ma ktoś jakieś doświadczenia? Poza tym orginały są w

> niektórych miejscach "chudsze", żeby nie zachaczały przy

> otwieraniu drzwi.

> > Np. na allegro. PROSZĘ

te listwy są chudsze na całej długości. Jeśli chodzi o jakość to są dobre a może nawet i bardzo dobre, z tym facetem idzie się dogadać , ja kupowałem u nich jakieś 0,5 roku temu, umów się u nich w zakładzie jak nie będą mieli to zrobią ci na poczekaniu i wzór możesz sobie wybrać na miejscu. Polecam się przejechać trochę trudno trafić ale warto. Pozdrawiam

(P. S. jak dobrze pogadasz i będą mieli czas to myślę że nawet ci założą na miejscu za parę groszy, a na pewno wytłumaczą co i jak)

Napisano

PS zakladac najlepiej jak jest cieplutko albo nagrzac suszareczka bo u mnie bylo to w zime naklejane i poodklejaly sie na koncach a pozniej jak sie drzwi otwieralo to sie jedne paski o kant drugich drzwi zdzieraly wiec je narazie wywalilem jak znajde dobra tasme to moze zainstaluje spowrotem

Napisano

> Np. na allegro. PROSZĘ

taaaa. mam tekie również

z tym że po jednej stronie. po drugiej mam oryginalne. strach ruszac bo odejdzie lakier. mod.gif no chyba że ktoś z Państwa wie jak usunąć bez uszczerbków...

Napisano

> z tym że po jednej stronie. po drugiej mam oryginalne. strach ruszac

> bo odejdzie lakier. no chyba że ktoś z Państwa wie jak usunąć

> bez uszczerbków...

Suszarka, tylko nie za mocno żeby lakieru i listwy nie przypalić, a następnie mocny cieniutki sznurek i ciągniemy pod niewielkim kątem w stosunku do powierzchni jednocześnie starając się odchylać listwę coby ponownie nie przywarła.

Tylko że ja nie miałem cierpliwości i zdarłem ją w końcu siłą. zlosnik.gif

Niestety lakier w jednym miejscu nieco się wykruszył, jednak biały podkład biały lakier i nie było mocno widać. Teraz bym się zdecydował wolniej ale dokładniej.

278662087-listwa.jpg © by Etzold.

post-3881-14352480961448_thumb.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.